Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AŞIGIZ SANNNNNNAAAAA

DOYAMIYORUZZZ

NE DE GÜZELSİN

BAKAMIYORUZ

ŞAMPİYON YAP BİZİ
FATİH BABACIM

Kisin oyuncu satamazsak yine vasat bir transfer donemiyle cop bir sezondan sonra bahara karsi burada yine kebapcilar, taratorlar, gaz ve sans muhabbetleri havada ucusur gibi

Tudor ve Fatih Terim tartışması mı? Kalitesizlik ve çağ dışılık arasında gidip geliyoruz

DtJ9D_SX4AALGk5

Iyi gunde de kotu gunde de sonuna kadar seninleyiz hocam

Hocam gözünü seveyim Ömer-Selçuk-Eren 'i filan izlettirme bize beşiktaş maçında

Nagatomo oynasın-Yunus oynasın Feghouli oynasın ama Selçuk-Eren-Ömer gibi yetersiz herifler oynamasın artık ...

sen ben, sıradan taraftarlar, herkes biliyor o selçuk, ömer, eren, sinan gibilerinin varlığı zarar. Aldıkları maç başılar bile yeterli sebep bunları kesmeye. Ama koskoca GS'ı çalıştıran adam bunu anlamıyorsa daha ne bekleyeceğiz ondan? Tıkır tıkır işleyen takımı ziyan etti. 10 sene musade etsek bir şey değişmez.

sen ben, sıradan taraftarlar, herkes biliyor o selçuk, ömer, eren, sinan gibilerinin varlığı zarar. Aldıkları maç başılar bile yeterli sebep bunları kesmeye. Ama koskoca GS'ı çalıştıran adam bunu anlamıyorsa daha ne bekleyeceğiz ondan? Tıkır tıkır işleyen takımı ziyan etti. 10 sene musade etsek bir şey değişmez.
Tıkır Tıkır işleyen takım hangisi?

Kisin oyuncu satamazsak yine vasat bir transfer donemiyle cop bir sezondan sonra bahara karsi burada yine kebapcilar, taratorlar, gaz ve sans muhabbetleri havada ucusur gibi

Mayıs-Haziran burada herkes yönetimi ve hocayı överken bana da bir gün yönetim beceriksiz hoca da kebapçı tarator günlerine geri dönecek gibi geliyordu. :D Çok enteresan yav.

Devre arası istediği transferler yapılmazsa istifa etsin bence.Böylece Mükemmel Futbol Bilgisine Sahip Aşırı İleri Görüşlü Vizyoncu Taraftarlarımızın istediği gibi bir yabancı hoca getirilsin herkes rahatlasın.

Devre arası istediği transferler yapılmazsa istifa etsin bence.Böylece Mükemmel Futbol Bilgisine Sahip Aşırı İleri Görüşlü Vizyoncu Taraftarlarımızın istediği gibi bir yabancı hoca getirilsin herkes rahatlasın.

Zaten kacmaya bahane arıyor iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor bey devre arasinda saglam bir kondisyon yukleyip ftor hocamiza yardim edebilir.
.

Kondisyoner olarak kadroda tutulmalı dediğimde ciddiye alınmamıştım.

Yasin bizi bitirdi.
Cocu beyin de saglan bir kondisyoner oldugunu dusunmekteyim. Fener bok gibi oynuyor lakin gücleri kuvvetleri yerinde. Olmazsa cocu bey de denenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt