Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bu maç değil, artık her şey tamamen pek sevgili hocama yazar transferler geç de olsa yapıldı ve kadro an itibariyle Türkiye'nin en iyi kadrosu. Ha biz yeneriz yeneriz, başşak puan kaybetmez şampiyon olamayız ona eyv hocanın yapacağı bir şey yok lakin artık bu gibi maçlarda puan kaybı yapmanın ne telafisi var ne de bahanesi var. Tabi bu hocaya yazma durumu başarı içinde geçerli.

Şunuda belirteyim şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum, sahadışı faktörler devreye girmezse başak'ın bizi şampiyon yapacak kadar puan kaybedeceğini düşünüyorum, biz bunu değerlendiririz değerlendiremeyiz onu göreceğiz.

Nasıl puan kaybının mazereti yok
Şampiyon olan takım her maçı kazanıyor mu
Çıkın ara sıra hava alın

Bu maçtan böyle bir şey bekliyordum yine 1 puan iyidir. Transferler yeni geldi ayağının tozuyla oynadı. Yinede Diagne cezalı olmayıp oynada yenerdik diye düşünüyorum. Ama Bir sonraki deplasmanda puan kaybında hiçbir bahanesi olmaz. Bakalım merak ediyorum önümüzdeki deplasman oyununu. İç sahada beraberlik bile zor olur bu saatten sonra , geçen sene gibi önümüze geleni tokstlarız fakat deplasmanlar ne olacak bakalım.

Puan kaybedilecek bir deplasman Alanya deplasmanı Kasımpaşa ya falan puan kaybetsek neyse

Bir de ekleme yapayım yavşak başak puan kayıplarına başlarsa patır patır gelir arkası. Tek yapmamız gereken önünüzdeki 3 deplasmanda tulum çıkarmak ve bu hiç de zor değil. Kuşların maçına o havayla çıkarsak zaten en kötü beraberliği yine alırız

Alanya gibi zorlu deplasmanlarda fark yaratıp kazanacaksın ki şampiyon olabilesin, bu ekstraları kazanmazsan sorması ayıp 6 puan farkı nasıl kapatacaksın ? Hayır bu karmaşık bir denklem falan değil yani temel matematik, 4 işlem yeterli.

Şampiyonluga değilde ikincilige inanıyorum. Yoksa şampiyonluk gitti.

Evet sergen iyi takım yapmış bir de adamların fizik kalitesi dikkatimi çekti. Kondisyonları baya iyi helal olsun. Kim gitse zorlanır o deplasmanda
Bizim kafaya göre her maçı alacağız bunu vaad eden dünya üzerinde hangi takım var yada bir maç puan kaybı oldu diye 14 maçı salan varmı
Kırılma maçı kesinlikle değil bu maç önümüzdeki 5 maç 15 puan yaparsak ipleri elimize alırız

Bizim kafaya göre her maçı alacağız bunu vaad eden dünya üzerinde hangi takım var yada bir maç puan kaybı oldu diye 14 maçı salan varmı
Kırılma maçı kesinlikle değil bu maç önümüzdeki 5 maç 15 puan yaparsak ipleri elimize alırız
Ben bu maçtan berbaerlik çıktığı için gayet memnunum. En azından takım bu kadar baskı yemesine rağmen düşmedi bu olumlu bişey. Önümüzdeki dediğin gibi 5 maçta 15 yaparsak çok çok iyi olacak

Ben bu maçtan berbaerlik çıktığı için gayet memnunum. En azından takım bu kadar baskı yemesine rağmen düşmedi bu olumlu bişey. Önümüzdeki dediğin gibi 5 maçta 15 yaparsak çok çok iyi olacak
Düşün denayer chedjou yada denayer Maicon olsaydı 5 lik olurduk
O saçma golü yemesek belki maçı alacaktık
Beni üzen konunun bu Alanya'nın başakşehir le evinde maçı olmaması

Puan kaybinin tek sebebi maca takimi yeterince konsantre hazirlamamasi. Bir ara sahaya cikar, 3 puani aliriz kafasinda cikmasi. Yoksa Alanya nin zorlu deplasman oldugundan filan degil. Alanya yi evire cevire yenemiyorsak sampiyonluktan hic konusmayalim. Bundan cok daha zor deplasmanlara cikacak takim.

Sampiyon olursak da, olamazsak da sorumlusu FT dir. Sampiyon olursak cok seviniriz ve hocayı tebrik ederiz, olamazsak da en agır eleştiriyi yaparız. Bu da , taraftar olarak hakkımız..

Bu maç özelinde soylemek gerekirse ; Sergen'in fendi, Fatih Hocayı yendi.

Sergen maca iyi hazırlanmış, takımı da iyi hazırlamış. Hakemin de göz yumması ile Sert, mucadeleci ve baskılı oyunla bizden puan aldılar.

Sampiyonluk yolunda cok kritik 2 puan kaybettik. Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Umarım yarın Akhisar puan / puanlar alır, yoksa işimiz çok zor..

bu maçı demirörene yazalım

sonraki deplasmana kadar sulh ilan edelim.onda da puan kaybı olursa ararız yine birilerini.

Ben Kostas Sinan değişikliğine anlam veremedim. Sinan ile başlayıp Kostas girse cok daha mantıklıydı. 2.yarı topu şişirdiğimiz de Sinandan verim beklemek saçma. Onun dışında 2.yarıda ki zaman zamam ortaya konan oyun fena değildi. 17 de 17 mümkün değildi zaten. Alanya da bu ligin en sert takımlarından, 60dan sonta düşerler dedim fizik olarak ama düşmedi şerefsizler. Önümüzdeki 5 maçlık fiksturden 5 te 5 ile çıkacaktır hoca bir şekilde.

Bir sürü para harcatıp puan farkını açtırmak anca senin gibi kötü bir hocaya nasip olurdu.
Daha 2 metreye pas attırmayı çalıştırmaktan acizsin.
Rezil alanya savunmasınin arkasına sarkacak bir plan yapmayı beceremiyorsan ne siye senede 20 milyon lira alıyorsun?
Derhal istifa et ve kulübü daha fazla bataklığa sürükleme.
Senede 20 mio lira aldigini kanitlamazsan en agir hakaretleri edecegim sana

Sadece bu maç değil, artık her şey tamamen pek sevgili hocama yazar transferler geç de olsa yapıldı ve kadro an itibariyle Türkiye'nin en iyi kadrosu. Ha biz yeneriz yeneriz, başşak puan kaybetmez şampiyon olamayız ona eyv hocanın yapacağı bir şey yok lakin artık bu gibi maçlarda puan kaybı yapmanın ne telafisi var ne de bahanesi var. Tabi bu hocaya yazma durumu başarı içinde geçerli.

Şunuda belirteyim şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum, sahadışı faktörler devreye girmezse başak'ın bizi şampiyon yapacak kadar puan kaybedeceğini düşünüyorum, biz bunu değerlendiririz değerlendiremeyiz onu göreceğiz.

Ama agabey sıkıntı yeni oyuncularda değil sıkıntı eski oyuncuların performans düşüşlügü Belhanda , Feguli, henry gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt