- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Baskanla arayi duzeltmis diyebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kastettiğin burada hocayı savunan insanlar ise, biz Fatih Hocanın Galatasaray için en doğru isim olduğuna inandığımız için savunuyoruz ve bu inancı taşıdıkça savunmaya devam edeceğiz..Ft kopeklerini geri cekmis anlasilan
Birara komisyon meselesi vardi buralarda. Senlenmisti bu konu..
Zaman ne cabuk geciyor be
Evet yüce hükümdarımızın 3m aldığı yerde havadan gelen 1milyona kesinlikle evet demeyecektir. Çok mantıksız gerçekten.Koskoca Fatih Terim'in transferden gelecek komisyon parasına ihtiyacı var sanki.
Ft elestirilebilir ya da basarili oldugunda ovulebilir yani benim burada lafim fatih terime degil.Kastettiğin burada hocayı savunan insanlar ise, biz Fatih Hocanın Galatasaray için en doğru isim olduğuna inandığımız için savunuyoruz ve bu inancı taşıdıkça savunmaya devam edeceğiz..
Öte yandan böyle yazdığına göre buraya yazan herkesin birilerinin köpeği olduğunu sanıyorsun.. ki o zaman da sana şu soruyu sorarlar: Sen kimin köpeğisin?
Enis kendine gelFt elestirilebilir ya da basarili oldugunda ovulebilir yani benim burada lafim fatih terime degil.
Herifin yaptigi aciklamayi bile yanlis anlayip gunlerdir dil dokmeme ragmen benimle tartisan tipler vardi simdi ortada yoklar. Uzun sure daha olmazlar tahminen, kopek derken onlardan bahsettim. Kimlerle ne sacmaliklar tartistigimi ben biliyorum kime kopek dedigimi de bilen biliyor merak etme.