Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Gazetelerden şikayetçi oldu. Hakkında tek bir olumsuz haber yok iken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimciler aglıyor suanGomis konusunda yönetimle beraber karar verdim. Yönetime tek laf etmedim bu süreçte dedi.
O argüman da çürüdü.
Bunda ne var ki?Gomis konusunda yönetimle beraber karar verdim. Yönetime tek laf etmedim bu süreçte dedi.
O argüman da çürüdü.
Bunda ne var ki?
Adam zaten maç öncesi de söyledi satılmasına onay verdiğini.
Evet ben de bundan bahsediyorum zaten. Bunu maç öncesi de söyledi, nedenlerini de açıkladı. Nedenlerin biri yerine iki forvet alınacağı hususu. Bunun doğruluk payı da var bana sorarsan, Albayrağın o günler kameralar önünde yapmış olduğu bir forvet kesin, belki de iki açıklaması var ortada. Yine Terim'in bu minvalde yapmış olduğu açıklamalar.Teknik olarak Gomis'in satılmasına onay vermiş. Bunun üzerine cümle bile kurmamak lazım.
Şimdi soytarı muhabir ve gazetecileri izleyin.
Suan soyunma odasında pasta kesılıyor muhtemelen
E kendide biliyor alamayacagımızı kıme neyın gazını verıyor o zaman? Yönetımı taraftarın önüne atıyor desek yedıgı ıctıgı ayrı gıtmıyor zaten taraftarda yönetımı ıstemıyor. Hoca yine güvenıyor heralde söz verecek bize?"İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz"
İnşallah böyle de olur hocam. En azından takımın kadro kalitesinin bu kadar sıkıntılı olduğunun farkında Fatih Terim. Ama gelin görün ki yönetim yine hiçbir halt beceremeyecek ...
İki forvet alınması kaydıyla onay vermiş ama öyle dedi.Teknik olarak Gomis'in satılmasına onay vermiş. Bunun üzerine cümle bile kurmamak lazım.
Kusura bakma reis profilinde o herifin fotoğrafı olduğu sürece seni kale almayı ve cevap vermeyi düşünmüyorum. O fotoğrafı kaldırırsın o zaman istediğin kadar tartışabiliriz ...E kendide biliyor alamayacagımızı kıme neyın gazını verıyor o zaman? Yönetımı taraftarın önüne atıyor desek yedıgı ıctıgı ayrı gıtmıyor zaten taraftarda yönetımı ıstemıyor. Hoca yine güvenıyor heralde söz verecek bize?
Malesef yenılırsek kebabcı seloyu koyacagıma söz vermıstım rtaşKusura bakma reis profilinde o herifin fotoğrafı olduğu sürece seni kale almayı ve cevap vermeyi düşünmüyorum. O fotoğrafı kaldırırsın o zaman istediğin kadar tartışabiliriz ...