Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim çok tehlikeli biri taraftarı sosyal medyayı kulübü tribünleri organize edip futbol dehası ordinaryüs profesör Sir İgor Tudoru yedi.Terim olmasa tudor kesin şampiyon yapacaktı takımı. Bu senede şampiyonlar liginde şampiyonluğa oynayacaktık. Yazık etti Galatasaraya Hain Terim.

Tudor kimdi? Maicon, feghouli, belhanda ve ndiaye'ye 25 milyon gömen ve doğru düzgün top oynatamayan şahıs mı?

Tudor ve terim arasında gidip geliyoruz. Taraftarımız kulübü batırmaya yemin etmiş olsa gerek

Fatih Terim çok tehlikeli biri taraftarı sosyal medyayı kulübü tribünleri organize edip futbol dehası ordinaryüs profesör Sir İgor Tudoru yedi.Terim olmasa tudor kesin şampiyon yapacaktı takımı. Bu senede şampiyonlar liginde şampiyonluğa oynayacaktık. Yazık etti Galatasaraya Hain Terim.
kimin fakeisin cigerim

Bu konudaki sıkıntı şu, bazı arkadaşlar Terim'i tıpkı bir Riekerink gibi mazlum hoca seviyesine indirip, kötü olan her şeyi yönetime bağlama ikiyüzlülüğü gösterip, eleştiri bile kabul etmiyorlar.

Terim sıradan bir teknik direktör değildir beyler, kimi kandırıyorsunuz siz!
Florya'nın eskimiş duvar boyalarına bile karışan, istese bütün altyapı hocalarını kovdurtma şansı olan birinden bahsediyoruz.
Tıpkı milli takımda olduğu gibi Galatasaray'ında "Futbol Direktörü"dür.
Futbolcu bulma/izleme ve transfer işlerine ise yine Terim'in ekibinden Şükrü Hanedar, Levent Şahin, Emre Utkucan'ın baktığı belli.
Cezgiz ve Albayrak'ın sadece imza işlerine baktıklarını bilmelerine rağmen sırf kutsalları olan Terim'e laf söylememek için topu yönetime atanlar var.

Şahsen ben bu sezonu Terim'e yazıyorum.
Florya-teknik taktik-antrenman denilince aklıma kesilen pastalar, kafalarda patlayan un ve yumurtalar geliyor artık.
Topçularla "evlat" bağı kuracağım diye onları bu yaz kastırmamış demekki.

Görüldüğü üzere istifa etsin diyen yok, olanı yazdık sadece.
Sonradan toparlar umarım, fenerle dalga geçerken son 1 aydır biz dalga konusu olduk.

kimin fakeisin cigerim

Buram buram @Aydın Aslan kokuyor.
O da böyle ne zaman Terim eleştirilse "Terim istifa, vizyon" vs diyerek konuyu sulandırırdı.

Umarım devre arası (2 /3) gerekli takviye yapılır, merak ediyorum ondan sonra kötü sonuçlar devam ederse Fatih hoca hangi argümanlarla savunulacak.

Bu konudaki sıkıntı şu, bazı arkadaşlar Terim'i tıpkı bir Riekerink gibi mazlum hoca seviyesine indirip, kötü olan her şeyi yönetime bağlama ikiyüzlülüğü gösterip, eleştiri bile kabul etmiyorlar.

Terim sıradan bir teknik direktör değildir beyler, kimi kandırıyorsunuz siz!
Florya'nın eskimiş duvar boyalarına bile karışan, istese bütün altyapı hocalarını kovdurtma şansı olan birinden bahsediyoruz.
Tıpkı milli takımda olduğu gibi Galatasaray'ında "Futbol Direktörü"dür.
Futbolcu bulma/izleme ve transfer işlerine ise yine Terim'in ekibinden Şükrü Hanedar, Levent Şahin, Emre Utkucan'ın baktığı belli.
Cezgiz ve Albayrak'ın sadece imza işlerine baktıklarını bilmelerine rağmen sırf kutsalları olan Terim'e laf söylememek için topu yönetime atanlar var.

Şahsen ben bu sezonu Terim'e yazıyorum.
Florya-teknik taktik-antrenman denilince aklıma kesilen pastalar, kafalarda patlayan un ve yumurtalar geliyor artık.
Topçularla "evlat" bağı kuracağım diye onları bu yaz kastırmamış demekki.

Görüldüğü üzere istifa etsin diyen yok, olanı yazdık sadece.
Sonradan toparlar umarım, fenerle dalga geçerken son 1 aydır biz dalga konusu olduk.

Buram buram @Aydın Aslan kokuyor.
O da böyle ne zaman Terim eleştirilse "Terim istifa, vizyon" vs diyerek konuyu sulandırırdı.

Tudor, Terim'den iyi iddiasında değilim zaten. Sadece geçen sezon adamın nasıl görevden alındığına ve Terim'in nasıl göreve geldiğine dair bir tespit yaptım.

Dursun ve Cenk'le beraber takımın a... koyan 5 sene hareket alamızı kısıtlayan herifi övüp durma şurda ona verilen imkan şu takıma gelen hiçbir hocaya verilmedi.

Tudor sezonu kurtarmak için gönderilmişti. Bir sürü şans verildi, bazen başarılı oldu ama genel olarak beklenen hoca performansı gösteremedi. 5 yıl Tudorla devam etseydik farklı olur muydu? Bilmem. Ama maddi gelirin çok büyük bölümü sportif başarıya bağlı olan bir kulüp o kadar uzun zaman - Terim gibi kendisini gerçekten ispatlamış teknik direktörler dışında - hiç kimseye tanıyamaz. Gerçekler acıdır.

Dursun ve Cenk'le beraber takımın a... koyan 5 sene hareket alamızı kısıtlayan herifi övüp durma şurda ona verilen imkan şu takıma gelen hiçbir hocaya verilmedi.

Bana göre Cenk Ergün ve Tudor o sezon çok iyi işler yapmış, 3-4 senedir çürümüş olan takımı bir anda yenilemiş, kangren olan hücreleri kesmiş ve şampiyon takımı kurmuşlardır. Tudor ayrıca takımı sezonu erken açmasına rağmen yıl boyu ayakta tutan sıkı bir yaz kampı yürütmüştür. Bu sezon bunları daha iyi görüyoruz.

Bana göre Cenk Ergün ve Tudor o sezon çok iyi işler yapmış, 3-4 senedir çürümüş olan takımı bir anda yenilemiş, kangren olan hücreleri kesmiş ve şampiyon takımı kurmuşlardır. Tudor ayrıca takımı sezonu erken açmasına rağmen yıl boyu ayakta tutan sıkı bir yaz kampı yürütmüştür. Bu sezon bunları daha iyi görüyoruz.

Gönderdikleri isimler doğru Sneijder ve Bruma hariç ama aldıkları hem yanlış hem pahalı şimdi yana yakıla nasıl yollarız diyoruz.

Kampı güzel geçirdi ama kendi kurduğu takım elinde patladı Terim harici biri gelse 4.olurduk geçen sezon.

Tudor hocalık dışında her şeyi yapar insan ilişkisi 0 yapacak bir şey yok.

Tudor sezonu kurtarmak için gönderilmişti. Bir sürü şans verildi, bazen başarılı oldu ama genel olarak beklenen hoca performansı gösteremedi. 5 yıl Tudorla devam etseydik farklı olur muydu? Bilmem. Ama maddi gelirin çok büyük bölümü sportif başarıya bağlı olan bir kulüp o kadar uzun zaman - Terim gibi kendisini gerçekten ispatlamış teknik direktörler dışında - hiç kimseye tanıyamaz. Gerçekler acıdır.

Tudor veya herhangi bir hoca gönderilirken sezon arası tabiki en iyi seçenek Terim'dir. Ben bunu o gün de söyledim. Ama mesele bu değil ki. Mesele gerçekten Tudor'u gönderecek şartlarda mıydık?

1. Kaybettiği maçları ondan önce de kazanamamış takım ondan sonra da gördüğümüz üzere kazanamıyor. Fener ve Trabzon maçları ortada.
2. Yeni kurulan takımla oynattığı oyun ile neyi haketmedi
3. En önemli sorun şu. Terim milli takımdan kovulmasa Tudor devam eder miydi etmez miydi? Terim boşta olmasa ultraslan paralıları o işlere kalkışır mıydı? Medya bu kadar çirkefleşebilir miydi? Şu videoyu izleyip Terim kalemşörlerinin 26 Temmuz öncesi ve sonrası durumuna bakın ve vicdanlı bir cevap verin:

Gönderdikleri isimler doğru Sneijder ve Bruma hariç ama aldıkları hem yanlış hem pahalı şimdi yana yakıla nasıl yollarız diyoruz.

Kampı güzel geçirdi ama kendi kurduğu takım elinde patladı Terim harici biri gelse 4.olurduk geçen sezon.

Tudor hocalık dışında her şeyi yapar insan ilişkisi 0 yapacak bir şey yok.

Öncelikle Bruma konusuna katılmıyorum adam bir önceki sezon PSV'ye dahi gitmek istioyrdu. bruma'Yı göndermekten çok adam gitmek istedi. Sneijder konusuna ise %100 katılıyorum. Tudor'u savunurken bile en çok kendisini eleştirdiğim konu bu. Bize de kendisine de yazık etti. Ama sonraki açıklamlarında daha çok yönetim istemiş gitmesini gibi anladım ben.

İnsani ilişkiler derken neyi kastediyoruz bilmiyorum ama bu sezon Gomis ve Feghouli ile yaşananlardan sonra herhalde aynı şeyleri söyleyebiliriz. Bir oyuncu transfer olmak istemediği için bilerek mobbinge tabi tutuluyor ötesi var mı?

Tudor veya herhangi bir hoca gönderilirken sezon arası tabiki en iyi seçenek Terim'dir. Ben bunu o gün de söyledim. Ama mesele bu değil ki. Mesele gerçekten Tudor'u gönderecek şartlarda mıydık?

1. Kaybettiği maçları ondan önce de kazanamamış takım ondan sonra da gördüğümüz üzere kazanamıyor. Fener ve Trabzon maçları ortada.
2. Yeni kurulan takımla oynattığı oyun ile neyi haketmedi
3. En önemli sorun şu. Terim milli takımdan kovulmasa Tudor devam eder miydi etmez miydi? Terim boşta olmasa ultraslan paralıları o işlere kalkışır mıydı? Medya bu kadar çirkefleşebilir miydi? Şu videoyu izleyip Terim kalemşörlerinin 26 Temmuz öncesi ve sonrası durumuna bakın ve vicdanlı bir cevap verin:

O sezon neredeyse tüm büyük maçları Manciniyle mi kazandık? Terim sezon öncesi takımı iyi hazırlamamış, doğru, ama post-Tudor zamanda oynanan futbol özellikle hücum anlamda daha iyi olduğunu kabul etmek lazım.

Ek olarak Dursungiller Terimi istemeden evvel bir kaç ay önce Lucescuyu istemişti. Yanı Lucescu gelseydi dert edeceğinkişi Terim değil Lucescu olacaktı.

Tudoru hırvat deniz gezmiş olarak anlatmak yerine niye gönderildiğine dair biraz daha objektif yaklaşmanı öneriyorum. Özellikle başarıya odaklanan bir kulüpte niye gönderildiğini idrak etmek lazım ki bu o kadar zor olmamalı...

Ndiaye , bruma ve gomis satislari ,hem maaslarin odenmesi hem de alinmasi gereken oyuncular icin elzem satislardi

Yani mecburi hamlelerdi diyebiliriz

Diyelim satilmasalardi oyuncularin birikmis maaslari nasil odenecekti

Öncelikle Bruma konusuna katılmıyorum adam bir önceki sezon PSV'ye dahi gitmek istioyrdu. bruma'Yı göndermekten çok adam gitmek istedi. Sneijder konusuna ise %100 katılıyorum. Tudor'u savunurken bile en çok kendisini eleştirdiğim konu bu. Bize de kendisine de yazık etti. Ama sonraki açıklamlarında daha çok yönetim istemiş gitmesini gibi anladım ben.

İnsani ilişkiler derken neyi kastediyoruz bilmiyorum ama bu sezon Gomis ve Feghouli ile yaşananlardan sonra herhalde aynı şeyleri söyleyebiliriz. Bir oyuncu transfer olmak istemediği için bilerek mobbinge tabi tutuluyor ötesi var mı?

Bruma ve sneijderle papaz olması.

Kendi aldığı topçuların zaman içinde ona karşı cephe almasını kastediyorum artık ne yapıyorsa herkesi düşman yapıyor kendini.

O sezon neredeyse tüm büyük maçları Manciniyle mi kazandık? Terim sezon öncesi takımı iyi hazırlamamış, doğru, ama post-Tudor zamanda oynanan futbol özellikle hücum anlamda daha iyi olduğunu kabul etmek lazım.

Ek olarak Dursungiller Terimi istemeden evvel bir kaç ay önce Lucescuyu istemişti. Yanı Lucescu gelseydi dert edeceğinkişi Terim değil Lucescu olacaktı.

Tudoru hırvat deniz gezmiş olarak anlatmak yerine niye gönderildiğine dair biraz daha objektif yaklaşmanı öneriyorum. Özellikle başarıya odaklanan bir kulüpte niye gönderildiğini idrak etmek lazım ki bu o kadar zor olmamalı...

O sezon kazanılan büyük maçlar dediklerini iç sahada Tudor daha oynamamıştı. Fener içerde İBB-TS-BJK dışarda idi. Sezona bu sene de öyle girdik. Fener ve TS maçları geçen senenin aynısı oldu.

Evet Dursun denen adam öyle bir işe kalkışıyordu ki Cenk Ergün o işe itiraz edenlerdendi diye biliyorum.

Tudor'un başarı ya da başarısızlığına fırsat verilmeden gönderildiğini unutmayalım.

Ayrıca dediğim gibi mesele Tudor da değil. Vladimir olur, Hans olru X olur Y olur. Mesele bir adamın medya ve tarftar gruplarıyla görevdeki bir hocaya(hem de başarısız olmayan bir hocaya) operasyon çekebilmesi ve koskoca bir kulübü çiftlik gibi canım sıkıldı Demirören ile kankayım canım sıkıldı onlara gününü göstereceğim şeklinde sürekli elinin altında tutması.

Mustafa Cengiz: "Feghouli'ye de bir Arap ülkesinden teklif geldi. Gitmek istemedi ve kaldı. Nasıl gönderiyorsun?"

O zamanlar arap medyasinda transfer teklifi 10-12m civari yazilmisti hatirladigim kadariyla. Sen UEFA'dan "sattigin kadar alabilirsin" cezasini alacaksin, ellerin ve kollarin baglanacak, takimda en cok para kazanan ve gecen sezon bana gore oyun olarak beklentilerin altinda kalan adama 10m civari bir teklif gelecek ve sen aylardir yonetimi mobbing ile suclayacaksin. Klavyeden yazmak kolay, sen kulup yonetenlerden daha mi iyi biliyorsun?

Belhanda'ya da teklif gelmis o da gitmemis, demek ki hoca Belhanda'yi Feghouli'den daha cok tutuyor. Ha oyuncu gitmek istemeyebilir, en dogal hakkidir, ama burada sadece yonetimi ve hoca'yi aylardir mobbing ile suclamak bana komik geliyor. UEFA adamlara nefes aldirmiyor, ne yapmalarini bekliyorsun? Maicon bile son gunlerde 3 milyona kiralik gidiyordu.

Sezon basladiktan sonra kendisine tekrar bir sans verilmeliydi ve Sinan yerine oynamaliydi yorumlarina katiliyorum ama bu ayri bir konu tabi.

Gitmek istemeyen kontratli oyuncuyu gonderemezsin , bu yonetimler uzeri bir konu

Imza varsa tercih her zaman oyuncudadir

Kimsenin fake hesabı değilim.1 ay kadar önce bir arkadaşım söyledi forumu. Böyle bir forum olduğundan haberim yoktu. Ben de üye oldum.

Feghouli'yi oynatmayarak kulübümüzüm sportif ve maddi sıkıntılarına katkı mı verildi yoksa daha fazla zarar mı? Bunun klavye başı ya da sonu yok. Oyuncu gitmek ister kızarız, kalmak ister kızarız. Herşeye siz karar veremiyorsunuz. Oyuncu gitmek istememiş ve kontratı boyunca kalmış. Elinde de ondan daha iyi adam olmadığına göre 3-0 geriye düşülen maçlarda adama küfür eder gibi son 5 dakika 10 dakika oyuna alarak mı kulübü düşünmüş oluyorsun. Yerine oynayan adamlar da tek oynama sebebi önceki hoca hakkında gittikten sonra olumsuz konuşup yeni hocayı övmek olan Sinan filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt