Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer her şey bir kenara da Yunus ve Atalay ikilisinin 1 dakika bile forma şansı bulamaması saçmalık

Hani anlarım hücumda Sane-Sterling filan vardır dersin ki Yunus 'a gerek yok veya orta sahada De Bruyne oynuyodur Atalay 'a forma şansı gelmez de

Takımın kanat oyuncuları Onyekuru-Rodrigues birbirinden mal + takımın 10 numaraları Belhanda & Emre haftalardır sakat buna rağmen bu çocuklar bir kere şans bulamadı
söylediklerin dogru ama ozanı daha yaz kampında oynatmaya kafasına takmış ve bunu dile getirirken fatih terim neden bundan bahsedilmiyo,ozanı oynatan kim?bi baskası olsa ozanı görebilecek miyidiniz?tabiki hayır.bitik bi takıma 3-4 genc birden koyulmaz.en ufak hatada cocukları çöp ilan eden bi taraftarın önüne atmayarak dogru yaptı,ne yazıkki.

bazı konularda her zamanki gibi uyanısınız gec olacak

ayrıca benim terimci olmam lazım arkadaşlar.bunu ise kalpten yapıyorum.dısarda forumu takip edenler forumu dagılmış görmesinler.bi tarafımız yererken bi tarafımız sahip cıkacak.olması gereken bu

1544429830492.webp

Hani herkes kendisine karşı ya... Hani yedi düvelle mücadele ediyorya...

Rize rezaleti sonrası bile kendisine ağzını açamayanlardan bir demet:

Oyun kötü ama çok hata ‘VAR’
‘VAR’ golü ‘ YOK’ edemedi!
Kimse ders almamış!
İmkansızı başarmak
BÜLENT TİMURLENK - Soya fasulyesi ile bu iş olmaz
Bu orta saha ile kazanamazsınız
Erdal Hoş: Galatasaray güçsüz...
Gomis, yetenek, hakem falan!
Bindiği dalı kesiyor

Sonuncuyu özellikle boldladım. Adam geçen sene Galatasaray sezonun ikinci yarısında evinde iyi oynadığı için şampiyon olmuş. Ama dikkat edin ilk yarı yok! İlk yarı içerde önümüze gelene devriliyorduk zaten.

Şunlar da bir sene önce bu vakitlerde aynı adamların hemen hemen yorumları

Yazarlar Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını yorumladı
Spor yazarları Evkur Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçını değerlendirdi
Yeni Malatyaspor-Galatasaray yazar yorumları

ultraslan filan da ölümüne arkasındaymış. Florya'da kendisinden haber kuş uçmuyor. Başkan ve yöneticilerin karşısında zaten tek otorite kendisi. Yönetime yönetici şu olacak diye dayatma bile yapabiliyor.

Ama sorsan mağdur, sabredilmeyen, yel değirmenleriyle savaşan da hep O.

Son düzenleme:
Gol atamayıp berabere biten ya da yine gol atamadan yenildiğimiz maçlar sonrası eleştirmiyorum kendisini. Ama iki maçta da 2-0'dan 2-2'ye getirdik durumu. Bu forvetsizlik, kadro yetersizliğinden kaynaklı değil. Bu başka bir şey! Burada teknik direktörde hata aranır!

Terim gitsin demiyorum! Bu sezonu bitirmeli, hatta gelecek sezona kendi başlamalı ancak öne geçtiğimiz, kazanmamız gereken maçları ikinci yarıda verme sorununa çözüm bulmalı! Bu çatlak ve abartı eleştirilerin sebebi budur!

Terim "ben yapamadım bu işi, başkası yerime geçsin" demektense camia'da huzursuzluk yaratmayı tercih eder. Saçma sapan transferleriyle kulübü mali sıkıntıya sürüklemekten de çekinmez. 2002-2004 arası yaptığı saçmalıklar yüzünden 7 yıl mali sıkıntıdan çıkamadık. Aslında bu FFP olayı bizi FT'nin şerrinden koruyacak bir uygulama. Bence transfer yapılmamalı bu sezon için. Zaten bu sezon kayıp. Sezon sonu yolcu bir ihtiyarın keyfine bırakılamaz kulübün istikbali.

Terim "ben yapamadım bu işi, başkası yerime geçsin" demektense camia'da huzursuzluk yaratmayı tercih eder. Saçma sapan transferleriyle kulübü mali sıkıntıya sürüklemekten de çekinmez. 2002-2004 arası yaptığı saçmalıklar yüzünden 7 yıl mali sıkıntıdan çıkamadık. Aslında bu FFP olayı bizi FT'nin şerrinden koruyacak bir uygulama. Bence transfer yapılmamalı bu sezon için. Zaten bu sezon kayıp. Sezon sonu yolcu bir ihtiyarın keyfine bırakılamaz kulübün istikbali.

büyük mesaj,o dönem resmen Galatasarayı batırdı,scoutuda çaycıydı, bu herif birinci dönemi dışında şampiyon olduğu yıllarda dahil Galatasaray korkunc zararlar vermişdir.

büyük mesaj,o dönem resmen Galatasarayı batırdı,scoutuda çaycıydı, bu herif birinci dönemi dışında şampiyon olduğu yıllarda dahil Galatasaray korkunc zararlar vermişdir.

eyvallah. Tabi bizim tercihimiz şimdiden sezon sonu emekli olacağını açıklasın. Her zaman yaptığı gibi milleti birbirine düşürmesin. Eğer gerçekten iyi GS'lı ise bunu yapmalı. Trip atıp sezon ortasında kaçacak bahane ararsa yazıklar olsun. Bugünlere GS sayesinde geldi. Huzur bozacak işler yaparsa yine, ihanet etmiş olur.

terim hakkında 10 yıllık forum tarihinde atılmış en radikal postlar bu sayfada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük futbol dehası şimdide sahada ancak yürüyebilen takıma sneijder ve meloyu getirecekmiş,iyice veteran takımına döndürememişki cabaları devam ediyor demekki... birde yönetime sallamış transfer yapılmadı diye,transfer yapılsa ne olacakdı yada rizenin kadrosu sanki çok iyi...tamamen gerçeklikden kopmuş,modern futboldan bihaber ve yapabildiği tek şey laf ebeliği, bu herifi acilen kovmazlarsa Galatasarayın başını ciddi yakacak..

200 msjin en az 150si terim ve istifasi hakkinda olan yazarlar icin kus avcilarini goreve davet ediyorum. Belli etmeyin bu kadar bari

200 msjin en az 150si terim ve istifasi hakkinda olan yazarlar icin kus avcilarini goreve davet ediyorum. Belli etmeyin bu kadar bari

Galatasarayı batıranları ısrarla destekleyenler, yandaş medyanın,demirörenn medyasının hiiç eleştirmediği terimi destekleyenler bence ya terimsporlu yada ezik kuşgillerden, bunların acilen yakalanması lazım keza tek dertleri koskoca Galatasaray camiasını batırıp,yok etmek..

Galatasarayı batıranları ısrarla destekleyenler, yandaş medyanın,demirörenn medyasının hiiç eleştirmediği terimi destekleyenler bence ya terimsporlu yada ezik kuşgillerden, bunların acilen yakalanması lazım keza tek dertleri koskoca Galatasaray camiasını batırıp,yok etmek..

Ustune niye alindin?

Ustune niye alindin?

Hakiki Galatasaray düşmanlarını ayan beyan etmek bizim en büyük görevimiz, tek derdi Galatasarayın batması olan zevat elbet istediği hain emellere ulaşamaz bu koskoca camiayı size yem etmeyeceğiz... leşcuk gibi Galatasarayı yıllardır sömürenlere yeni sözleşmeyle milyonlarca euroyu peşkeş çekmek isteyenlere, veteran sneijderi transfer edip Galatasarayı batırmak isteyenlere elbette sözümüz olacak ,siz kimin tarafındasınız,sizin niyetiniz belli olmuyormu zannediyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt