Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Adamin babasi ölüm döseginde
Biraz insafli olun
evet bu konuda haklısın. Umarım sağlığına tez kavuşur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin babasi ölüm döseginde
Biraz insafli olun
Evet sergen iyi takım yapmış bir de adamların fizik kalitesi dikkatimi çekti. Kondisyonları baya iyi helal olsun. Kim gitse zorlanır o deplasmandaPuan kaybedilecek bir deplasman Alanya deplasmanı Kasımpaşa ya falan puan kaybetsek neyse
Bizim kafaya göre her maçı alacağız bunu vaad eden dünya üzerinde hangi takım var yada bir maç puan kaybı oldu diye 14 maçı salan varmıEvet sergen iyi takım yapmış bir de adamların fizik kalitesi dikkatimi çekti. Kondisyonları baya iyi helal olsun. Kim gitse zorlanır o deplasmanda
Ben bu maçtan berbaerlik çıktığı için gayet memnunum. En azından takım bu kadar baskı yemesine rağmen düşmedi bu olumlu bişey. Önümüzdeki dediğin gibi 5 maçta 15 yaparsak çok çok iyi olacakBizim kafaya göre her maçı alacağız bunu vaad eden dünya üzerinde hangi takım var yada bir maç puan kaybı oldu diye 14 maçı salan varmı
Kırılma maçı kesinlikle değil bu maç önümüzdeki 5 maç 15 puan yaparsak ipleri elimize alırız
Düşün denayer chedjou yada denayer Maicon olsaydı 5 lik olurdukBen bu maçtan berbaerlik çıktığı için gayet memnunum. En azından takım bu kadar baskı yemesine rağmen düşmedi bu olumlu bişey. Önümüzdeki dediğin gibi 5 maçta 15 yaparsak çok çok iyi olacak
Hiç uzağa gitme ilk yarıdaki stoper tandemi olsa bugün fark yemiştikDüşün denayer chedjou yada denayer Maicon olsaydı 5 lik olurduk
O saçma golü yemesek belki maçı alacaktık
Beni üzen konunun bu Alanya'nın başakşehir le evinde maçı olmaması
AynenHiç uzağa gitme ilk yarıdaki stoper tandemi olsa bugün fark yemiştik
Senede 20 mio lira aldigini kanitlamazsan en agir hakaretleri edecegim sanaBir sürü para harcatıp puan farkını açtırmak anca senin gibi kötü bir hocaya nasip olurdu.
Daha 2 metreye pas attırmayı çalıştırmaktan acizsin.
Rezil alanya savunmasınin arkasına sarkacak bir plan yapmayı beceremiyorsan ne siye senede 20 milyon lira alıyorsun?
Derhal istifa et ve kulübü daha fazla bataklığa sürükleme.
Sadece bu maç değil, artık her şey tamamen pek sevgili hocama yazar transferler geç de olsa yapıldı ve kadro an itibariyle Türkiye'nin en iyi kadrosu. Ha biz yeneriz yeneriz, başşak puan kaybetmez şampiyon olamayız ona eyv hocanın yapacağı bir şey yok lakin artık bu gibi maçlarda puan kaybı yapmanın ne telafisi var ne de bahanesi var. Tabi bu hocaya yazma durumu başarı içinde geçerli.
Şunuda belirteyim şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum, sahadışı faktörler devreye girmezse başak'ın bizi şampiyon yapacak kadar puan kaybedeceğini düşünüyorum, biz bunu değerlendiririz değerlendiremeyiz onu göreceğiz.