Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kebapçı Selo'ya hocamızın milli takımından azlini sağladığı için teşekkürü borç biliriz.

Hayır. Rize’yi o stadyumda 5 sene yenemedik. 2014 de Fener’e 4 puan kalmışken gidip orada 85 sonrası penaltıdan yiyerek şampiyonluğu verdik. Üstüne 2 sene sonra Hamza’yı kaybettiğimiz 4-3 maç ile şampiyonluktan ruhen koptuk. Denizli de geldi tüy dikti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rizespor'u tam da bu sebeplerden dolayı ben de sevmem zaten de,bunun bahsettiğin ehli sünnet takımla alakası yok ki.

Rizespor'u tam da bu sebeplerden dolayı ben de sevmem zaten de,bunun bahsettiğin ehli sünnet takımla alakası yok ki.

Denizli çıkardı 1. Lige Rize’yi. Ehli sünnet bir kent. Hiç de marizliyemedik adamları. Statlarının kamera açısı berbat. Fener dostu bir camia. Sayayım mı daha nefret sebeplerini. Sow her maç yürüyerek hattrick yapıyordu bize bir yerlerini yırtarlarken

Ehli sünnet bir kent.

Diğerlerine ben de katılıyorum yukarda belirttim,Rize'den bağımsız buraya gelelim.Konya'yı baz alalım misal.Konyaspor'u destekleyen muhalifler yok mu yani?Sporu siyasete sokmayalım diyoruz ama bu tavır da çelişen bir tavır.Bu kutuplaştırıcı üslubu bırakalım bence.

Diğerlerine ben de katılıyorum yukarda belirttim,Rize'den bağımsız buraya gelelim.Konya'yı baz alalım misal.Konyaspor'u destekleyen muhalifler yok mu yani?Sporu siyasete sokmayalım diyoruz ama bu tavır da çelişen bir tavır.Bu kutuplaştırıcı üslubu bırakalım bence.

Yok abi adamların halkının yüzde 95 i ehli sünnet işte. Konyalı olmayıp Konya’yı desteklemek diye bir şey de yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt