Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verilen sözler tutulmadığı için hocam gergin!.......![]()
Galatasaray Düşmanlarının .........
Yala yala karaktersiz herif.Sneijder ile sorunu vardı ya geçmişte sözde.
2 ay önce Sneijder beni alan Terim’dir demişti. Bugün de hoca ismi bile geçince yüzüm gülüyor dedi.
Basın element uyduruyor hep bir yerinden millet de dolduruşa gelip yıldızlar sevmiyor diyor.
Sevmeyeceği Eren, Feghouli, Maicon gibi kendini nimet sayıp sahaya yürek koymayan , 1 olay görünce dağılan, yetenek mücadele denkleminde kaybedenler olmuş hep.
Sneijder
Hagi
Melo
Gibi efsaneleri o kategoriye sokmaz. Belhanda’yı Bile sokmaz çünkü ter akıtıyor adam gibi. Çok zeki değil, aptalca işler de yapıyor ama onun için kesmedi hiç.
Yala yala karaktersiz herif.
Sevmek ayrı senin gibi karaktersiz olmak ayrıdır.Seviyorum
Güveniyorum başarılı olacağına da yine
Aldığı paranın da Galatasaray da en hakkını vermiş 3-5 isminden biridir. 3-5 hatasında da bu değişmez.
Yalamak ise veya karaktersizlik ise bunun adı da öyle olsun varsın.
Zaman gelir bugün olduğu gibi Saha da oynattığı oyunu eleştiririm ama kendi bırakana kadar da gönderilmesin isterim.
Sevmek ayrı senin gibi karaktersiz olmak ayrıdır.
Övmek için kullandığın argümana bak, Eren, Feg, Maicon vs Hagi, Sneijder, Drogbaymış. Ömer Bayram, Selçuk, Onyekuru diyorum ben de sevdiklerine örnek olarak. LOL
Fatih Terim Galatasaray'da efsane olmuş topçuların hepsiyle çok iyi anlaşmıştır. Zaten anlaşmadıklarının Galatasaray'da efsane olacak zamanları olmadı. Geri kalanlardan hepsi büyük saygı duyar hocaya. Baros hariç sanırım.Sneijder ile sorunu vardı ya geçmişte sözde.
2 ay önce Sneijder beni alan Terim’dir demişti. Bugün de hoca ismi bile geçince yüzüm gülüyor dedi.
Basın element uyduruyor hep bir yerinden millet de dolduruşa gelip yıldızlar sevmiyor diyor.
Sevmeyeceği Eren, Feghouli, Maicon gibi kendini nimet sayıp sahaya yürek koymayan , 1 olay görünce dağılan, yetenek mücadele denkleminde kaybedenler olmuş hep.
Sneijder
Hagi
Melo
Gibi efsaneleri o kategoriye sokmaz. Belhanda’yı Bile sokmaz çünkü ter akıtıyor adam gibi. Çok zeki değil, aptalca işler de yapıyor ama onun için kesmedi hiç.
Sen ne diyorsun peki reis? Terim'in tutarsız ya da adaletsiz davrandığını mı düşünüyorsun forma dağıtımında yoksa kötü transferler mi sebep?Sevmek ayrı senin gibi karaktersiz olmak ayrıdır.
Övmek için kullandığın argümana bak, Eren, Feg, Maicon vs Hagi, Sneijder, Drogbaymış. Ömer Bayram, Selçuk, Onyekuru diyorum ben de sevdiklerine örnek olarak. LOL
Sinan desem onu da savunacaksın nasıl olsa bahaneler bitmez.Onyekuru’yu sırf hızlı diye istemiştir de tutmadı yapacak bşr şey yok. Selçuk’u geçmişine bakarak tutuyor hata yapıyor. Ömer’i de ucuz Galatasaray’lı alternatif, geçen yılda iyiydi diye aldırmıştır muhtemelen.O da 4. Alternatif olup zor forma görecek iken veya iyi takımda göze batmayacakken batıyor.
Ama bu yazdığım çok da gerekli değil. Senin bana söylemeye çalıştığın şey de değil farkındayım.
Her antrenör hatalı karar veriyor. Kimisi daha büyük maliyet de olabiliyor. Terim’in de bir sürü yanlış transfer veya idari hatasını buluruz.
Sonuç olarak bana verdiği güvene bakarım ben. Başarılı olmuş mu? Çoğu zaman evet. İçimizden de gelen hepimizin hayalini yaşayan biri (mahalle arasında Galatasaray’ı düşleyip, ileri de efsanesi olacağım derdik küçükken çoğumuz)
Olayı yanlış değerlendiriyoruz.
Sen tüm resme bakınca daha başarısız diyebilirsin, ben de başarılı diyebilirim.
Böyle olunca sidik yarıştırma olayına dönüyor olay. Saçma salak argümanlar ile eleştirip, savunmak zorunda hissediyorum kendimi.
Bundan sonra bu tarz olayı bölerek ,yanlış örneklere bakarak atlamayacağım.
Hepsine katılıyorum. Peki şuan ki durumda kimden hesap soracağız? Sportif olarak hesap vermesi gereken merci Hoca ve yardımcıları değil midir?Devamlilik arz eden konularda elbette gecmistekilerin payi olacaktir
5 senedir para odenen, her oneriyi reddedip kadroda yer isgal eden tarik icin aysala , bugunden yarina kambur olacagi besbelli olan omer icin cengize , sabrinin uzatilan sozlesmesi donemi icin yarsuvata (donem olarak hatam yoksa) , yahut basimiza kalan 4,5 senelik feghouli kontrati icin dursuna nasil hesap cikarmayalim
Avrupadan men konusurken aysal donemini , sportif basarisizlik sebebiyle dusen gelirler icin polat donemini , idari tonla sorun icin cengiz donemini nasil konusmayalim
Her gelen yonetim gecmisin hatalarindan , gelecekteki yonetimler de hem gecmis hem de mevcut yonetimin islemlerinden zarar/yarar gorecektir
Şu soruyu kendinize sorun :
Takımın bu hali kimin eseri?
Yönetime veya geçmiş yönetimlere suç bulmak günü kurtarmaktır.
Ufak bir ipucu : Geçen seneden bir farkımız yok aslında ama takımı geçen sene kim sezon başı kampı yaptırdı bu sene kim?
Cevap içinizde..
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben geçen yıl işleyen sistemi bozmasına anlam veremiyorum. Özellikle Sinan'da ısrar etmesini zerre anlayamıyorum, hocanın malum huyudur yıldız almam yıldız yaparım felsefesi ama Engin dışında kimseyi parlatamadı desek yeridir.Fatih Terim Galatasaray'da efsane olmuş topçuların hepsiyle çok iyi anlaşmıştır. Zaten anlaşmadıklarının Galatasaray'da efsane olacak zamanları olmadı. Geri kalanlardan hepsi büyük saygı duyar hocaya. Baros hariç sanırım.
Sen ne diyorsun peki reis? Terim'in tutarsız ya da adaletsiz davrandığını mı düşünüyorsun forma dağıtımında yoksa kötü transferler mi sebep?
Yoksa Terim yıldız oyuncularla sorun yaşayan bir adam değil ya da taraftarın gözünde çok ön planda olan topçularla.