Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben birakip giderken ki tavrini ve bahanelerini sindiremiyorumFtyi sevmem bende pek ama
Camianin evladi sayisiz basarisi var
Gorevde olmasaydi acimasizca elestirmeye devam ederdim ama
Suan takimin basinta ve bilmem farkinda misiniz bu sezon bizim icin cok kritik.
Ondandir ki hocaya destek olun kindar olmayin.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Refikcim bizde soyledikte sonucta kotu oluyoruz. Kimin kayigina binerse onun kuregini ceken tipler bunlarben birakip giderken ki tavrini ve bahanelerini sindiremiyorum
arda medyayi bahane edip giderken de sindiremedigimde forumdaki insanlarin hepsi gsnin evladina laf soyleyemezsin !!!!!! tavrindaydi
herkes ardaciydi
simdi herkes terimci
yarin ridvanin altinda milli takim hocasi olursa simdi bana laf soyleyenler benden beter laflar ederler
dedigim de bisey yok
suphiye destek verdim ve sov yaptigini yazdim
2 ay once kebapci kavgasinda terime laf soyleyip tudorcu olanlar bugun herkesten fazla terime laf soyletmiyor
kadin organi gibi yayik duracagima erkek organi gibi dik dururum
k. bakma
Senin mesajini gormeden yazdim ben.ben birakip giderken ki tavrini ve bahanelerini sindiremiyorum
arda medyayi bahane edip giderken de sindiremedigimde forumdaki insanlarin hepsi gsnin evladina laf soyleyemezsin !!!!!! tavrindaydi
herkes ardaciydi
simdi herkes terimci
yarin ridvanin altinda milli takim hocasi olursa simdi bana laf soyleyenler benden beter laflar ederler
dedigim de bisey yok
2 ay once kebapci kavgasinda terime laf soyleyip tudorcu olanlar bugun herkesten fazla terime laf soyletmiyor
k. bakma
:asd22:.ben birakip giderken ki tavrini ve bahanelerini sindiremiyorum
herkes ardaciydi
simdi herkes terimci
dedigim de bisey yok
k. bakma
Imparatorun kredisi bende sonsuz olsada bazı renktaşların eleştirilerine de katılıyorum.
Balta Sabri gibi konularda yüzde yüz haklılar bence ama hocamın bu tür isimlere bakış acısı futbolcular hariç kulüpte ki simge olma oranı. Bence bu simge futbolcu dönemi eskilerde kaldı. En azından hocanın yaptığı düşündüğü tarz eskilerde kaldı. Sabri bilmem yine simge olur tamam da performansları yetersiz kalınca gitsinler işte. Sonra jubile mi yaparsın kongreye üye mi yaparsın heykel mi dikeriz... seçenekler var yani bir sürü.
Bu huyundan keşke vazgeçse hocam.
anlamamispara cazibesi olan bişey.herkes sever.
ne terbiyesizliği yahu top oyundan bir türlü çıkmadı zaten. 1 dakikaya bile şükretmeli tüm gençler.92:30'da oyuncu almak, hele genc oyuncu almak cok buyuk ayip.
Cok buyuk terbiyesizlik yaptin hoca, yakismadi.
92:30'da oyuncu almak, hele genc oyuncu almak cok buyuk ayip.
Buna'da kilif aramayin ya, resmen dalga gecilecek bir is oldu.ne terbiyesizliği yahu top oyundan bir türlü çıkmadı zaten. 1 dakikaya bile şükretmeli tüm gençler.
maca bakmadım konudan atıldıgımız ıcın ama böyle bısey cıdden yaptı mı??92:30'da oyuncu almak, hele genc oyuncu almak cok buyuk ayip.
transfer dönemine gireceğiz fantezi aramaya çıkılmiyor ki zaten. bu gençlerin içinde de bi recep belki süper lig ayarinda bi topçu olur diğerleri fos zaten izlediğim kadarıyla. eldeki çöpleri inceliyor adam işte son kezBuna'da kilif aramayin ya, resmen dalga gecilecek bir is oldu.
Alsana 70'den sonra 2 3 tane genc? 82 ile 92'de genc oyuncu aliyorsun.
hic yakismadi bu.
3m öroluk boş mukaveleye imza atan koca yürekli adam.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi