Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
bak ne güzel demissin bu ulkenin gelmis geçmis en büyük hocası diye insanların ağır eleştirisinin altında bu yatamaz mı peki. Gelmiş geçmiş en büyük hocaysan ona göre değerlendirilir insan ve beklentinin 5 kat altında bir performans veriyorsan normal bu.
Ayrıca gel gelelim eleştirinin dozu diye birşey olmaz kime göre ayarlayacağız bu dozu. Geçmiş başarılarının olması bir insanı neredeyse eleştirilmez yapılmaz ki emin ol beklenen bu.
Ben kimseyi biatçılıkla suçlamadım suçlamamda kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama gel gelelim ben veya x kişisi ufacik bir eleştiri yaptık diye yemediğimiz laf kalmıyor.
Son olarak örneklemeleri doğru düzgün analiz etmemiz gerekir. Siyaset baska birsey ornekleme başka birşey.
Bu siyasi imayi sadece sen degil baskalari da yapti bu baslikta ben sana denk geldigim icin sana soyledim, kesinlikle yapilmamasi gereken bir sey oyle analoji denip de gecilebilecek bir sey de degil, bildigin itham ve onyargi.
Ben acikcasi hocasina gore elestiri yapmiyorum tum Galatasaray hocalarindan beklentim istisnalar harici benzerdir, 4 yillik FFP anlasmasinda beklentim borc batagindan cikmamiz bu esnada da competitive kalmamiz. Terim icin de Tudor icin de Hamza icin de Kalli icin de boyle olurdu, bir sey degismezdi. Beklentiyi hoca degil sartlar belirler.
Biz Terim'i cok seviyoruz o yuzden hunharca elestiriyoruz diyorsan komik oyle degil cunku kendi adina konusman gerekir cogu nefret ediyor elestirinin yaninda, kisisel bir meseleye donmus olay yani.
Ben zaten 100 kere soyledim 101. kez soyleyeyim elestirilemez demiyorum ama cok net sekilde hakareti, suclamalari, mesnetsiz sallamayi elestiri sananlar var. Bu elestiri degildir. Bu baslikta elestiri yaptigini sananlarin buyuk bir kismi da elestirmiyor, hakaret ediyor.
Ayrica ben elestirenlere en fazla kus dendigini gordum ama biz savununca got kili oluyoruz. Kimin daha cok laf yedigi buradan bile anlasiliyor bence. (Kufur edenleri katmiyorum onlar banlaniyor zaten ya da banlanmalilar en azindan)