Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AKIL TUTULMASINA DEVAM

serdara şerefsiz müzmin sakat muamelesi çekenler
ereninin sinanın sözleşmesini uzatacak mı gorecegiz

Ben hic bir zaman hakaret etmedim hocaya. Demirören ile yasanan olaylardan sonra sinirden bilincsiz sekilde kebabci falan demis olabilirim ama o dönemden sonra bir daha etmemisimdir.
Sen ettin demiyorum. Hatta serdar konusunda falan da %100 hem fikiriz, onunla alakalı da yazdım bu başlığa. Söylediğim eleştirilince hain ilan ediliyoruz yazıyorsun sürekli ama zaten bu başlık hakaret dolu, eleştiriyi geçtim. Hain falan diye konuşan vardır elbette ama oranı hakaret edenlere kıyasla çok düşük benim gördüğüm.

İstifa et artık yaptığın her hamleden sonra profil fotomdaki gibi olmaktan bıktım.

sanırım hoca tecrübelerinden faydalanıyor..

bildiğiniz gibi milli takımda arda, burak gibi adamların prim olayına hızlı tepki vermemişti

hep insanları kazanma yoluna gidiyordu.. bu noktada adaletsizlik diğer oyuncuları huzursuz ediyordu..

bence serdarın bu olayı tüm takımca ayyuka çıktığı için biletini kesmek durumunda kaldı..

yoksa benzer olaylar yabancı oyuncularda da tekrar ettiğinde ciddi bir disiplin sorunu oluşacaktı.

egosuyla basa cikamiyor. egosunu bunu durmadan yeniyor. idare edemiyorsan birakacaksin bu isleri emekli olacaksin. devre arasi boyle kaos yaratamazsin sen. yonetimden cok fatih terim sucludur bu sene. feghouliye ne yaptigini gorduj. feghouli super degildi ama sinan eren kadar rezil olmazdi. simdide serdarla yasiyoruz ayni sorunu. egonu yen artik be adam

Hocanın yanındayım. Serdar kim köpek ki, gitmesi şampiyonluğu etkilesin. En iyi olduğu sezonda 10 maç kaçıran adam.

Fegholui hocayı seviyor serdarda seviyordur bence terim affetmez bilerek yaptığına inaniyorsa

Galatasaray Düşmanlarının .........

hocası sezon bitmeden 10 maç kaçırmış serdara laf edemiyorum

Geçsinler bu ayakları hepsi bahane Gomis , Ndiaye , Ozan hepsi kendi beceriksizlikleri üstünü kapatmak için suçu topçulara atıyorlar , koz olarak da taraftarı devreye sokuyorlar doktorun izin vermiş mi iş biter orda karın ağrısı öyle 10 gün sürmez 1 2 saatte geçer zaten.

Geçsinler bu ayakları hepsi bahane Gomis , Ndiaye , Ozan hepsi kendi beceriksizlikleri üstünü kapatmak için suçu topçulara atıyorlar , koz olarak da taraftarı devreye sokuyorlar doktorun izin vermiş mi iş biter orda karın ağrısı öyle 10 gün sürmez 1 2 saatte geçer zaten.

kimse kusura bakmasın hoca baya sinsi birisi
serdarı kafasında bitirmiş
yolunu arıyordu şutlamak için imdadına serdarın eşi yetişti

kimse kusura bakmasın hoca baya sinsi birisi
serdarı kafasında bitirmiş
yolunu arıyordu şutlamak için imdadına serdarın eşi yetişti

Eren'i tutup Serdar'ı yolluyor ya hoca bitti gözümde adalet mi ikisini de yolla , eşitlik mi ikisini de postala , hak mı ikisinin de götüne tekme vur.

Burada sistemli bir şekilde FT düşmanlığı yapan var. Bunların amacı eleştiri veya Galatasaray'ın iyiliğini düşünmek değil. Bunlarda sebebi her ne ise bir FT düşmanlığı var. FT'nin kötülüğü için GS'nin kötü olmasını istiyorlar. bunlar. GS ile ilgili her konunun altına aynı belli başlı kişilerin ard arda eleştirel mesajlar yazdığını görebilirsiniz. Aynı konuya defalarca mesaj yazıp sanki taraftar genelinde FT ye karşı bir tepki ortamı oluşmuş havası yaratmaya çalışıyorlar. Yer miyiz lan biz sizi. GS'nin başarısında da buraya gelip sevinirseniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt