Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ben niye sahip çıkayım aga müritleri çıksınhersey belli oldu artık hocaya sahip cıkarsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben niye sahip çıkayım aga müritleri çıksınhersey belli oldu artık hocaya sahip cıkarsınız
Senin o avatarını seviyim.BOŞ HERİF.Bay Terimin bu yıl büyük bahanelerin ardında mutlu idi,stadda idmanla taraftarı toplayıp aklınca büyük işler yapıyordu lakin kendisi takımı ćalıştırmıdan laf ebeliģi ile herşeyi cözeceğini düsünen bir futbol komedyenidir. Galatasaray önümüzdeki yılları kurtarmak istiyorsa terimi ve avanesini acilen kovması gerekmektedir. Milanda bunun bütün foyası ortaya çıktı,makyaj döküldü lakin ne hikmetse Galatasarayın demirbaşı oldu herif.
Senin o avatarını seviyim.BOŞ HERİF.
8-0'da yenilsek kalmalı hocam
E adam dedi ama ocak ve temmuza kadar sabredeceksiniz diye.8 de 7 yapmış bir hocanın bir sezon kredisi yoksa.Yerine gelecek hocaya nasıl sabredeceğiz?Bu ne biçim mantık yaa?
Takım her maç super oynar da, bir maçta yenilir.. 8-0 da olsa, "kazaydı" deriz, "gelecek hafta telafi eder bu takım", deriz..
Bu takım o ışığı veriyor mu sence? Hoca da en ufak bir duzelme var mı? Mesela bu macta hangi işini iyi yaptı? Ben sana en az 10 hatasını sayarım.. Sen dogru yaptıklarını soyle önce..
Sezon başında da demiştik başarısızlık yönetimin başarıda fatih terimindir. Bu adam gomis varken 2 forvet istedi bre utanmazlar. Yetmedi stoper istedi, muğdat ömer falan ziraat için alındı. Tek hatası var bu sezon çok formsuz hoca. Eskiden maç kazanırdı şimdi maç veriyor. Ama şu da bilinmeli ki sezon başından beri Fatih Terim Galatasaray'dan koparılmaya çalışıyor. Yalnız bırakılmaya çalışılıyor. Bazı kendine taraftar diyen şahsiyetlerde buna çanak tutuyor. İstifa kelimesi ile fatih terimi aynı cümlede kurmakda ne bileyim..
Sezon başında da demiştik başarısızlık yönetimin başarıda fatih terimindir. Bu adam gomis varken 2 forvet istedi bre utanmazlar. Yetmedi stoper istedi, muğdat ömer falan ziraat için alındı. Tek hatası var bu sezon çok formsuz hoca. Eskiden maç kazanırdı şimdi maç veriyor. Ama şu da bilinmeli ki sezon başından beri Fatih Terim Galatasaray'dan koparılmaya çalışıyor. Yalnız bırakılmaya çalışılıyor. Bazı kendine taraftar diyen şahsiyetlerde buna çanak tutuyor. İstifa kelimesi ile fatih terimi aynı cümlede kurmakda ne bileyim..
Sakin ol şampiyon adamın mesajını iki sefer alıntılamışsın.Terimi göndermek için bu kadar hırsı KUŞLAR yapmıyor.Bay Terimin devri kapanmısdır,bay terimi terim yapanda Galarasaraydır nerdeyse gittiği her yerden kovulmusdur. Galatasarayda efsane olarak baş köşede emekli olmalıdır.
Bay Terimin devri kapanmısdır,bay terimi terim yapanda Galarasaraydır nerdeyse gittiği her yerden kovulmusdur. Galatasarayda efsane olarak baş köşede emekli olmalıdır.
Bu ne biçim mantık yaa?
Takım her maç super oynar da, bir maçta yenilir.. 8-0 da olsa, "kazaydı" deriz, "gelecek hafta telafi eder bu takım", deriz..
Bu takım o ışığı veriyor mu sence? Hoca da en ufak bir duzelme var mı? Mesela bu macta hangi işini iyi yaptı? Ben sana en az 10 hatasını sayarım.. Sen dogru yaptıklarını soyle önce..
Icimiz kan agliyor...
Biz bu durumdaysak Terimi düsünemiyorum...
Sonra gelmis bazi yavsaklar istifa falan diye ötüyor...
Lan Galatasarayli olduysaniz bu adam sayesinde oldunuz, biraz saygi gösterin...
Iyiler mutlaka kazanir, ölüme kadar seninleyiz hocam...
Senin mantığınla hareket edersek arsene wenger alex ferguson filan duman edilmesi lazımdı.Diger goruslerin hepsine saygim var ama yonetim olsun td olsun , sabir evet ama kredi sacma bir laf
Ayni rotasyon lafi gibi , ayni hamle oyuncusu lafi gibi bir klise
Kredi nedir ? Yani basarisiz olsa da gormezden gelme ise , cercevesi net cizilsin bilelim
Ayrica neden oyuncularin kredileri 1-2 mac iken teknik direktorlerin 1 sene oluyor