Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu orta saha ile işimiz cok zor, Donk ile farkli olur mu, soru işareti. Deplasman oyunumuza hoca çare bulmali. Orta saha ve bekler deplasman maçlarinda rezil oynuyor.

Tam aksi herşeyi siz biliyor ama nedense devamlı yanılıyorsunuz lakin yinede aksi görüslere tahammülünüz yok...
ben bu forumda bilmişlik taslamadım hiçbir zaman ama sen çok taslıyorsun mesajlarından anlaşılıyor. geçmiş mesajlarıma bakabilirsin ama seninki aksi mesaj değil bildiğin herşeyi ben biliyorum havası

şu oyuncuyu alalım şu ucuza kaçtı 3 verilcek bonservise 8 verdiler istifa etsinler gibi ezbere mesajlar yazmadım yazmamda

Sezon bittikten sonra büyük temizlik yapsın. Şampiyon olmazsak bizimkiler paniklenir zaten genelde sapıtırsak şampiyon olduktan sonra sapıtıyoruz.

Ve ne olursa olsun Fatih hocayla devam edilmeli

Hoca maceralarımızdan dolayı 4-5 sene çöpe gitti bugün terime hakaret eden yarın terimi istiyor

Avrupada ve ülkede başarılı olmak istiyorsak Terime ihtiyacımız vardır. Başarı derken 1 veya 2 sene değil devamlı başarılı. [BENCE]

Başlığın ilk mesajinda ki kupa bölümü güncel değil modlar bir zahmet el atın

Edit gerçi o bölüm giriş yılına göre olması lazım pardon sevgili modlar

Başın sağolsun hocam. Allah sabır versin.

DyvSuvQX4AYJmdC.jpg:large

:(

Bu takimin bu kadar rezil olmasinin nedeni sensin.

Yaninda teknip ekip degil resmen biatcilari topalmissin.

Yuh be yuh

Muhtemelen, Kendisine saygı duymayan , dikkat çekmeye calisan, ezik duygularini tatmin eden, kendisi uzerinden prim yapmaya calisan bir takim.veletleriNde GSli olmasına vesilen olan yaşayan en buyuk efsanemiz.

Biz 1000sek siz 1 siniz. Kudurmaya devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt