Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Tam ft yandaşı açıklaması olmuş sağ olTam kadro iken önde presli 4-2-3-1?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam ft yandaşı açıklaması olmuş sağ olTam kadro iken önde presli 4-2-3-1?
Kisin oyuncu satamazsak yine vasat bir transfer donemiyle cop bir sezondan sonra bahara karsi burada yine kebapcilar, taratorlar, gaz ve sans muhabbetleri havada ucusur gibi
Yine mi raflardaki yerini aldın farmer? ha?![]()
Iyi gunde de kotu gunde de sonuna kadar seninleyiz hocam
Sezon sonu sinanin sozlesmesi uzar mi
Hoca memnun gibi bu yüzden uzatırlar maalesef bu gidişle.Sezon sonu sinanin sozlesmesi uzar mi
Tıkır Tıkır işleyen takım hangisi?sen ben, sıradan taraftarlar, herkes biliyor o selçuk, ömer, eren, sinan gibilerinin varlığı zarar. Aldıkları maç başılar bile yeterli sebep bunları kesmeye. Ama koskoca GS'ı çalıştıran adam bunu anlamıyorsa daha ne bekleyeceğiz ondan? Tıkır tıkır işleyen takımı ziyan etti. 10 sene musade etsek bir şey değişmez.
Kisin oyuncu satamazsak yine vasat bir transfer donemiyle cop bir sezondan sonra bahara karsi burada yine kebapcilar, taratorlar, gaz ve sans muhabbetleri havada ucusur gibi
Devre arası istediği transferler yapılmazsa istifa etsin bence.Böylece Mükemmel Futbol Bilgisine Sahip Aşırı İleri Görüşlü Vizyoncu Taraftarlarımızın istediği gibi bir yabancı hoca getirilsin herkes rahatlasın.
Kaçsın gitsin yav.Tudor'u Getirelim.Zaten kacmaya bahane arıyor iyi olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tudor bey devre arasinda saglam bir kondisyon yukleyip ftor hocamiza yardim edebilir.
.
Cocu beyin de saglan bir kondisyoner oldugunu dusunmekteyim. Fener bok gibi oynuyor lakin gücleri kuvvetleri yerinde. Olmazsa cocu bey de denenebilir.Kondisyoner olarak kadroda tutulmalı dediğimde ciddiye alınmamıştım.
Yasin bizi bitirdi.