- 28 Mayıs 2011
- 10.276
- 9.806
- 1.738
Yahu yılbaşı gecesi kim bilir nerede eğleniyor, bu gecede bumudur....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasan şaş köylüsünü kovmalı teknik ekipten ne dersin can'cığımUmarim kendine gelmistir biraz, en önemlisi üstündeki ölü topragi atip ekibiyle birlikte takimi kamplarda siki siki calistirmalari.
Yine yaz kamplari gibi laylaylom gecerse daha stresli ve cekismeli gececek olan ligin ikinci yarisinda oyuncular ayakta duramaz.
Evet bence de Hasanı salmalı artık kesinlikle, olmuyor işte bıraksın bu inadı.hasan şaş köylüsünü kovmalı teknik ekipten ne dersin can'cığım
yerine yabancı sistem antrenörü gelmeli. haydoluktan başka bişey yaptığı yok hasan şaşın. izlanda lafları aklıma geliyor direk bunu görünce utanıyorum adeta
Tudor'un 7 şampiyonluğu avrupa kupası falan olsaydı kafamızı başka yere çevirirdik muhtemelen. İkisine yapılan muamelenin farklı olması kadar doğal bir olay olabilir mi? Neden sürekli sorgulanıyor bu durum? Ne kariyer ne Galatasaray açısından kıyaslanamayacak iki adam.Serdar'i soyle uyduruk sebeplerle Tudor kadro disi biraksa simdi cenazesini haliya sariyordu millet.
Seedarin sadece maldiv olayindan gitmedigine eminim ki alindiginda burada savunan ender kisilerdenim,Terimci de degilim ama iki yilda kacirdigi mac sayisi gercekten cok fazla ve her ne kadar begensem de A class degil ha 10 tane Calik eder o ayri yerine adam alacagiz mutlaka alinmazsa tam bir fazia
Yok ben gitsin demiyorum zaten,bilmedigimiz seyler olabilir diyorum. Yani yangina korukle gitmektense biraz bekleyip gorme taraftariyim her zaman yaptigim gibi,ama evet cok anlamli degilŞimdi gitmesi şart mı ama,sezon sonu postala postalayacaksan.Hoca yanlış yapıyor bu konuda.Kaldı ki yerli olarak Serdar'dan iyi bir stoper yok.Yabancı sınırlaması ufukta.
Tudor'un 7 şampiyonluğu avrupa kupası falan olsaydı kafamızı başka yere çevirirdik muhtemelen. İkisine yapılan muamelenin farklı olması kadar doğal bir olay olabilir mi? Neden sürekli sorgulanıyor bu durum? Ne kariyer ne Galatasaray açısından kıyaslanamayacak iki adam.
Ben de yazıyorum benzerini kaç gündür. Madem yollayacaksın sezon sonu yolla hem daha iyi bir alıcı bulma ihtimalin daha yüksek olur. Zaten bize bir stoper lazımken şimdi Serdar olayı yüzünden 2 stoper almamız şart.Şimdi gitmesi şart mı ama,sezon sonu postala postalayacaksan.Hoca yanlış yapıyor bu konuda.Kaldı ki yerli olarak Serdar'dan iyi bir stoper yok.Yabancı sınırlaması ufukta.