Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olmayan ortasaha ve hücum hattıyla uefa kupası beklemekte ne bileyim yani..heleki bunun için hocayı eleştirmek ...aaaaa

Hoca bu yaz hamlelerini bitirip bekleyeceğim.

Sonra sezon sonunda takımının oynadığı futboluna göre değerlendirmek gerekir durumu.

Bu krediyi güvenilir her teknik direktöre verilmesi gerekir bence.
Fatih Terim'in özelinde bir durum değil ama özelikle Fatih Terim'in bu krediyi hak ettiğini savunuyorum açıkçası.

Kupayı, Avrupa takımları ile yarışı geçelim.

Şimdilik buradan hoca suçlanmaz.

Herhalde 14 aydır takımın bir maçı sadece bir maçı en azından dün oynayan Benfica yedekleri kadar organize olmasını beklemek hakkımız değil mi?

Malatya dahi bir şeyi iyi yapıyor. Biz ise tamamen o gün Feghouli formda olacak mı Belhanda sürpriz yapar mı Onyekuru kafayı kaldırır mı dışında bir planı olmayan takımız.

Bunun için kaç kişi daha gidip gelecek?

Kasımpaşa mı Kayseri mi Alanya mı bu yaz döneminin sevineni olacak?

Gozden kacirmisim ozur dilerim
Badouyu da emreyi de yedekte birakacak saglam bir kadro kurmamiz lazim
Ikisi de suan ki halleriyle 11 oyuncumuz olamazlar olmamali
Reis ön libero gibi kanat iyi olmazsa olmaz eksiklerimizi kapatalım da inan Emre ve Ndiaye ikilisinin oynamasına da razıyım ben ...

yanlız 114 yıllık kulübün kurulma vizyonundaki o amaca ulaşan tek adamın da kulübün kuruluş vizyonu üzerinden eleştirilmesi
nereden baksan nuclear felaket ya :ddd
20 yıl geçti aradan. Arsenal'ı Arsenal yapan Wenger son yıllarında rezil olup bırakmadı mı? Terim bu ülkenin en başarılı futbol adamıdır açık ara ve zamanında sistemli futbolu da fazlasıyla oynatmıştır belki de ama şu an durum farklı maalesef. Orta sınıf Avrupa takımı Benfica yedekleriyle, Sergen önderliğinde Alanyaspor bu takımı taktiksel olarak eziyorsa bir şeylerin konuşulması lazım artık..

Atalayı Fernando yerine denerim.

Ndiaye da ön libero.

Savunma ve orta saha arasında ki boşluğu kapatacak oyuncu profili Atalay da mevcut....

Yada Selçuk :(

20 yıl geçti aradan. Arsenal'ı Arsenal yapan Wenger son yıllarında rezil olup bırakmadı mı? Terim bu ülkenin en başarılı futbol adamıdır açık ara ve zamanında sistemli futbolu da fazlasıyla oynatmıştır belki de ama şu an durum farklı maalesef. Orta sınıf Avrupa takımı Benfica yedekleriyle, Sergen önderliğinde Alanyaspor bu takımı taktiksel olarak eziyorsa bir şeylerin konuşulması lazım artık..
ben zaten eleştirmeyelim demiyorum ki çatır çatır eleştirelim
ama elimizdeki değerin de kıymetini bilelim, küçük düşürücü (sizin için demiyorum) ifadeler kullanmadan yapıcı eleştirelim
dün akşamki malubiyeti mesela tamamen hocaya yazdım
ancak 22 için kenetlenmekten başka çare yok kulübün geleceği açısından hayati önemli bu sezon sonu
ki ben hocanın yaz revizyonu ile kendi sistemine uygun parçaları takıma katacağına inanıyorum

ama elimizdeki değerin de kıymetini bilelim, küçük düşürücü (sizin için demiyorum) ifadeler kullanmadan yapıcı eleştirelim
ancak 22 için kenetlenmekten başka çare yok kulübün geleceği açısından hayati önemli bu sezon sonu
ki ben hocanın yaz revizyonu ile kendi sistemine uygun parçaları takıma katacağına inanıyorum
Kenetlenme ve yapıcı eleştiri konusunda haklısın tabii ki. Hocanın yazın uygun transferlerle sistem oturtacağı konusunda ise emin değilim dediğin gibi olur umarım..

Kenetlenme ve yapıcı eleştiri konusunda haklısın tabii ki. Hocanın yazın uygun transferlerle sistem oturtacağı konusunda ise emin değilim dediğin gibi olur umarım..
1.5 sene nerde bu hoca? Yazin oturtacak mis sistemi? Sanki 6 hafta evvel geldi, ve takimi ondan önce Guardiola nin Ablasi yönteiyordu

velicim bunlar laftan anlamıyor. fatih terime sallamazsan seni terim yalayıcısı diye itham ediyor

bazen gscde yazılanlar IQ düşümüne sebebiyet veriyor.

Sistem oturtmak 2-3 günde olmuyor. Yaz döneminde bazı oyunculara aşırı çok güvenerek hata yaptı hoca. Bu hatasini devre arası kısmen telafi etti. Yazın aylarda da gereken takviyeleri yapacak büyük ihtimalle

Yani kendi sucu yüzünden, kolay gruptan cikamadik, ve avrupaya da simdi den bye bye dicez, dogru mu?

Hocayla ilgili analiz kasacağızda hoca fanlarının hışmına uğrayacağım diye tırsıyorum.

S.ktiret biatci tayfayı. Söz konusu Galatasaray ise babam olsa eleştiririm. Hele milyon eurolar harcayıp hala orta saha diye ağlanan yerde. Badou ben aldırdım, Belhanda'yi da ben sattirmadim zaten.Her şeyi tam yaptı takım da ortasaha batırdı. Yersen...

S.ktiret biatci tayfayı. Söz konusu Galatasaray ise babam olsa eleştiririm. Hele milyon eurolara harcayıp hala orta saha diye ağlanan yerde. Her şeyi tam yaptı takım da ortasaha batırdı. Yersen...

5c18a688c03c0e10e087ddf4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt