Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu yılbaşı gecesi kim bilir nerede eğleniyor, bu gecede bumudur....

Dv7O7nmXgAYcOhf.jpg

Dv7O96NXcAI9UVy.jpg
Dv7O8sOWoAcGd1r.jpg

Umarim kendine gelmistir biraz, en önemlisi üstündeki ölü topragi atip ekibiyle birlikte takimi kamplarda siki siki calistirmalari.

Yine yaz kamplari gibi laylaylom gecerse daha stresli ve cekismeli gececek olan ligin ikinci yarisinda oyuncular ayakta duramaz.

Umarim kendine gelmistir biraz, en önemlisi üstündeki ölü topragi atip ekibiyle birlikte takimi kamplarda siki siki calistirmalari.

Yine yaz kamplari gibi laylaylom gecerse daha stresli ve cekismeli gececek olan ligin ikinci yarisinda oyuncular ayakta duramaz.
hasan şaş köylüsünü kovmalı teknik ekipten ne dersin can'cığım

yerine yabancı sistem antrenörü gelmeli. haydoluktan başka bişey yaptığı yok hasan şaşın. izlanda lafları aklıma geliyor direk bunu görünce utanıyorum adeta

hasan şaş köylüsünü kovmalı teknik ekipten ne dersin can'cığım

yerine yabancı sistem antrenörü gelmeli. haydoluktan başka bişey yaptığı yok hasan şaşın. izlanda lafları aklıma geliyor direk bunu görünce utanıyorum adeta
Evet bence de Hasanı salmalı artık kesinlikle, olmuyor işte bıraksın bu inadı.

Hasanı gerçekten çok severim ama adam holigan mı yardımcı teknik direktör mü belli değil. Hasan veya Ümit'in sen hocaya hiç bir şekilde fikir önerisinde bulunabildiğini veya hocam bak şunu şöyle yapsak daha iyi olur diyebileceklerini düşünebiliyor musun? Adamların orada olmasının tek sebebleri hocanın en has adamları olması.

Yerliler neyse de ben yabancı futbolcu olsam Hasanın hal ve hareketlerinden acayip rahatsız olurdum mesela.

Dediğim gibi Hasanı gerçekten çok severim hatta en sevdiğim futbolculardan birisiydi ama yardımcı hoca olacak adam değil. Mesela yönetim bazında Apo da böyle kontrolsüz birisi, bir yerden sonra sakinliklerini ve soğukkanlılıklarını koruyamıyorlar ve bunu istemeselerde zarar veriyorlar.

sent via GSC

Serdar'i soyle uyduruk sebeplerle Tudor kadro disi biraksa simdi cenazesini haliya sariyordu millet.

Yine kişisel egolar yüzünden kulüp zarar ediyor.

Hasan senelerdir dagdan inmis gibi harektlerle ceza aliyor ve bizi rezil ediyor onu ama simdiye kadar niye postalamadi?

Serdar'i soyle uyduruk sebeplerle Tudor kadro disi biraksa simdi cenazesini haliya sariyordu millet.
Tudor'un 7 şampiyonluğu avrupa kupası falan olsaydı kafamızı başka yere çevirirdik muhtemelen. İkisine yapılan muamelenin farklı olması kadar doğal bir olay olabilir mi? Neden sürekli sorgulanıyor bu durum? Ne kariyer ne Galatasaray açısından kıyaslanamayacak iki adam.

Seedarin sadece maldiv olayindan gitmedigine eminim ki alindiginda burada savunan ender kisilerdenim,Terimci de degilim ama iki yilda kacirdigi mac sayisi gercekten cok fazla ve her ne kadar begensem de A class degil ha 10 tane Calik eder o ayri yerine adam alacagiz mutlaka alinmazsa tam bir fazia

Seedarin sadece maldiv olayindan gitmedigine eminim ki alindiginda burada savunan ender kisilerdenim,Terimci de degilim ama iki yilda kacirdigi mac sayisi gercekten cok fazla ve her ne kadar begensem de A class degil ha 10 tane Calik eder o ayri yerine adam alacagiz mutlaka alinmazsa tam bir fazia

Şimdi gitmesi şart mı ama,sezon sonu postala postalayacaksan.Hoca yanlış yapıyor bu konuda.Kaldı ki yerli olarak Serdar'dan iyi bir stoper yok.Yabancı sınırlaması ufukta.

Şimdi gitmesi şart mı ama,sezon sonu postala postalayacaksan.Hoca yanlış yapıyor bu konuda.Kaldı ki yerli olarak Serdar'dan iyi bir stoper yok.Yabancı sınırlaması ufukta.
Yok ben gitsin demiyorum zaten,bilmedigimiz seyler olabilir diyorum. Yani yangina korukle gitmektense biraz bekleyip gorme taraftariyim her zaman yaptigim gibi,ama evet cok anlamli degil

Kulup acıklama yapacagı yerde fatih terım acıklama yapıyor kendını kulupten üstün görüyor

Galatasaray'a yararlı olur diye etik değerlerini hiçe sayarak oyuncuyu tutmakmı ?
yoksa göndermekmi ?
Bu sorunun cevabını verenler karakterlerinide belli ederler.

Ben gönderirdim. Bu tutumumdan dolayı hayatta çok kayıplarımda oldu. Pirensip meselesi.
Göndermem diyenide yargılamam.

Tudor'un 7 şampiyonluğu avrupa kupası falan olsaydı kafamızı başka yere çevirirdik muhtemelen. İkisine yapılan muamelenin farklı olması kadar doğal bir olay olabilir mi? Neden sürekli sorgulanıyor bu durum? Ne kariyer ne Galatasaray açısından kıyaslanamayacak iki adam.

F.Terim'in gecmisini inkar edemeyiz ama aldigi karar teknik bir karar degil sadece.Takimin gelecegine yonelik bir karar.Hem Ozan hem de Serdar giderse muhtemel yabanci sinirinda elimizi kolumuzu baglar bu kararlar.F.Terim yerinde baskasi olsa bu karari alamazdi zaten.Cunku coktan gonderilirdi.Tudor ile kiyastan cok verdigi kararin vehametini vurgulamak amac.

ilk yarının ikinci yarısından itibaren şikayet etmiyormuyduk; takım koşmuyor, mücadele etmiyor vs vs diye. Adam operasyonu yapıyor işte. Bu takım koşacak da mücadele de edecek. Deplasman iç saha ayırt etmeden oynayacak göreceğiz.

Bir de istediği adamları aldırabilirse ki çok değil 4 adam yeterli. 2 stoper 2 forvet.

Ben de yazıyorum benzerini kaç gündür. Madem yollayacaksın sezon sonu yolla hem daha iyi bir alıcı bulma ihtimalin daha yüksek olur. Zaten bize bir stoper lazımken şimdi Serdar olayı yüzünden 2 stoper almamız şart.

Hoca eğer Ahmet ile falan idare ederim diye düşünüyorsa çok pis burnunun üstüne düşer.

Olay tek Serdar ile de bitmiyor ki, gitmesi istenen Maicon ve rahat bırakılmayan Ozan da var daha.

6 ay daha sabret adamı kullan sonra yazın ne halt yiyorsa yesin. 3 ayda forvet bulamayan adamlardan belirli seviyede olan hem yeni bir forvet hem de yeni bir stoper bekliyorsa hoca büyük kumar oynuyor.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt