Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1765686_5a41fdb49e0d1df0576a96dadf43133b_640x640.jpg

Fatih Terim 8 sezon başımızda durup 6 kez şampiyon olmuş. Daha neyin eleştirisi gözünüzü ağzınızı yüzünüzü seveyim ya, trollük mü peşindeyiz anlamadım. Bu adamın şampiyon olma yüzdesi 75% resmen, olamadığı sezonda da yarışıp 2. olmuşuz, daha ne olsun? 1 sezon olmayıp 3 sezon olmaya dünden varım be...

Imparatorun kredisi bende sonsuz olsada bazı renktaşların eleştirilerine de katılıyorum.
Balta Sabri gibi konularda yüzde yüz haklılar bence ama hocamın bu tür isimlere bakış acısı futbolcular hariç kulüpte ki simge olma oranı. Bence bu simge futbolcu dönemi eskilerde kaldı. En azından hocanın yaptığı düşündüğü tarz eskilerde kaldı. Sabri bilmem yine simge olur tamam da performansları yetersiz kalınca gitsinler işte. Sonra jubile mi yaparsın kongreye üye mi yaparsın heykel mi dikeriz... seçenekler var yani bir sürü.

Bu huyundan keşke vazgeçse hocam.

her donem 1 kral ilan edilip etrafina ususmeseniz olmaz dimi

terimin parayi ne kadar sevdigi asikar

bunla ilgili de elestiri yapiyiruz

karaktersiz herifler

daha 2 ay once kebapci kavgasinda yazdiklarinizi buldurtmayin bana

bokunuzda boncuk bulmus gibi atliyorsunuz herseye

istedigimiz gibi elestiririz ki elestirilerde %100 hakliyiz

aldigi para helali hos olsun

ama ne kadar para istersin gibi sovlara girme iste

bunu da yazalim bi zahmet

Ftyi sevmem bende pek ama
Camianin evladi sayisiz basarisi var
Gorevde olmasaydi acimasizca elestirmeye devam ederdim ama
Suan takimin basinta ve bilmem farkinda misiniz bu sezon bizim icin cok kritik.
Ondandir ki hocaya destek olun kindar olmayin.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ftyi sevmem bende pek ama
Camianin evladi sayisiz basarisi var
Gorevde olmasaydi acimasizca elestirmeye devam ederdim ama
Suan takimin basinta ve bilmem farkinda misiniz bu sezon bizim icin cok kritik.
Ondandir ki hocaya destek olun kindar olmayin.

ben birakip giderken ki tavrini ve bahanelerini sindiremiyorum

arda medyayi bahane edip giderken de sindiremedigimde forumdaki insanlarin hepsi gsnin evladina laf soyleyemezsin !!!!!! tavrindaydi

herkes ardaciydi

simdi herkes terimci

yarin ridvanin altinda milli takim hocasi olursa simdi bana laf soyleyenler benden beter laflar ederler

dedigim de bisey yok

suphiye destek verdim ve sov yaptigini yazdim

2 ay once kebapci kavgasinda terime laf soyleyip tudorcu olanlar bugun herkesten fazla terime laf soyletmiyor

kadin organi gibi yayik duracagima erkek organi gibi dik dururum

k. bakma

arda medyayi bahane edip giderken de sindiremedigimde forumdaki insanlarin hepsi gsnin evladina laf soyleyemezsin !!!!!! tavrindaydi

herkes ardaciydi

simdi herkes terimci

yarin ridvanin altinda milli takim hocasi olursa simdi bana laf soyleyenler benden beter laflar ederler

dedigim de bisey yok

2 ay once kebapci kavgasinda terime laf soyleyip tudorcu olanlar bugun herkesten fazla terime laf soyletmiyor

k. bakma
Refikcim bizde soyledikte sonucta kotu oluyoruz. Kimin kayigina binerse onun kuregini ceken tipler bunlar :asd:

Burada herkes gote got demeyi ogrenirse bence daha faideli bir ortama donusuruz.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes ardaciydi

simdi herkes terimci

dedigim de bisey yok

k. bakma
Senin mesajini gormeden yazdim ben.
Benim terime olan tavrimi biliyorsundur buyuk ihtimal
Ben sadece suanki konusulan mevzular
Uzerinden dondurdugumuz muhabbetin bize birsey kazandirmayacagini soylemek istedim.
Yoksa dedigin gibi
Kebapci olaylari bizi birakip ydye gitmesi artist artist verilen pozlar Gs ile dalga gecilmesi fln unutulcak mevzular degil.

herkes ardaciydi

simdi herkes terimci

dedigim de bisey yok

k. bakma
:asd22:.

Imparatorun kredisi bende sonsuz olsada bazı renktaşların eleştirilerine de katılıyorum.
Balta Sabri gibi konularda yüzde yüz haklılar bence ama hocamın bu tür isimlere bakış acısı futbolcular hariç kulüpte ki simge olma oranı. Bence bu simge futbolcu dönemi eskilerde kaldı. En azından hocanın yaptığı düşündüğü tarz eskilerde kaldı. Sabri bilmem yine simge olur tamam da performansları yetersiz kalınca gitsinler işte. Sonra jubile mi yaparsın kongreye üye mi yaparsın heykel mi dikeriz... seçenekler var yani bir sürü.

Bu huyundan keşke vazgeçse hocam.

katiliyorum

eski topçulari kadroda görmek yerine takimimiza genç oyuncu kazandirmasi daha mantikli olur

92:30'da oyuncu almak, hele genc oyuncu almak cok buyuk ayip.

Cok buyuk terbiyesizlik yaptin hoca, yakismadi.

Buna'da kilif aramayin ya, resmen dalga gecilecek bir is oldu.

Alsana 70'den sonra 2 3 tane genc? 82 ile 92'de genc oyuncu aliyorsun.

hic yakismadi bu.
transfer dönemine gireceğiz fantezi aramaya çıkılmiyor ki zaten. bu gençlerin içinde de bi recep belki süper lig ayarinda bi topçu olur diğerleri fos zaten izlediğim kadarıyla. eldeki çöpleri inceliyor adam işte son kez

3m öroluk boş mukaveleye imza atan koca yürekli adam.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru be tudorla rikerink bedavaya çalıştırdılar takımı il 3'e bile giremedik bak lucescuda çok cuzi bir paraya imza attı milli takımımıza.Beğenmiyorsanız İmparatoru izlemeyin kardeşim Galatasarayı size hamza gibi tudor rikerink ve mustafa denizli gibi hayrına çalışacak adamlar müstehak olsun

3-0 olmuş bir maçta oyuncu değişikliklerini ve hele de genç oyuncuları 92'de oyuna alan yabancı genç bir hoca düşünün neler olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt