Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DuD5d8SWsAIJYZc.webp

kavga var

transferlerde yönetim hatalı eyvallah da takım niye son 30 dk ayakta duramıyor herkes sakatlanıyor bu konuda özeleştiri yapmıştır umarım hoca

Fatih Terim: Kondisyonerimiz Yasin’e yükleniyorlar. Scott Piri’nin yanına Avrupa eğitimine ben gönderdim. Bu çocuklar işinin uzmanıdır. Siz merak etmeyin.

:red:

Sneijder ile sorunu vardı ya geçmişte sözde.

2 ay önce Sneijder beni alan Terim’dir demişti. Bugün de hoca ismi bile geçince yüzüm gülüyor dedi.

Basın element uyduruyor hep bir yerinden millet de dolduruşa gelip yıldızlar sevmiyor diyor.

Sevmeyeceği Eren, Feghouli, Maicon gibi kendini nimet sayıp sahaya yürek koymayan , 1 olay görünce dağılan, yetenek mücadele denkleminde kaybedenler olmuş hep.

Sneijder
Hagi
Melo

Gibi efsaneleri o kategoriye sokmaz. Belhanda’yı Bile sokmaz çünkü ter akıtıyor adam gibi. Çok zeki değil, aptalca işler de yapıyor ama onun için kesmedi hiç.

2 ay önce Sneijder beni alan Terim’dir demişti. Bugün de hoca ismi bile geçince yüzüm gülüyor dedi.

Basın element uyduruyor hep bir yerinden millet de dolduruşa gelip yıldızlar sevmiyor diyor.

Sevmeyeceği Eren, Feghouli, Maicon gibi kendini nimet sayıp sahaya yürek koymayan , 1 olay görünce dağılan, yetenek mücadele denkleminde kaybedenler olmuş hep.

Sneijder
Hagi
Melo

Gibi efsaneleri o kategoriye sokmaz. Belhanda’yı Bile sokmaz çünkü ter akıtıyor adam gibi. Çok zeki değil, aptalca işler de yapıyor ama onun için kesmedi hiç.
Yala yala karaktersiz herif.

Yala yala karaktersiz herif.

Seviyorum
Güveniyorum başarılı olacağına da yine
Aldığı paranın da Galatasaray da en hakkını vermiş 3-5 isminden biridir. 3-5 hatasında da bu değişmez.

Yalamak ise veya karaktersizlik ise bunun adı da öyle olsun varsın.

Zaman gelir bugün olduğu gibi Saha da oynattığı oyunu eleştiririm ama kendi bırakana kadar da gönderilmesin isterim.

Seviyorum
Güveniyorum başarılı olacağına da yine
Aldığı paranın da Galatasaray da en hakkını vermiş 3-5 isminden biridir. 3-5 hatasında da bu değişmez.

Yalamak ise veya karaktersizlik ise bunun adı da öyle olsun varsın.

Zaman gelir bugün olduğu gibi Saha da oynattığı oyunu eleştiririm ama kendi bırakana kadar da gönderilmesin isterim.
Sevmek ayrı senin gibi karaktersiz olmak ayrıdır.

Övmek için kullandığın argümana bak, Eren, Feg, Maicon vs Hagi, Sneijder, Drogbaymış. Ömer Bayram, Selçuk, Onyekuru diyorum ben de sevdiklerine örnek olarak. LOL

Bakalım yarın neler yapacak

Övmek için kullandığın argümana bak, Eren, Feg, Maicon vs Hagi, Sneijder, Drogbaymış. Ömer Bayram, Selçuk, Onyekuru diyorum ben de sevdiklerine örnek olarak. LOL

Onyekuru’yu sırf hızlı diye istemiştir de tutmadı yapacak bşr şey yok. Selçuk’u geçmişine bakarak tutuyor hata yapıyor. Ömer’i de ucuz Galatasaray’lı alternatif, geçen yılda iyiydi diye aldırmıştır muhtemelen.O da 4. Alternatif olup zor forma görecek iken veya iyi takımda göze batmayacakken batıyor.

Ama bu yazdığım çok da gerekli değil. Senin bana söylemeye çalıştığın şey de değil farkındayım.

Her antrenör hatalı karar veriyor. Kimisi daha büyük maliyet de olabiliyor. Terim’in de bir sürü yanlış transfer veya idari hatasını buluruz.

Sonuç olarak bana verdiği güvene bakarım ben. Başarılı olmuş mu? Çoğu zaman evet. İçimizden de gelen hepimizin hayalini yaşayan biri (mahalle arasında Galatasaray’ı düşleyip, ileri de efsanesi olacağım derdik küçükken çoğumuz)

Olayı yanlış değerlendiriyoruz.

Sen tüm resme bakınca daha başarısız diyebilirsin, ben de başarılı diyebilirim.

Böyle olunca sidik yarıştırma olayına dönüyor olay. Saçma salak argümanlar ile eleştirip, savunmak zorunda hissediyorum kendimi.

Bundan sonra bu tarz olayı bölerek ,yanlış örneklere bakarak atlamayacağım.

Sneijder
Hagi
Melo

Fatih Terim Galatasaray'da efsane olmuş topçuların hepsiyle çok iyi anlaşmıştır. Zaten anlaşmadıklarının Galatasaray'da efsane olacak zamanları olmadı. Geri kalanlardan hepsi büyük saygı duyar hocaya. Baros hariç sanırım.

Sen ne diyorsun peki reis? Terim'in tutarsız ya da adaletsiz davrandığını mı düşünüyorsun forma dağıtımında yoksa kötü transferler mi sebep?
Yoksa Terim yıldız oyuncularla sorun yaşayan bir adam değil ya da taraftarın gözünde çok ön planda olan topçularla.

Onyekuru’yu sırf hızlı diye istemiştir de tutmadı yapacak bşr şey yok. Selçuk’u geçmişine bakarak tutuyor hata yapıyor. Ömer’i de ucuz Galatasaray’lı alternatif, geçen yılda iyiydi diye aldırmıştır muhtemelen.O da 4. Alternatif olup zor forma görecek iken veya iyi takımda göze batmayacakken batıyor.

Ama bu yazdığım çok da gerekli değil. Senin bana söylemeye çalıştığın şey de değil farkındayım.

Her antrenör hatalı karar veriyor. Kimisi daha büyük maliyet de olabiliyor. Terim’in de bir sürü yanlış transfer veya idari hatasını buluruz.

Sonuç olarak bana verdiği güvene bakarım ben. Başarılı olmuş mu? Çoğu zaman evet. İçimizden de gelen hepimizin hayalini yaşayan biri (mahalle arasında Galatasaray’ı düşleyip, ileri de efsanesi olacağım derdik küçükken çoğumuz)

Olayı yanlış değerlendiriyoruz.

Sen tüm resme bakınca daha başarısız diyebilirsin, ben de başarılı diyebilirim.

Böyle olunca sidik yarıştırma olayına dönüyor olay. Saçma salak argümanlar ile eleştirip, savunmak zorunda hissediyorum kendimi.

Bundan sonra bu tarz olayı bölerek ,yanlış örneklere bakarak atlamayacağım.
Sinan desem onu da savunacaksın nasıl olsa bahaneler bitmez.

Gidip geçmişi anlatmakla da savunman ayrı komedi ya gene neyse tüm resme bakacakmışız lol.

Şu soruyu kendinize sorun :

Takımın bu hali kimin eseri?

Yönetime veya geçmiş yönetimlere suç bulmak günü kurtarmaktır.

Ufak bir ipucu : Geçen seneden bir farkımız yok aslında ama takımı geçen sene kim sezon başı kampı yaptırdı bu sene kim?

Cevap içinizde..

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devamlilik arz eden konularda elbette gecmistekilerin payi olacaktir

5 senedir para odenen, her oneriyi reddedip kadroda yer isgal eden tarik icin aysala , bugunden yarina kambur olacagi besbelli olan omer icin cengize , sabrinin uzatilan sozlesmesi donemi icin yarsuvata (donem olarak hatam yoksa) , yahut basimiza kalan 4,5 senelik feghouli kontrati icin dursuna nasil hesap cikarmayalim

Avrupadan men konusurken aysal donemini , sportif basarisizlik sebebiyle dusen gelirler icin polat donemini , idari tonla sorun icin cengiz donemini nasil konusmayalim

Her gelen yonetim gecmisin hatalarindan , gelecekteki yonetimler de hem gecmis hem de mevcut yonetimin islemlerinden zarar/yarar gorecektir

Benim anladigim Fatih hoca Yasin Kücükü koruyorsa ve takimin rezil fiziksel ve kondisyon durumunun sucunu onda görmüyorsu, o zaman oyuncularin simdiki halinin sucu kimde? FETÖ falan bizim oyuncular yoksa muska yapmis olabilirmi?

Devamlilik arz eden konularda elbette gecmistekilerin payi olacaktir

5 senedir para odenen, her oneriyi reddedip kadroda yer isgal eden tarik icin aysala , bugunden yarina kambur olacagi besbelli olan omer icin cengize , sabrinin uzatilan sozlesmesi donemi icin yarsuvata (donem olarak hatam yoksa) , yahut basimiza kalan 4,5 senelik feghouli kontrati icin dursuna nasil hesap cikarmayalim

Avrupadan men konusurken aysal donemini , sportif basarisizlik sebebiyle dusen gelirler icin polat donemini , idari tonla sorun icin cengiz donemini nasil konusmayalim

Her gelen yonetim gecmisin hatalarindan , gelecekteki yonetimler de hem gecmis hem de mevcut yonetimin islemlerinden zarar/yarar gorecektir
Hepsine katılıyorum. Peki şuan ki durumda kimden hesap soracağız? Sportif olarak hesap vermesi gereken merci Hoca ve yardımcıları değil midir?

Takım neden tel kadayıf gibi dökülüyor sahada. Yoksa sezon başı kampı laylaylom mu geçti? Takip edemediğim için edenlere soruyorum.

Şu soruyu kendinize sorun :

Takımın bu hali kimin eseri?

Yönetime veya geçmiş yönetimlere suç bulmak günü kurtarmaktır.

Ufak bir ipucu : Geçen seneden bir farkımız yok aslında ama takımı geçen sene kim sezon başı kampı yaptırdı bu sene kim?

Cevap içinizde..

Kampı ben yaptırdım.beceriksiz yönetimden bir zatta kondisyoner idi,takımı maclara çıkarıp yanlış kadro,yalnış takdiğide benim hınzır kedim şero yaptı. Allahı var hocanın hiç dahli yok hem en dandik anadolu takımının bile kadrosu neredeyse barca seviyesinde.

Yonetim ve hocaya birlikte kabahat bulabilirsiniz , umursamaz futbolculara da dokunarak tabi

Gerekli tepkiyi terim var diye gostermeyen hem ua hem de munferit taraftar da hatalidir

2 mac once omer yuhalansa onyekuru yerine maca alinmazdi ornegin

Hayatimda gordugum en rezil degisiklikti

Fatih Terim Galatasaray'da efsane olmuş topçuların hepsiyle çok iyi anlaşmıştır. Zaten anlaşmadıklarının Galatasaray'da efsane olacak zamanları olmadı. Geri kalanlardan hepsi büyük saygı duyar hocaya. Baros hariç sanırım.

Sen ne diyorsun peki reis? Terim'in tutarsız ya da adaletsiz davrandığını mı düşünüyorsun forma dağıtımında yoksa kötü transferler mi sebep?
Yoksa Terim yıldız oyuncularla sorun yaşayan bir adam değil ya da taraftarın gözünde çok ön planda olan topçularla.
Ben geçen yıl işleyen sistemi bozmasına anlam veremiyorum. Özellikle Sinan'da ısrar etmesini zerre anlayamıyorum, hocanın malum huyudur yıldız almam yıldız yaparım felsefesi ama Engin dışında kimseyi parlatamadı desek yeridir.

Bir de bazı oyuncuların sırf koşuyor diye oyun zekası yüksek adamların küstürülmesi de mantıksız.

İşleyen yapılar bozuldu ve yerlerine yapılan denemeler de sonuç vermedi. Ben hala tam takım olsak da şu an ciddi sıkıntılar yaşıyor olurduk diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt