Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet istemiş ısrarla garry satın demiş

Galatasaray Düşmanlarının .........
ft dünya futbolunu izlemez. Nerde hangi oyuncu var bilmez. Hatta futbolunu da izlemez. Mesela alanya ya oynarız , ordan emre yi görüp beğenir. Kayseri ye oynarız, amrabatı beğenip aldırır. Dikkat edersen hiç rakipler hakkında detaylı açıklamaları yoktur. Genel geçiştirme konuşur. Boş vakitlerinde futbol izlediğine inanmıyorum. Antika işte

Sivas maçını kazanamazsak 1 dakika bile durmamalı.Kendisi gitmeli kovulmadan.Kovacak başkan yok çünkü Galatasarayda.Çünkü galatasarayda başkan yok.

ft dünya futbolunu izlemez. Nerde hangi oyuncu var bilmez. Hatta futbolunu da izlemez. Mesela alanya ya oynarız , ordan emre yi görüp beğenir. Kayseri ye oynarız, amrabatı beğenip aldırır. Dikkat edersen hiç rakipler hakkında detaylı açıklamaları yoktur. Genel geçiştirme konuşur. Boş vakitlerinde futbol izlediğine inanmıyorum. Antika işte
Melo Muslera Hagi filipescu shagiri biglia casemiro ilisic Bruma abumeang wijlandum alan modeste bunlarida zamanında isteyen alan adam

Takımın yarısı cezalı yarısı sakat 2 maçta aleni doğranmış üstüne forveti yok bugün maçı kazanırsa puan farkı 6 en büyük rakibimizle içerde oynayacağız
2 yada 3 sağlam transferle hoplatiriz bu ligi

Takımın yarısı cezalı yarısı sakat 2 maçta aleni doğranmış üstüne forveti yok bugün maçı kazanırsa puan farkı 6 en büyük rakibimizle içerde oynayacağız
2 yada 3 sağlam transferle hoplatiriz bu ligi

Bu donem Fatih Terim takimi hoplatti diyebilir miyiz?

Günümüz futbolunda taktik strateji olmadan gol pozisyonuna giremezsiniz.. sezon başından beri 25 resmî maç oynadık ve en az 20 sinde rakipten çok pozisyonumuz var..
Tabi Fatih hoca gazdan başka bilmez size göre..

Gaz demeyelim de doldur boşalt diyelim. Eren o işi beceremediği için durum ortada... Size göre taktik deha olabilir tabii ki, komik ama saygı duyuyorum tabii ki.

Taktik strateji olmadan Porto ya Schalke ye başakşehir e besiktas a dünyaları kacirdik muazzam kafaniz var

O kadar taktik o kadar strateji doluyuz ki kendi evimizde 2 0 dan maçlar veriyoruz... Doğru diyorsunuz kafa dediğiniz böyle olur, o kadar ıslak ki gözlerde perde yapıyor...

Bu gece kazanır 1 forvet alırsak şampiyonuz,editlemeye başlayın mesajlarınızı ufak ufak anti terimciler.

Bu gece kazanır 1 forvet alırsak şampiyonuz,editlemeye başlayın mesajlarınızı ufak ufak anti terimciler.

Teknik taktik eleştiri yapıyoruz aldığımız cevap her defasında şampiyonluk,kupa falan oluyor.Yemişim bu çöp ligde alacağın kupayı da şampiyonluğu da,Avrupa'da ne yapıyoruz hani?Veya ne oynatıyor?Oynanan futboldan zevk almadıktan sonra yemişim kupayı,ne yapayım o tenekeyi top oynamadıktan sonra.

<♫diudiudiu diut diut diurrw> posibilitiss

<♫diudiudiu diut diut diurrw> big çensis

<♫Diudiudiu Diut Diut Diurrw> big okazyons

<♫DİEWRUTT DİERRUTT!!> sumtin like zat!!

Adamdaki kafaya bak sanki ben kovdum tudoru yada Tudor kovulunca haklı olunuyor

Teknik taktik eleştiri yapıyoruz aldığımız cevap her defasında şampiyonluk,kupa falan oluyor.Yemişim bu çöp ligde alacağın kupayı da şampiyonluğu da,Avrupa'da ne yapıyoruz hani?Veya ne oynatıyor?Oynanan futboldan zevk almadıktan sonra yemişim kupayı,ne yapayım o tenekeyi top oynamadıktan sonra.

EN SON AVRUPADA HANGİ HOCAYLA BAŞARILI OLDUN Kİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt