- 4 Ağustos 2009
- 90.645
- 71.730
- 5.188
Takimimizi gercek italian bartali beyin ellerine birakip kenara cekildigi icin kendisine tsk ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdarı unutun artık semihten verim alabilmesi veya maiconun düzelmesi için dua etmekten başka yol yokhoczam affet şu serdarı ya. sakat makat sezon sonuna götürür bizi. semih yada maicon oynucak yoksa
gerçi affetse serdardan verim alabilecek miyiz![]()
Hocaya kalacak olan başarı da, sana ne kalacağını söylersem senin kadar terbiyesiz ve seviyesiz olurum.Forvet transferinden bana ne kadar kalır acaba diyor olabilir.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah'tan seviyeni bozmamışsın renkdaş.Hocaya kalacak olan başarı da, sana ne kalacağını söylersem senin kadar terbiyesiz ve seviyesiz olurum.
Teşekkür ediyorum.Allah'tan seviyeni bozmamışsın renkdaş.
Rica ederim renkdaş. Bana kalanı beraber paylaşacağımızı umuyorum. Sana da çok yakışacaktır.Teşekkür ediyorum.
Tabii ki. Deneriz birlikte.Rica ederim renkdaş. Bana kalanı beraber paylaşacağımızı umuyorum. Sana da çok yakışacaktır.
Rica ederim renkdaş. Bana kalanı beraber paylaşacağımızı umuyorum. Sana da çok yakışacaktır.
Çok kesin konuşuyorsun daha önce denemiş gibi.konuşma lan