Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ne güzel demissin bu ulkenin gelmis geçmis en büyük hocası diye insanların ağır eleştirisinin altında bu yatamaz mı peki. Gelmiş geçmiş en büyük hocaysan ona göre değerlendirilir insan ve beklentinin 5 kat altında bir performans veriyorsan normal bu.

Ayrıca gel gelelim eleştirinin dozu diye birşey olmaz kime göre ayarlayacağız bu dozu. Geçmiş başarılarının olması bir insanı neredeyse eleştirilmez yapılmaz ki emin ol beklenen bu.

Ben kimseyi biatçılıkla suçlamadım suçlamamda kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama gel gelelim ben veya x kişisi ufacik bir eleştiri yaptık diye yemediğimiz laf kalmıyor.

Son olarak örneklemeleri doğru düzgün analiz etmemiz gerekir. Siyaset baska birsey ornekleme başka birşey.

Bu siyasi imayi sadece sen degil baskalari da yapti bu baslikta ben sana denk geldigim icin sana soyledim, kesinlikle yapilmamasi gereken bir sey oyle analoji denip de gecilebilecek bir sey de degil, bildigin itham ve onyargi.

Ben acikcasi hocasina gore elestiri yapmiyorum tum Galatasaray hocalarindan beklentim istisnalar harici benzerdir, 4 yillik FFP anlasmasinda beklentim borc batagindan cikmamiz bu esnada da competitive kalmamiz. Terim icin de Tudor icin de Hamza icin de Kalli icin de boyle olurdu, bir sey degismezdi. Beklentiyi hoca degil sartlar belirler.

Biz Terim'i cok seviyoruz o yuzden hunharca elestiriyoruz diyorsan komik oyle degil cunku kendi adina konusman gerekir cogu nefret ediyor elestirinin yaninda, kisisel bir meseleye donmus olay yani.

Ben zaten 100 kere soyledim 101. kez soyleyeyim elestirilemez demiyorum ama cok net sekilde hakareti, suclamalari, mesnetsiz sallamayi elestiri sananlar var. Bu elestiri degildir. Bu baslikta elestiri yaptigini sananlarin buyuk bir kismi da elestirmiyor, hakaret ediyor.

Ayrica ben elestirenlere en fazla kus dendigini gordum ama biz savununca got kili oluyoruz. Kimin daha cok laf yedigi buradan bile anlasiliyor bence. (Kufur edenleri katmiyorum onlar banlaniyor zaten ya da banlanmalilar en azindan)

Takımın bu seneki haliyle ilgili haklı veya haksız bulduğum birçok eleştiri okudum. Bunların tartışılması gereklidir. Sanılanın aksine yararlıdır.

ANCAK "eleştiri" adı altında kendince dalga geçen, hatta biraz daha ileri gidip hakaret edenler de var. Buna karşı bir refleks oluşması çok normal. Bu tiplere tepki gösterenler de aşırıya kaçarsa olaya ortadan bakanlara antipatik geliyor olabilir. Böyle saçma bir girdaba giriyor yani mevzu.

Şu anda son CL maçı haricindeki hangi maçlar taktik teknik ürünü. Buna özellikle dış saha maçları da dahil...
Günümüz futbolunda taktik strateji olmadan gol pozisyonuna giremezsiniz.. sezon başından beri 25 resmî maç oynadık ve en az 20 sinde rakipten çok pozisyonumuz var..
Tabi Fatih hoca gazdan başka bilmez size göre..

beyler zorunuza gidiyorsa terim, terim kaldığı sürece uzaktan takip edin takımı. ben hain aysal yüzünden uzunca bir dönem ayrı kaldım takımımdan. sizde aynısını yapın. az ötede takılın.

Top oynat artik.
Gecen sene sampiyonluk yolunda sahadaki futbolu elestirmistik
Kendi takimi degil kamp donemini bekleyelim dediler.
Tamam dedik
Sampiyon olduk transfler kamplar hazirlik maclari cart curt
Kotuyuz iyi futbol yok dedik
Sezonun baslamasini bekleyin dediler
Tamam dedik
Sezon basladi goz boyayan galibiyetler aldik alanya vs
Bu takim erzuruma karsi bile zorlaniyor dedik
Sabredin dediler
Gomis gitti forvetsiz kaldik o bu ş degil mesele
Gomis varken de top oynamiyordu bu takim
Forvetsizlik
Sahada ki rezil futbolun
Forma adaletsizliginin
Disiplinsizligin
Defalarca bile bile yanlis yapmanin ustunu kapatmamali

Yalvariyoruz Hoca artik kendine gel
Yanlislarindan dön tekrardan zirveye yuruyelim.

Kucuk hayatlarimizda Buyuk yeri var bu takimin ve lanet olsun ne kopabiliyoruz ne küsebiliyoruz.

Sezon sonu ins sampiyon oluruz.
Ne diyeyim...

fiorentina da dahil her ayrılışında yönetimle bilerek kavga çıkartıp sıvışıyor

zoru görünce sürekli sıvıştığı gibi

sıvışator

Gazeteci olsam soracağım sorular;

- İlk geldiğinizde Galatasaray gibi bir takımın alması gereken mağlubiyet sayısını (4) ilk yarıda almış dediniz, aynı rakama kendiniz ulaştınız.
- Takımın 45 dakikalık kondisyonu olmasını hangi transferin yapılmamasına bağlıyorsunuz?
- 2-0 öne geçmenize rağmen yaptığınız değişiklikler sonucu maçların 2-2 bitmesi tesadüf mü?
- Transfer politikanız yine dereyi görmeden paçayı sıvamak mı olacak?
- Muğdat ve Ömer transferleri gibi istediğiniz başka topçu var mı?
- Selçuk'un sahada uyguladığı hayalet oyunundan memnun musunuz? Ne kadar zam yapmayı düşünüyorsunuz?
- Hala aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar elde edebileceğinize inanıyor musunuz?

O sorulari soran gazeteci dogmadi daha

Şimdi yarın bu Sivas’a da takılırsa ,devre arasına onsuz da başlayabiliriz

Joder!!

geldiğinden beri varlığı bile rakiplere yetiyor :D

Ds31uapXcAAsxNz

Yuh benim sisteme benzeyen birseyi olmayan ve onun yüzünden begenmedim (ama insan olarak sempatik duran) Riekerink bile zamaninda les kadroyla 36 puan toplamis ilk 17 macta.

Normalde yarin kazansak bile, ikinci etapta evde puan kaybetme hakkimiz kalmadi. 39-40 puan lazim olur sampiyon olmayi istiyorsak

Bir işe yara ve takımı adam akıllı motive et ve sivas maçını kazandır.
Devre arasında sakın transfere karışma ve adam akıllı bir kondisyoner ile yardımcı hoca bul.
Aksi halde emekli ol.

Sivas maçını kazansak dahi 2. Yarı min 41-42 toplamak gerekiyor. Son 10 yılda 72 puanın altına hiç düşmemiş şampiyonluk. Bu sene belki belki biraz daha düşük olabilir. 65-68 bandında şampiyonluk olması lazım ki bizim şansımız olsun. Ama oynanan futbol hiç ümit vermiyor. Hele ki yarın Sivas kazanırsa şampiyonluğu falan unutalım şimdiden önümüzdeki seneyi kurmaya çalışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt