Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ben imza atıp oynatamadigimiz adamı bile gördüm.Oyuncuya imza attirmadan hic bir transferi bitirdiklerine inanmam ben![]()
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben imza atıp oynatamadigimiz adamı bile gördüm.Oyuncuya imza attirmadan hic bir transferi bitirdiklerine inanmam ben![]()
Sen ettin demiyorum. Hatta serdar konusunda falan da %100 hem fikiriz, onunla alakalı da yazdım bu başlığa. Söylediğim eleştirilince hain ilan ediliyoruz yazıyorsun sürekli ama zaten bu başlık hakaret dolu, eleştiriyi geçtim. Hain falan diye konuşan vardır elbette ama oranı hakaret edenlere kıyasla çok düşük benim gördüğüm.Ben hic bir zaman hakaret etmedim hocaya. Demirören ile yasanan olaylardan sonra sinirden bilincsiz sekilde kebabci falan demis olabilirim ama o dönemden sonra bir daha etmemisimdir.
ahmet dombilisiyle mutluluklar kendisineHoca yapiyorsa vardir bir bildigi deyip gecelim en iyisi yoksa yine hain ilan edilecegiz.
hocası sezon bitmeden 10 maç kaçırmış serdara laf edemiyorum
Geçsinler bu ayakları hepsi bahane Gomis , Ndiaye , Ozan hepsi kendi beceriksizlikleri üstünü kapatmak için suçu topçulara atıyorlar , koz olarak da taraftarı devreye sokuyorlar doktorun izin vermiş mi iş biter orda karın ağrısı öyle 10 gün sürmez 1 2 saatte geçer zaten.
kimse kusura bakmasın hoca baya sinsi birisi
serdarı kafasında bitirmiş
yolunu arıyordu şutlamak için imdadına serdarın eşi yetişti
Eren'i tutup Serdar'ı yolluyor ya hoca bitti gözümde adalet mi ikisini de yolla , eşitlik mi ikisini de postala , hak mı ikisinin de götüne tekme vur.