Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam sistem olmadan 7 kere sampiyon oldu
Cok büyük td mis degilmi?

OLDU.. OLDU.. cevap sadece oldu... evet oldu ama dünya dönüyor ve elinizin altındaki bilgisayar bile yıllar boyunca korkunc değişikliklere uğruyor.. 2000 yılındaki laptopumun hard diski 5 gb idi.... evet oldu bayım oldu.

Hocam aynı oyunu x3 hızıyla oynayalım karşımızda rakip duramaz.Ama biz malesef çok yavaş oynuyoruz inanılmaz..kıçını kaldıramayan ceyhun kral olabiliyo çünkü çok yavaşız. Eveleyip geveleyene kadar hızlı tak tak oynasak bu iş olcak ama her topu alan bi sağına bir soluna bakıyo, gidiyo gibi yapıyo sonra topa basıp geriye oynuyo. sonra başka biri alıyo sağa bakıyo sola bakıyo rakip alan daraltyo sonra attığın pas hoop rakipte.Hız hızx hız bu takımın tek eksiği hız..Topu alıp hızla giden onyekuru beyinsizi bile fark yaratıyo gibi çünkü hızlı.ama topu hızlı oynasak çok daha kolay ve etkili olacak takım..Yavaşlatan herkese uyarı lazım taraftardanda..Bi ara kaleciye dönen ıslıklanırdı topu çok tutan ıslıklanırdı Şimdi herkes eveleyip gevelliyo çamurlu sahada gibi yavaş..İsimin önemi yok hız önemli.Dünkü maçta belhanda benfica da olsa dağıttı orta sahamızı diyecektik çünkü rakip hızlı ya da başka oyuncu orda olsa..Yani tek tek kişiler değil sistemin hızı problem olan.

Niye adam gibi taktikden anlayan yardimcisi yok? Klopp bile kac sene boyu Buvac gibi yardimcisi vardi.

Bizde ümit ve hasanin isi neyki? Biri bizden haric hayatinda baska bir yerde yardimcilik yapmamis, digeride tek kendi yöneticilik yaptigi takimda antrenörlük yapmis

Yani tecrübe ikisinde resmen sifir ve evlat diye bizdeler.
Yardımcılarını dinliyormudur hoca sence?

Umit özel tercuman
Hasan da hemşerisi ameleliğini yapıyor

kardeşim şaka olan sizsiniz,o mesajı anlayın ondan sonra cevap yazın.... cevad gülerde şampiyon yapdı bu takımı lakin sistemsizlik yıllardır hocası,yönetimi,taraftarı sistem oldu.. Galatasaray artık bu sistemsizlik sistemini yıkmak zorunda belki bir iki şampiyonluğa mal olur ama yepyeni ufuklarla yelken acar,başarılar hem sahada hemde mali alanda gelenek olur... yahu ben niye size cevap yazıyorumki....
9 yılda 7 şampiyonluk almış adamın şampiyonluklarını cevat güler ile kıyaslıyorsun.. demagojinin bile bir adabı, ölçüsü olur..

olmaz kardeşim böyle bir olay yok.. bu hatayı tekrar oluyor bakın bu gidişle mali olarak 3-5 yıla zaten çökeriz.. bu işi artık profosyoneller yönetmeli,kısa süreli başarı yerine yeni bir devrim ve devinimle uzun döneme bakılmalı..

profosyoneller 2013 eylül 2014 arasi yönetmeye çalişti. italyan hocayla sampiyonlar liginde tecavuze ugrarken diyarbakirsporlar bizimle dalga geçiyordu..

Akbaba ve Yunusu ilk 11 monte ederek daha teknik bir takim yaratabilir. Emre Akbabanin oynamasi Diagnenin performansinda pozitif etki yaratir. Orta saha degistirdikten sonra Emre Akbabayi kanatta oynatip Diagnenin yaninda Mitroglou yahut baska birisini de oynatabilir. Önemli olan Diagneyi takim oyununa dahil etmek.

Sezon başında orta sahaya önlem almamış olması orta sahadaki futbolculara güvendiğinin göstergesi, hani x futbolcuyu eleştirince hocadan daha mı iyi bileceksin diyenler var ya onlara diyorum, bakın işte hoca gayet yanılabiliyor orta sahaya gereksiz şekilde güvenmiş. Fernando-Belhanda ikilisine bu denli güvenmesi gerçekten tuhaf.

Belhanda yi mecburiyetten oynatiyor aslinda kendisi de begenmiyordur diyorlar ya ben kesinlikle katilmiyorum buna. Adam kirmizi kart gördü takimi satti Trabzon macinda durduk yere, ertesi mac CL de hooop ilk 11 de.

Ben Belhanda dan gayet memnun oldugunu düsünüyorum. Böyle kafasi kirik adamlari seviyor hoca.

Niye adam gibi taktikden anlayan yardimcisi yok? Klopp bile kac sene boyu Buvac gibi yardimcisi vardi.

Bizde ümit ve hasanin isi neyki? Biri bizden haric hayatinda baska bir yerde yardimcilik yapmamis, digeride tek kendi yöneticilik yaptigi takimda antrenörlük yapmis

Yani tecrübe ikisinde resmen sifir ve evlat diye bizdeler.

Hocanin en has adamlari olduklari icin yardimcilarilar zaten. Sen Hasan veya Ümit'in hocaya akil verebilecegini aklindan gecirebiliyor musun? Hoca izin vermeden affedersin sicmaya bile gidemezler.

Milli Takima giderken bu ikisi yaninda götürmüyor mesela. Niye? Cünkü orada kimse tolere etmez bu durumu, bizde Hasan ve Ümit Galatasaraylilar diye kimse laf etmiyor.

Hasan'i gercekten cok severim hatta en sevdigim Galatasarayli futbolculardan birisidir ama bu adamin o görevi yapmak icin hic bir vasfi yok. Holigan gibi takiliyor her mac, yardimci hoca mi amigo mu belli degil.

Fatih Terim 'e sonsuz güveniyorum evet dün ki maç özelinde eleştirilmesi gereken kişilerin başında Fatih Terim var bunu da kabul ediyoruz. Ama ocak ayında yaptığı değişikliğin 2. kısmını da yazın yapacağını da biliyorum Fernando-Belhanda-Feghouli gibi isimler ile yola devam etmeyeceğimizden eminim. Nasıl ki devre arasında stoperler ve kanatları baştan kurduk şimdi de orta saha ve kanatları baştan kurulması gerekiyor. Haydi transferi en minimumda tutalım Ndiaye yeniden kiralansın Emre Akbaba 'yı takıma yazalım

I.
46679.jpg

II.
46680.jpg

Biz zaten bu oyunu kanatlar ile oynamasını beceremiyoruz. Kanat dediğin oyunu geniş alanlara açar, takımını ileri taşır, forvetini besler, sıfıra iner yeri geldiğinde içeri girer şut dener yok bizim kanatlarımız hiçbirini yapamıyor Feghouli kendisini orta saha zannediyor, Onyekuru da kendisini çizgiye atıyor olur da boş pozisyonda ayağıma top gelirse tek başıma gidiyim atayım derdinde. Biz Fatih Terim 'in bildiği klasik çift forvetli düzende devam edelim beklerimiz zaten kanat oyuncularından daha fazla hücum katkısı veriyor Nagatomo&Mariano ikilisi bol bol orta keser forvetimizi besler

Tek forveti besleyemiyorken, iki tane ayagina ceza sahisinda top lazim forvetle ne halt yiyeceksin? Iki forvetle oynamayi istiyorsan, yeni bir forvet lazim.

Fatih Terim 'e sonsuz güveniyorum evet dün ki maç özelinde eleştirilmesi gereken kişilerin başında Fatih Terim var bunu da kabul ediyoruz. Ama ocak ayında yaptığı değişikliğin 2. kısmını da yazın yapacağını da biliyorum Fernando-Belhanda-Feghouli gibi isimler ile yola devam etmeyeceğimizden eminim. Nasıl ki devre arasında stoperler ve kanatları baştan kurduk şimdi de orta saha ve kanatları baştan kurulması gerekiyor. Haydi transferi en minimumda tutalım Ndiaye yeniden kiralansın Emre Akbaba 'yı takıma yazalım

I.
46679.jpg

II.
46680.jpg

Biz zaten bu oyunu kanatlar ile oynamasını beceremiyoruz. Kanat dediğin oyunu geniş alanlara açar, takımını ileri taşır, forvetini besler, sıfıra iner yeri geldiğinde içeri girer şut dener yok bizim kanatlarımız hiçbirini yapamıyor Feghouli kendisini orta saha zannediyor, Onyekuru da kendisini çizgiye atıyor olur da boş pozisyonda ayağıma top gelirse tek başıma gidiyim atayım derdinde. Biz Fatih Terim 'in bildiği klasik çift forvetli düzende devam edelim beklerimiz zaten kanat oyuncularından daha fazla hücum katkısı veriyor Nagatomo&Mariano ikilisi bol bol orta keser forvetimizi besler

Yav bu emre sevdasi nedir

I.
46679.jpg

II.
46680.jpg

bu transfer isteme postlarına iyi söverdimde neyse şimdi ceza yemeye gerek yok

Belhanda yi mecburiyetten oynatiyor aslinda kendisi de begenmiyordur diyorlar ya ben kesinlikle katilmiyorum buna. Adam kirmizi kart gördü takimi satti Trabzon macinda durduk yere, ertesi mac CL de hooop ilk 11 de.

Ben Belhanda dan gayet memnun oldugunu düsünüyorum. Böyle kafasi kirik adamlari seviyor hoca.
Belhanda'dan memnun değil mecburiyetten oynatıyor diyen kafayı yemiştir herhalde. Belhanda'yı son 2 transfer döneminde satabilirdik sattırmadı. Kırmızı kart gördü, sakatlandı döndüğü gibi oynatmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt