Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'den sonra Serdar ile de arayi bozmus.Gecen sezon Tolga ile de bir seyler dondu.Milli takimda da yasadigi sorunlar ortada.Oyuncu iliskileri cok zayiflamis.Serdar'in sezon ortasi gozden bu kadar kolay cikarilmasini dogru bulmuyorum.Hele ki Ozan'in da ayrilmasi sonucu Maicon ve Ahmed adli 2 mahoya kalma ihtimalimiz bu kadar yuksekken.

bir başlıkta gelir yerli oyuncuların karaktersizliğinden dem vurursunuz bir başlıkta gelir yerli hakları savunucusu kesilirsiniz. (tahmin etmek zor değil o başlık terim başlığıdır.)

arda turan sezon planlaması tamamlanmışken kaçar ayak ispanya'ya gitti. veda toplantısını bile floryada yapmadı adını hatırlamadığım ahbabının bir mekanında yaptı. arda turan karakterini ortaya koydu fatih terim bizim hala imparatorumuzken arda turanın ne bok olduğu belli değidlir.

tolga ciğerci geçen sezon ayağına kramp girse almanyaya gidiyordu. formayı donk a verdi o da aslan gibi mücadele etti takım şampiyon oldu. geçen sene işler biraz ters gidince hemen tolgacı oldunuz. neymiş terim yemiş onu. tolganın karakteri ortaya çıktı fenerde. imparator ise hala gönlümüzde imparator tolganın sizin ciğerinizde ne olduğunu bilmiyoruz.

şimdi de serdar aziz için sallıyorsunuz. olayın iç yüzünü bilmiyorum ancak şunu iyi biliyoruz ki imparator hala bizim için imparatorken serdarın ne olacağına serdar kendisi karar verecektir.

bırakın artık bu işleri. samimi söylüyorum reisler. beyhude çabalarınızın muvaffakiyeti hususunda hasıl olan bir netice yok.

Bu kadar kaos fazla degil mi yav?

Devre arası oturup konuşuruz dedin.
Bir an evvel çıkıp gerekli açıklamaları yap ve kulübü kaos'a sSürüklenmesini engeller.

Yada gölge etme çekip git.

Yav yönetımın oyuncu alamayacagını biliyor fatih hoca satmadan alamayacan iste neden yeni takım kurma pesindesin? Elindeki tüm topcuların verimini düşürdün hepsini itibarsızlastırdın simdi yeni kadro istiyorsun. PARA YOK yönetımde bu vizyonda yok. Oyuncular alınmayınca ne yapacak acaba

Şimdi de Serdar sıkıntısı çıktı.

O değil de, eskiden Türk futbolcular Terim'e tapardı. Şuan hiç azımsanmayacak bir kesim sorun yaşadı ve yaşıyor Terim'le. Terim döneminin sonu geldi anlaşılan. Şimdiki topçular eski usule göre terbiye edilmiyor demek ki.

Şimdi de Serdar sıkıntısı çıktı.

O değil de, eskiden Türk futbolcular Terim'e tapardı. Şuan hiç azımsanmayacak bir kesim sorun yaşadı ve yaşıyor Terim'le. Terim döneminin sonu geldi anlaşılan. Şimdiki topçular eski usule göre terbiye edilmiyor demek ki.
Ya sonu gelen Türk futbolcularsa?

Gittiği takımda skandallar yaşanması normal mi?

Otorite 0
Adam yönetimi 0

kendisi bizim efsanemizdir.. Ama başarı için bir sinerji gerekir ve her sene bu tutmaz..

bu sene gerek yönetim, gerek futbolcu derinliği ve yapısı sebebiyle o sinerji tutmadı..

şimdi biz gerizekalı değiliz. sezon başında forvet alınamadı ve çok titiz çalışıyoruz GALATASARAY'IN sokağa atılacak 1 kuruş parası yok denmiyor muydu?

SERDARI BEDAVAYA YOLLAMAK, 1 kuruştan az mı ?

samimi olmak gerekirse fenerbahçe maçından sonra bu tff ve yüksek hakem kurulu ile işi yürütmemiz mümkün değil deyip istifa etmesi lazımdı..
Galatasarayın menfaati için yapmalıydı takım td'süz maça çıkacağına, birisi geçsin demeliydi...

zaten bizi şampiyonluk potasından itende, td. süz olmamızdı.

neyse transfer lafla değil icraatla olur.. sözünü şuraya ÇAKALIM biz.

Önceden taktik ustasıydı şimdi mobbing ustası olmuş.

Üzücü.

Gecen demistim hoca cok gecimsiz birisi diye. Normalde "üstündeki" kisilerle sorun yasardi, simdi de basimiza futbolcularla sorunlar yasamasi cikti. Önce Feghouli simdi Serdar.

Bilen bilir Serdar'i yetersiz bulurum geldiginden beri ama bu sorunun cözüm sekli eger söylentiler dogruysa resmen facia. Biktim ama yine de yazacagim, bir Belhanda gercegi var adam geldiginden beri kac kere takima hainlik etti bir kere bile cezalandirilmadi bunun icin. Serdar ile fesh edilmesi sacmalik, satarsin falan anlarim da fesh nedir yahu.

Üzülerek söylüyorum ki, her zaman adaletli olan veya adaletli olmaya özen gösteren Terim isin ucunu kacirmis iyice.

Müzmin sakat ve hain Serdar'ı gönderdiğin için teşekkürler hocam.

öyle demeyin terimin stoperi maiconnnnnn... orta sahda fernando leşcukkkkk... birde alan denen adam hatta falcaaaaaaaaaooooooo gelirse değmeyin terimin keyfine... hoppa terimspor yaşadıııııııııııııı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt