Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif direktör olursa illa yabancı olacak diye bir kural mı var. Neden işin ehli yerli bir sportif direktör olmasın ?

Sportif direktör diye bir şey yok ki Türkiye'de. Adı var, içi boş. İşinin ehli olmasını geçtim. Ya teknik direktörden bozma ya vasıfsız eski futbolcuları sportif direktör diye koyuyorlar kulüplerin başına. Harcamaya para olunca Cenk Ergün de Monchi'ydi geçen yaz. Görüyoruz şimdi mali durumları.

Fatih Terim'in kalmasından yana görüş belirten ya da savunan arkadaşlara Terimci diyen aşırı vizyoncuların isteği Kulübe Sportif Direktör gelsin menajer gelsin yabancı olsun.Ücretli profesyonel ceo alalım.Altına sportif direktör onun altına bielsa gelsin.Bunlar gelirse orgazma olacak bu arkadaşlar.Defalarca kez denendi bu sistemler hiçbiri son 20 yıl içinde tutmadı Türkiye'de tutmayacak da.

Senin kulübün dernekler kanuna tabii 3 yılda bir yönetim ve başkanın değişiyor.Ayrıca her gelen başkan ve yönetim önceki yönetimlerden kalan altyapıdan üstyapıya başarılı başarısız ayırt etmeksizin bütün elemanları temizleyip kendi elemanları yerleştiriyorlar.Böyle bir sistemde sen hangi sportif direktörü yada menajeri getirirsen getir Başarılı olma şansları yok.

AntiTerimci arkadaşlar Pembe Rüyalarını Gerçekleştirebilecekleri başka bir boyuta geçebilirler.Realist Gerçekçi olan herkes İyisiyle Kötüsüyle Şampiyon olsak da Olmasak da kötü oynasak da iyi oynasak da 8'de 7 yapmış Türk Spor Tarihinde görülmemiş bir istikrar abidesiyle emekli olana kadar devam edilmesi gerektiğini bilir.Hayalperestlere laf yetiştirmeyeceğim artık.

:tbr::hat:

Ali Koç denedi işte düştüğü durumu gördük.2 sene 3 sene 5 sene sabır yeminleri edenler 5 ay bile olmadan çözülüverdi.Bu sistemi bizzat savunanlar tarafından tutmuyor bu sistem.Sabır yeminleri edenler ilk fırsatta tekmeyi basıyor.

:tbr::hat:

Ali Koç denedi işte düştüğü durumu gördük.2 sene 3 sene 5 sene sabır yeminleri edenler 5 ay bile olmadan çözülüverdi.Bu sistemi bizzat savunanlar tarafından tutmuyor bu sistem.Sabır yeminleri edenler ilk fırsatta tekmeyi basıyor.
Sen sabır yeminleri etmiş olsan ama tuttuğun takım küme düşme potasında olsa ve oradan bir türlü çıkamasa sen ne yapardın?

Sen sabır yeminleri etmiş olsan ama tuttuğun takım küme düşme potasında olsa ve oradan bir türlü çıkamasa sen ne yapardın?

Ne yapacağımı Riekerink ve Tudor dönemlerinde fazlasıyla gösterdiğimi düşünüyorum.Fb şu anlık oralarda geziniyor ama sezonu oralarda bitirmeyecek belli ki.İlk 10'da bitirirler bir şekilde.

Ne yapacağımı Riekerink ve Tudor dönemlerinde fazlasıyla gösterdiğimi düşünüyorum.Fb şu anlık oralarda geziniyor ama sezonu oralarda bitirmeyecek belli ki.İlk 10'da bitirirler bir şekilde.
Tamam da o dönemlerin bunların hali ile alakası yok ki, yakınına bile gelmedik. Üstelik her iki dönem sonradan kopmalar olsa bile üst sıralarda idik.

Tamam da o dönemlerin bunların hali ile alakası yok ki, yakınına bile gelmedik. Üstelik her iki dönem sonradan kopmalar olsa bile üst sıralarda idik.

Fener şu an 5. falan olsa da bu tepkileri verirler.Yıllardır hiçbir başarıları yok çünkü.Bu durumda olmaları sadece tepkiyi katladı o kadar.Yoksa senelerdir başarısızlar zaten,bu sene 2. olsalar da tepki vereceklerdi.

Fener şu an 5. falan olsa da bu tepkileri verirler.Yıllardır hiçbir başarıları yok çünkü.Bu durumda olmaları sadece tepkiyi katladı o kadar.Yoksa senelerdir başarısızlar zaten,bu sene 2. olsalar da tepki vereceklerdi.
Ben sanmıyorum, veren illa olurdu ama bu kadar geniş çaplı ve sert hayatta olmazdı. Çünkü o kademeler devamlı kaybetmemek, dolayısı ile takımın en azından umut vermesi demek.

Tudor dönemi dediğimiz dönem Terim işsiz kalmasa şu an hala devam eden bir dönem olacaktı. Adamın gönderilmesi sadece Terim'e yeni iş imkanı açmak için yapılan baskıdan oldu.

Adamların Terim nefretinden o kadar gözü dönmüş ki Tolga gibi leşi sol açık oynatıp garry rodriguesi yedekten bile oyuna almayan bir futbol cahilinin hala Galatasaray'da devam edebileceğini düşünüyorlar:D

Zaten terim giderse en fazla bizim terim sporcular ve Selçuk İnan üzülecek. Her mac banko ya ilk 11 yada oyuna giriyor, kattığı da bişey yok ama nede olsa primini garanti ediyor.

Trabzonspor maçında duran toptan yediğimiz golü Ne Kadar Güzel açıklamış Tudor Akıl fışkırıyor resmen ''Duran toplarda defansif anlamda daha iyiyiz. Normalde duran toplara 5-6 oyuncuyla geliyordu. Bu kez risk aldılar, 7 kişiyle geldiler ve kalemizde golü gördük''

Trabzonspor maçında duran toptan yediğimiz golü Ne Kadar Güzel açıklamış Tudor Akıl fışkırıyor resmen ''Duran toplarda defansif anlamda daha iyiyiz. Normalde duran toplara 5-6 oyuncuyla geliyordu. Bu kez risk aldılar, 7 kişiyle geldiler ve kalemizde golü gördük''

Bari analiz ediyor, terim.ise masal anlata anlata torunlarına bize de anlatmaya çalışıyor....

Tudor, Terim'den iyi iddiasında değilim zaten. Sadece geçen sezon adamın nasıl görevden alındığına ve Terim'in nasıl göreve geldiğine dair bir tespit yaptım.

Tudor, Terim'den iyi iddiasında değilim zaten. Sadece geçen sezon adamın nasıl görevden alındığına ve Terim'in nasıl göreve geldiğine dair bir tespit yaptım.
Bizim Türk milleti kadar balık hafızalı bir toplum sanıyorum Dünyada başka bir yerde yoktur. Yav Tudor gitsin diye sosyal medyada ortalığı yıktı taraftarlar. Tesisleri basıp protesto edeceklerdi. Dursun toma getirtti floryaya ne zaman unuttunuz?

Bak şimdi hatırladım neredeyse alzheimerli lucescu yu getirecekler çok zor günlerden geçmişiz:D

Bizim Türk milleti kadar balık hafızalı bir toplum sanıyorum Dünyada başka bir yerde yoktur. Yav Tudor gitsin diye sosyal medyada ortalığı yıktı taraftarlar. Tesisleri basıp protesto edeceklerdi. Dursun toma getirtti floryaya ne zaman unuttunuz?

Hatırlıyorum. Ultraslan ve medyadaki malum kişiler ile hocanın ortak güzel bir operasyonu idi yapılanlar.

Şu an daha kötü oyun, daha kötü puan ve o dönemde kaybedilen maçların aynısını yine kabediyoruz. Görelim o babayiğitler nerede yine protesto yapsınlar sosyal medyadan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt