Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene takımın kötü durumda olmasının en büyük sebebi. Sezon başı çok kötü geçirildi. Takımın kondisyonu yerlerde. Rakipten çok koştuğumuz tek maç yok ve şansla açıklanmayacak kadar çok sakatlık. Transferler yetersiz. Kadro tercihleri kötü. Fenerbahçe maçı sonundaki gereksiz agresiflik vb. Aynı olaylar ve saha içi skorları herhangi bir teknik direktör yaşasa çoktan yollanmıştı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rezalet kadro yönetimi
oyuncularin calistirilmamasi
sürekli laubali vicik vicik hareketler, antrenmani seyirciye acmalar vs. adam akilli calismadilar bile dün tribüne bakmaktan
a.rahim, ümit, hasan ve leventin yerine 4-5 tane adam akilli eleman olsaydi yaninda bu kadar kötü olmazdi
bize müsade edecekler dedigin kadroyu aynen sahaya sürmek nedir? rezalet.

Bence içinden aleyhimize bir hata olsa da bugün de yırtsam diye geçiriyordur.Yoksa saçma ısrarlarının izahı yok

Bu maçta kötü bir kadro tercihi yaptığı barizde.Noluyoruz yav daha 5-6 ay önce şampiyon olan takımın hocasına git artık filan.Nankörlük yapmayalım bence.Her sene hoca değiştire değiştire istikrar bir türlü sağlanamıyor.

Bu genclere niye sans vermiyorsun dayi yaw. Bidon ahmet, selcuk falan oynayacagina gencleri koy kimse ses etmez. Sunu bir anlayamiyorlar arkadas.

Ocak/Temmuz ayini düsünecegine biraz simdiki oynanan futbolu düsünsen be hoca

Vallahi kendinden bırak. Bıktım şu ne
oynamadigimiz belli değil futboldan. İnşallah tam çekilir de yine arkadan yine karışmaz

Sezon basinda takimi dogru duzgun calistirmayisinla, malca takim kuruşunla, takimdaki sen basta olmak uzere olan disiplinsizlikle, adam kayirmalarinla, dingil yardimcilarinla basip gidecegimiz sezonu çöp ettiniz. Yetti be bir ileri iki geri. Ocak ocak ne ocak .k. Once takima bir top oynat bir mac kazan. Hic bir halt yapamiyorsan su embesilce yapilan penaltilarin onune gec. Stoperlerin her topa armut gibi atlamamasini, öküzlerin ellerine kollarina sahip cikmasini sagla. Butun hafta ne calisiyorsunuz siz yaw, kac aydir bir gram ilerleme yok. Sahada bir sey gorelim artik. Gencleri oynat diyoruz o da yok. Saldim cayira gidiyoruz. Bahane de var zaten i.ne federasyon orco hakemler. Oh ne guzel memleket. Yetti be.

Federasyon olayıyla güzel hedef saptırdı. Gitti 10 maç ceza aldı. Artık ben federasyona falan suç bulmuyorum. Yapmayacaksın kardeşim. Teknik direktörsen sakinliğini koruyup başka şekilde kovalayacaksın hakkını.

Takımın fizik olarak bitmesinin, top oynamamasının açıklaması yok. Şu güne kadar hep savundum ama eleştirilmeyecek tek insan yoktur. Allah değil ya bu adam. Eleştirin ki biraz yanlışlarını görsün artık. Takımın içine sıçtı batırdı yönetim ile birlikte. Sadece geçen seneki kadro kalsa yine şampiyonduk yahu. Bu kadar sakatlığın, bu kadar bitikliğin açıklaması yok.

Gençleri oynatmamasından ise nefret geldi. Oynat kardeşim yahu yenileceksek bu adamlar ile yenilelim. Eren Selçuk Allah kahretsin ya.

Ne diyeyim fatih terim az şeytan değil İsviçre maçında da yapmadı mi aynısını... Cirekf başka bişey de değil.

Bu kadroyla oynanabilecek en iyi futbol oynanıyor.. Hakemlerin yaptığını görmeyip hala hocaya laf söylemeyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tek suçun takımı sahadan çekmemek hocam.. yeter artık ne olursa olsun

Bu kadroyla oynanabilecek en iyi futbol oynanıyor.. Hakemlerin yaptığını görmeyip hala hocaya laf söyleyen net .......
Ağlak bjk taraftarına evrılıyorsunuz haberiniz olsun aylardır hiç bir bok oynamayan 2019a gireceğimiz su günlerde hala selçuklarin oynadığı takım hakem diye isyan edemez ederse de ağlak diye anılır sen adam gibi top oyna mücadele et hakem ondan sonra eleştirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt