Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle oynayalım yenilsek de canımız sağolsun hocam. Bazı aksilikler olmasa bu gruptan çıkardık.

maca takimi cok ama cok iyi hazirlamis. Taktik, kondisyon cok iyidi. Sgolsun eren + onyekuru sacma sapan kacirdilar

Ocak ve temmuzda takımı yenıleyecek

bu yenılemeden sonra 5 yıl basarıyı unutun gelecek hocalarada gecmıs olsun

Teknik olarak Gomis'in satılmasına onay vermiş. Bunun üzerine cümle bile kurmamak lazım.
Evet ben de bundan bahsediyorum zaten. Bunu maç öncesi de söyledi, nedenlerini de açıkladı. Nedenlerin biri yerine iki forvet alınacağı hususu. Bunun doğruluk payı da var bana sorarsan, Albayrağın o günler kameralar önünde yapmış olduğu bir forvet kesin, belki de iki açıklaması var ortada. Yine Terim'in bu minvalde yapmış olduğu açıklamalar.

"İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz"

İnşallah böyle de olur hocam. En azından takımın kadro kalitesinin bu kadar sıkıntılı olduğunun farkında Fatih Terim. Ama gelin görün ki yönetim yine hiçbir halt beceremeyecek ...

Devreye 2 maç kaldı Başak ve Sivas hadi Sivas'ı yendik diyelim basaki yenme şansımız yok böylece son 2 ayda 15 maçta 3 galibiyet alabilmiş oluyoruz o da Sivas'ı yenmek şartıyla benim bildiğim Galatasaray winer takimdir su tablo resmen rezalet savunulacak bahane üretilecek hiç bir tarafı yok

"İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz"

İnşallah böyle de olur hocam. En azından takımın kadro kalitesinin bu kadar sıkıntılı olduğunun farkında Fatih Terim. Ama gelin görün ki yönetim yine hiçbir halt beceremeyecek ...
E kendide biliyor alamayacagımızı kıme neyın gazını verıyor o zaman? Yönetımı taraftarın önüne atıyor desek yedıgı ıctıgı ayrı gıtmıyor zaten taraftarda yönetımı ıstemıyor. Hoca yine güvenıyor heralde söz verecek bize?

E kendide biliyor alamayacagımızı kıme neyın gazını verıyor o zaman? Yönetımı taraftarın önüne atıyor desek yedıgı ıctıgı ayrı gıtmıyor zaten taraftarda yönetımı ıstemıyor. Hoca yine güvenıyor heralde söz verecek bize?
Kusura bakma reis profilinde o herifin fotoğrafı olduğu sürece seni kale almayı ve cevap vermeyi düşünmüyorum. O fotoğrafı kaldırırsın o zaman istediğin kadar tartışabiliriz ...

Kusura bakma reis profilinde o herifin fotoğrafı olduğu sürece seni kale almayı ve cevap vermeyi düşünmüyorum. O fotoğrafı kaldırırsın o zaman istediğin kadar tartışabiliriz ...
Malesef yenılırsek kebabcı seloyu koyacagıma söz vermıstım rtaş

Yönetim iki tane adam alacağız gomisi satalım diyor bu sırada gomis de gitmek istiyor terim de tamam dediği için buradaki suçlu oluyor. Bu nedir arkadaşlar argüman üretmeye çalışmayın direkt, nefret ediyoruz beş para etmez bir adam 25 kere de şampiyon olsa takımın başından gitmesi lazım falan deyin.

Hoca değişim olacak diye iddialı konuşuyor ama Mustafa ile Apo yine hocayı kandırıyor bunlar Ozan'ı satar defans almaz üstüne bide defansız kalırız

maicon-mariano ve eren'i elden çıkarmaya çalışacaklar ilk başta.

bunlar gitmezse ozan'ı 8-10 arası satıp stoper-orta saha-forvet alınacak büyük bir ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt