Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu değişikliklerinde neden bu kadar bekliyor anlamıyorum

geçen sezon kötü oynayan topçuyu 50-60 oldumu değiştirirdi. memnunmuydu marianodan felan anlamadım

DvFrV3xX0AAejSc

3. terim döneminde oyuncu değişikliklerinde her zaman aynı frekansta olmuşuzdur hocayla. bu sezon ise berbattı tercihleri gerçekten ki hocanın en iyi özelliklerinden biridir başarılı oyuncu değişiklikleri.

nihayet dün ilk defa aynı frekansı yakaladık hocayla. her ne kadar kendisinin bu durumdan haberi olmasada teşekkür ederim.

Forumda tüm fetocular bu konuda eski mesajlarda gizlidir ....

Ortamı karıştıralım biraz

Bakalım bu transfer dönemi kimlerden komisyon yiyecek.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo-Riera olayını bile bir şekilde halleden Terim Serdar konusunda neden bu kadar fevri karar aldı anlamak güç. Eren tamam her yönden sıkıntılı bir adam ama bir tatil fotoğrafı attı diye zaten olmayan stoper havumuzdan Sedar'ı çıkartmak niye? Belli ki yönetimden güvenceyi almış ama daha sezon başı forvet alamadı bu adamlar. Şimdi yeterli sayıda transfer yapılmazsa 2 ay sonra bu adamları affedip oynatmak zorunda kalırsak ne olacak? Ki öyle bir olayı da kabul etmez hoca ayağına falan kapanırlarsa belki. Hiç sanmıyorum ama bu adamlar satılacaksa işler değişir tabii. Yine de bu kadar radikal değişikliklere gerek yoktu, bir stoper bir santrafor transferiyle zaten büyük ihtimalle şampiyon olacaktık.

Bekleyip görelim neler olacak.

Oyuncuyu yollamak icin taraftarın önüne atıyor. Oyuncu gitmezse feguli gibi adamı oynatmıyor. Gecmıs olsun koca kulubu bu yönetiyor

Oyuncuyu yollamak icin taraftarın önüne atıyor. Oyuncu gitmezse feguli gibi adamı oynatmıyor. Gecmıs olsun koca kulubu bu yönetiyor
Oyuncuyu itibarsızlaştırmasına, taraftarın önüne atmasına gerek yok. Galatasaray yönetimi elindeki 2 stoperden 1 tanesini satacağını duyurduğu zaman(ki talipleri gelsin kısa süre içinde) herkes bir sıkıntı olduğunu anlayacaktı. Zaten eşi fotoğrafı attığında olay olmuştu, yönetim Terim kimsenin adı geçmeden önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt