Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
saplamacı01
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Ocak ve Temmuz ayında değişeceğiz" lafını da tekrarladı yeniden. Bunun ilk ayağını gerçekleştirdik dedi, İnşallah bu planlama ile yazın da devam ederiz Marcao gibi bir tane ön libero bulsak takımın defans olarak resmen boyut değiştirir, seviye atlarDün basın toplantısında pek ilgilenilmedi ama orta sahanın geri dönüşlerde yaşadığı sıkıntıyı da söyledi. Pozisyon olarak bu kadar ezdiğin bir maçta bu hataları görüp söylemesi güzel, yaz döneminde o bölgeye de ayar çekeceği konusunda umutlandırdı.
Trezeguet 'in gelmesini gerçekten çok isterim. Hem bireysel yeteneği ile STSL 'nin fersah fersah ilerisinde bir oyuncu olduğuna inanıyorum hemde takımın ihtiyacı olan "kanat oyuncusu" profilinde olduğu için + olarak Diagne ile yakaladıkları muazzam uyum da söz konusu tabi ki Diagne 'yi doğrudan yukarı çeker Trezeguet 'in saha içinde olmasıŞu kadroya iki üç dokunuş kaldı sadece. Onları da yapınca istenen futbolu daha güzel oynayacağız.
İki tane orta saha (28 yaşından küçük)
Belhanda yerine de Trezeguet (25)
Hem sahada daha genç ve diri hem de daha teknik olmak için alınacak iki orta saha kilit.
Sene sonu halleder umarım hoca.
Güzide bir kare
Ekli dosyayı görüntüle 41417
Trezeguet 'in gelmesini gerçekten çok isterim. Hem bireysel yeteneği ile STSL 'nin fersah fersah ilerisinde bir oyuncu olduğuna inanıyorum hemde takımın ihtiyacı olan "kanat oyuncusu" profilinde olduğu için + olarak Diagne ile yakaladıkları muazzam uyum da söz konusu tabi ki Diagne 'yi doğrudan yukarı çeker Trezeguet 'in saha içinde olması
Bruma/Onyekuru/Rodrigues gibi nispeten açık alanda fırtına gibi akan kanat oyuncuları evet STSL için engel olunamaz bir güç ama Galatasaray seviyesinde futbol oynamak için kanat oyuncularının dar alan becerisi, çalım yeteneği, uzaktan şutları / ortalarının isabeti çok önemli. Trezeguet orta açmıyordu Diagne 'ye al da at dercesine pas veriyordu resmen, bunu sağ kanatta Feghouli & Mariano ikilisi gayet güzel yapar ama sol kanatta ?
Nagatomo çoğu zaman yalnız kalıyor hem hücumda hem defansta Onyekuru zerre yardım etmiyor adama, takım için oynamayı geçtim birlikte sol kanadı paylaştığı adama bile yardım etmiyor. Onyekuru sadece getirdiği topları Nagatomo 'nun önüne bıraksa Nagatomo 'yu oyuna sokmasını becerse bile yeter ama yok illa topu ayağına alacak 16161 kişiye aynı anda çalım atıp tek başına gol atacak / sırtıyla top kontrol edecek vs.
Şu kadroya iki üç dokunuş kaldı sadece. Onları da yapınca istenen futbolu daha güzel oynayacağız.
İki tane orta saha (28 yaşından küçük)
Belhanda yerine de Trezeguet (25)
Hem sahada daha genç ve diri hem de daha teknik olmak için alınacak iki orta saha kilit.
Sene sonu halleder umarım hoca.
onyekuru mu?Trezeye harcanacak para onyekuruya harcansın. kasımpaşa treze için 12-15 arası ister ztn. değecek 1 oyuncu da değil.
Takımın eksiği fazla. Feg ve belhanda satılır diye düşünerek, öncelikle sağ bek. 6 ve 8 numara. ve feg gidecekse sağ kanat.
6 ve 8 numarayı scout ile halletmek lzm. hoca izlemeye başlamıştır bile