Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca sanirim milli takimdaki tumer tuncay nihat vb oyuncu mentorlugunu bizde uygulamak istiyor. Bakalim bizee tutacak mi o sistem.

271120151404425416220.jpg

On numara bir görsel.

Parazit var resimde.Bir tarafı Sensodyn ile fırçalanmış diğeri fırçalanmamış ? gibii

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan Prandelliler falan tek senede 3.5 Milyon cukkalamış,Kulübün efsanesi 6 şampiyonluk alan adam zor bir dönemde 1.5 yıl için 3 Milyona geliyor Federasyonla kavgalı olmasına rağmen hala zırvalıyorsunuz.

Neyin şovu arkadaş ne olacaktı yani bedavaya mı çalışacaktı adam,Şenol-Aykut falanda benzer paraları alıyor görende 1.5 sene için 7 Milyona gelmiş sanacak yaw.

birader anlayamiyon galiba

isterse 5 milyon alsin KONU PARANIN MIKTARI DEGIL

ama bunun sovunu yapip 1905 tl diyip de kapa 12 trilyon aciklamak SOVDUR, GEREKSIZDIR VE YANLISTIR

bu kadar da elestiri olsun izin verin de

birader anlayamiyon galiba

isterse 5 milyon alsin KONU PARANIN MIKTARI DEGIL

ama bunun sovunu yapip 1905 tl diyip de kapa 12 trilyon aciklamak SOVDUR, GEREKSIZDIR VE YANLISTIR

bu kadar da elestiri olsun izin verin de

Tazminat davasıyla alakalı bir hamleymis o diye biliyorum,Tff'ye gömçürme hedefiylen

Gizli kuşlar yine başlamış zırvalamaya e tabi imparator koydukça acısı biyerden çıkacak mecbur

Bir güne daha hocamla başladık GS taraftarından daha mutlusu olmamalıdır.

Son birkaç gündür dikkatimi çeken şey bazı arkadaşlar ciddi manada Galatasaray'ın iyiliğini istemiyor gibi.
Diğer bir başlıkta futbolcumuzun sakatllığı hakkında bilgi kirliliği çıkartma,
Daha ilk maçta takıma eleştiri vs (zaten arenada kazanıyorduk zırvaları)
Ve burda da hocaya vurmaya çalışma

Şimdi bunları biz görmüyoruz sanıyorlar.Yorumlar Galatasaray sitesinden atılmadığını bilsek hangi fenerli ya da bjklı yaptı bu yorumu dersiniz.
Zaten bu arkadaşların da Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.

Durumun farkında olan Gerçek Galatasaraylılar yedi sülalelerine sövüyorlar, keşke bi farkına varsalar.
Geriye tek bir seçenek kalıyor bu arkadaşlar küfür budalası olmuşlar ve kendilerine küfür ettirmeye bayılıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
1-138.jpg

ilerde bağlayacaksınız arkasından. Ben GS taraftarını yeterince tanıyorum. Ne kadar hızlı yükseltirlerse o kadar hızlı düşürüyorlar. Bakalım ne kadar arkasında duracaksınız :)

Son birkaç gündür dikkatimi çeken şey bazı arkadaşlar ciddi manada Galatasaray'ın iyiliğini istemiyor gibi.
Diğer bir başlıkta futbolcumuzun sakatllığı hakkında bilgi kirliliği çıkartma,
Daha ilk maçta takıma eleştiri vs (zaten arenada kazanıyorduk zırvaları)
Ve burda da hocaya vurmaya çalışma

Şimdi bunları biz görmüyoruz sanıyorlar.Yorumlar Galatasaray sitesinden atılmadığını bilsek hangi fenerli ya da bjklı yaptı bu yorumu dersiniz.
Zaten bu arkadaşların da Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.

Durumun farkında olan Gerçek Galatasaraylılar yedi sülalelerine sövüyorlar, keşke bi farkına varsalar.
Geriye tek bir seçenek kalıyor bu arkadaşlar küfür budalası olmuşlar ve kendilerine küfür ettirmeye bayılıyorlar

vızıldayan bikaç sinek var,hallederiz.dert değil.

Deveye boynun neden eğri diye sormuşlar oda nerem doğru ki demiş.

Kupa maçında yalnızca hocamı çeken bir kamera olsa da maç boyu izlesek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt