Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim hocaya operasyon çekiyor muhabbetini de boşa çıkardı

1548794021905.webp

Karakter olarak pek sevebileceğim insan tipi değil aslında o kadar güvenilirde bulmuyorum,lakin bir konuda net olmak lazım Ali Sami Yenden sonra galatasarayda ikinci bu adamdır hiç kuşku yok..Kurucudan bile daha efsane diyebilirz ama Ali Sami Beye ayıp olacaktır.Galatasarayın yaşayan en büyük efsanesi başkanada yönetimede kafa tutar arkadaşlar bundan doğalı yok

Ft kopeklerini geri cekmis anlasilan
Kastettiğin burada hocayı savunan insanlar ise, biz Fatih Hocanın Galatasaray için en doğru isim olduğuna inandığımız için savunuyoruz ve bu inancı taşıdıkça savunmaya devam edeceğiz..
Öte yandan böyle yazdığına göre buraya yazan herkesin birilerinin köpeği olduğunu sanıyorsun.. ki o zaman da sana şu soruyu sorarlar: Sen kimin köpeğisin?

taraftarin begenecegi isim mitroglumu... kusura bakma hocam yakistiramadim.. neyapacagiz biz o kazmayi

Adini duyunca besmele duymus iblis gibi kuduranlar var.

Gelmis gecmis en buyuk efsanesin sen
Kudurtmaya devam.

Hocayı kondisyoner konusunda eleştiriyordum genelde, hatasından çok erken döndü geldi İtalyan takıma vuruyor kırbacı. Hocaya egolu diyorlar egolu olsa çıkıp benim getirdiğim kondisyoner en iyisidir sadece onla çalışırım da diyebilirdi. Ne oldu kamera önünde ona destek çıktı ama arka planda verdi odunu getirdi italyanı :).

Birara komisyon meselesi vardi buralarda. Senlenmisti bu konu..

Zaman ne cabuk geciyor be

Kastettiğin burada hocayı savunan insanlar ise, biz Fatih Hocanın Galatasaray için en doğru isim olduğuna inandığımız için savunuyoruz ve bu inancı taşıdıkça savunmaya devam edeceğiz..
Öte yandan böyle yazdığına göre buraya yazan herkesin birilerinin köpeği olduğunu sanıyorsun.. ki o zaman da sana şu soruyu sorarlar: Sen kimin köpeğisin?
Ft elestirilebilir ya da basarili oldugunda ovulebilir yani benim burada lafim fatih terime degil.

Herifin yaptigi aciklamayi bile yanlis anlayip gunlerdir dil dokmeme ragmen benimle tartisan tipler vardi simdi ortada yoklar. Uzun sure daha olmazlar tahminen, kopek derken onlardan bahsettim. Kimlerle ne sacmaliklar tartistigimi ben biliyorum kime kopek dedigimi de bilen biliyor merak etme.

Ft elestirilebilir ya da basarili oldugunda ovulebilir yani benim burada lafim fatih terime degil.

Herifin yaptigi aciklamayi bile yanlis anlayip gunlerdir dil dokmeme ragmen benimle tartisan tipler vardi simdi ortada yoklar. Uzun sure daha olmazlar tahminen, kopek derken onlardan bahsettim. Kimlerle ne sacmaliklar tartistigimi ben biliyorum kime kopek dedigimi de bilen biliyor merak etme.
Enis kendine gel

Bay terimin istekleri yerine getirildi,istediği transferler yapıldı bu saatten sonra ne bay terimin nede bay terimcilerin sağa sola suç atıp bahane bulacak bir nedeni kalmadı,bunca harcama ile bay terimden modern saat gibi işleyen bir takım bekliyoruz artık başarıda bay terimin başarısızlıkda bay terimin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt