Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
? Nasıl emindi bas bas bağırdık yönetim sezonu sattı diye. Bunları diyenler kim deşifre etmenizi isterim. Bu olayda suçlu yönetimdir dostum bunu göremiyorsan diyecek bir şey yok.

CL kurası sonrası yazılanlar arsivlerde.. Ac bak.. En şanslı kura demedik mi?? Tek tek buraya copy paste yapmak istemiyorum.. Bu kolay guruptan bile cıkamadık.. Suclu yonetim.. TSL de her hafta sampiyonluktan uzaklasıyoruz.. Suclu TFF, MHK, yonetim.. Bırak yaaa.. Buna sokaktaki çocuklar bile guluyor artık..

CL kurası sonrası yazılanlar arsivlerde.. Ac bak.. En şanslı kura demedik mi?? Tek tek buraya copy paste yapmak istemiyorum.. Bu kolay guruptan bile cıkamadık.. Suclu yonetim.. TSL de her hafta sampiyonluktan uzaklasıyoruz.. Suclu TFF, MHK, yonetim.. Bırak yaaa.. Buna sokaktaki çocuklar bile guluyor artık..
Evet suçlu yönetim cl kurası sonrası hala şansımız vardı çünkü transfer sezonu devam ediyordu. Ama bok ettiler her şeyi. Koşu mesafesi konusunda Sorumlu Fatih hoca değil, kondisyoner ekibinde olan yasin küçüğündür. Ama bu demek değildir ki hataları yok bu sezon çok formsuz hocanın üstüne geliyor büyük bir operasyon dönüyor. Ama bazıları buna çanak tutuyor. Bak Fatih Terimin gitmesini en çok kimleri mutlu eder biliyor musun?

Bunun gibi şerefsizleri. Hala korkuyorlar hocadan it gibi korkuyorlar. Çünkü bu adam psikolojik bir üstünlük anlayın artık.

bakın yanlış anlamayın, ben hocayı da suçlu buluyorum. Fakat ona hak da veriyorum. Adamın 1 röportajda söylediği imkan olsa 5-6 tane iyi oyuncu alırım lazım demişti. bugün lazım olduklarını görüyoruz ztn.

Siz terimin takımlarının bu denli kondisyon sorunu yaşadığı herhangi bir dönem daha hatırlıyor musunuz, ben hatırlamıyorum çünkü.

Bende eleştiriyorum hocayı fakat bazı gerçekleri de görmek lazım

Bak renkdaş.. Sakince dusunelim.. Galatasaray TransferMarkt verilerine göre Turkiyenin en pahalı takımı.. Bir ara 95m€ idi.. Su an degeri ne bilmiyorum.. Ve bu takım Lig sonuncusu Rize yi bile kendi sahasında yenemiyor yahu.. Rize nin degeri nedir ki?? Ben de bilirim "o gelsin, bu gelsin" demesini.. Sen 3m€ alan bir TD isen biraz da sen takıma katkı yap.. Hala mazeretlerin arkasına sığınan bir TD var.. 2-0 ı kendi sahanda Fener ve Rize karsısında koruyamayan bir TD var.. Ben gercekleri goruyorum.. Masala gerek yok..

ligin basından beri her puan kaybinda şu soruyu sordum. Selçuk eren gibi herifler yerine ganc veletleri oynatsak en kötü ne olabilirdi berabere mi kalırdık maglup mu olurduk. Selcukla erenle berabere kalıp 4 tane gol yedi mi bu takım. Çocuklarin ne suçu var 25 bin euro maçbaşı selçuk alsın onu da mactan kazandigimiz beraberlik parasiyla odeyip sifirlayalim mi olay bu mudur.
Olmuyor iste neyın ısrarı bu. Ocak gelince ne değişecek, yaz olunca ne olacak.
Hani diyorsunuz ya gomisi gonderen transfer yaomayan yonetim kadroyu bu hale yonetim getirdi diye e hacı aynı adamlar ve aynı transfer dönemi onlarca free adam/ para alınmayıp kiralanan adam varken gidip bir tanesini alamadılar sakatliktan cıkmış bir adamı anca alabildiler ki onda bile hayret ediyorum ya.
E kime guveniyor hoca.

Bir onceki basarisiz yönetime mi? Takımın kondisyonunu hu hale getirip hergun ayri sakat vermemizi saglayan çaylak herife mi? Teknik taktik analiz nedir umurlarında olmayıp adnan hocanin kedicikleri gibi maşallah hocam inşallah hocam dogrudur hocam diyip bir etkisi olmayan teknik ekibe mi?
Yoksa bir dakika bile genclere şans vermeye korktugu kendisine mi?
Kime güveniyorda ocak temmuz diyor.

Ocak gelince yazın yapacaz ffp diye zırlayacaklar yaz gelince kimse yine aynı. Kimse gitsinler sneijder drogba kalitesinde adamları getirsinler o paraları versinler demiyor ki veremeyizde zaten o donem sneijder yillik 12 milyona oynarken bugun selcuk yillik 18 milyona oynuyorken alamayiz zaten.
İçi çürümüş aciz kaplumbağalar yerine gencleri oynatsın yenilelim benim gibi yüzlercesi kadro bu diye savunmaya geçecek zaten. Her hafta eren selcuk ahmet oynatıp ama kadro bu diye savunma yapmak sacmalık inanin

Bak renkdaş.. Sakince dusunelim.. Galatasaray TransferMarkt verilerine göre Turkiyenin en pahalı takımı.. Bir ara 95m€ idi.. Su an degeri ne bilmiyorum.. Ve bu takım Lig sonuncusu Rize yi bile kendi sahasında yenemiyor yahu.. Rize nin degeri nedir ki?? Ben de bilirim "o gelsin, bu gelsin" demesini.. Sen 3m€ alan bir TD isen biraz da sen takıma katkı yap.. Hala mazeretlerin arkasına sığınan bir TD var.. 2-0 ı kendi sahanda Fener ve Rize karsısında koruyamayan bir TD var.. Ben gercekleri goruyorum.. Masala gerek yok..
Amma taktın 3 milyon Euro muhabbetine.1.5 sezonluk sözleşme o 2 milyon Euro yani yıllık .Fatih hocayı gönderip herhangi bir yabancı hoca getirsinler oda 2 den aşşağı istemez zaten.

Bakın twitter gündemine tinerci denen soytarılar hastag açmış fatihterimistifa diye, durumu bu noktaya getiriyorsunuz gerçekten tebrik ederim sizi. Bu adamın gidişine en çok onlar sevinir bunu akıl ve mantık yoluyla anladıktan sonra konuşabiliriz sizinle.

ligin basından beri her puan kaybinda şu soruyu sordum. Selçuk eren gibi herifler yerine ganc veletleri oynatsak en kötü ne olabilirdi berabere mi kalırdık maglup mu olurduk. Selcukla erenle berabere kalıp 4 tane gol yedi mi bu takım. Çocuklarin ne suçu var 25 bin euro maçbaşı selçuk alsın onu da mactan kazandigimiz beraberlik parasiyla odeyip sifirlayalim mi olay bu mudur.
Olmuyor iste neyın ısrarı bu. Ocak gelince ne değişecek, yaz olunca ne olacak.
Hani diyorsunuz ya gomisi gonderen transfer yaomayan yonetim kadroyu bu hale yonetim getirdi diye e hacı aynı adamlar ve aynı transfer dönemi onlarca free adam/ para alınmayıp kiralanan adam varken gidip bir tanesini alamadılar sakatliktan cıkmış bir adamı anca alabildiler ki onda bile hayret ediyorum ya.
E kime guveniyor hoca.

Bir onceki basarisiz yönetime mi? Takımın kondisyonunu hu hale getirip hergun ayri sakat vermemizi saglayan çaylak herife mi? Teknik taktik analiz nedir umurlarında olmayıp adnan hocanin kedicikleri gibi maşallah hocam inşallah hocam dogrudur hocam diyip bir etkisi olmayan teknik ekibe mi?
Yoksa bir dakika bile genclere şans vermeye korktugu kendisine mi?
Kime güveniyorda ocak temmuz diyor.

Ocak gelince yazın yapacaz ffp diye zırlayacaklar yaz gelince kimse yine aynı. Kimse gitsinler sneijder drogba kalitesinde adamları getirsinler o paraları versinler demiyor ki veremeyizde zaten o donem sneijder yillik 12 milyona oynarken bugun selcuk yillik 18 milyona oynuyorken alamayiz zaten.
İçi çürümüş aciz kaplumbağalar yerine gencleri oynatsın yenilelim benim gibi yüzlercesi kadro bu diye savunmaya geçecek zaten. Her hafta eren selcuk ahmet oynatıp ama kadro bu diye savunma yapmak sacmalık inanin
Genç oyuncular konusunda takımda bir ışık göremediği için genç oyuncularıda bitirmek istemiyor olabilir.Bak Fenerbahçe 2 tane genç oyuncu transfer etti.Sezon başlarken fenerliler yere göğe koyamıyordu bu gençleri.Şimdi kim aldı nerden aldı kaç para verildi muhabbeti başladı.Yani demem o ki genç oyuncuyu kaybetmek çok kolay.Kazanmak çok zor.

Bakın twitter gündemine tinerci denen soytarılar hastag açmış fatihterimistifa diye, durumu bu noktaya getiriyorsunuz gerçekten tebrik ederim sizi. Bu adamın gidişine en çok onlar sevinir bunu akıl ve mantık yoluyla anladıktan sonra konuşabiliriz sizinle.
EZİKLİK İŞTE TRABZONLU FENERLİ İTLER DE DESTEK VERİYOR.ÖDLERİ KOPUYOR HOCADAN.

La Doruk millet seni merak ediyor ortada yoksun diye, ama yine çaktırmadan burnumuzun dibine kadar girmişsin :asd:

1 sezon dursun yaktı, 1 sezon aysal yaktı, 1 sezon da sen yak hoca. No problem

Artık futbolu bırakıyorum dediğin güne kadar kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt