Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.156
- 10.414
- 2.413
Benim hala anlamadim bir olay var. Sen hoca olarak hemi diagne hemi kostas transferini nasil onayladin? Kafam almiyor ikiside ceza sahasi forvetleri. Ikisi ayni anda oynatiliyacak oyuncular degil. Neden misal kostasin yanina alan tarzi bir forvet gelmedi? Iddaa ediyorum takimda gomis kalmis olsaydi gollerini atardi ama genede büyük sorun yasardik. Cünkü ne kanatlardan ne orta sahadan forvetlere alda at denilecek adamlarimiz var. Hangi mantikla Diagne kostas alinir? Bizim oyun planimiza uyan tarz forvet ise alan gibi hareketli icabinda bire birde kolayca adamini gecen ceza sahasi disinda sut ceken oyuncu sartdi. Gördük iste pivot tarzi forvet ile hic birsey yapamadik. Suan bize diagne kostas ikilinin ne artisi oldu? Dogru olan kostasi kiralik getirecektik, yanina genc hareketli bir yetenek satin alacaktik. Bu sekilde 4-1-3-2 rahatca oynardik. Diagneye verilen 10milyonu daha mantikli yatirirdik. Simdi dua edelimde bu kalas sezon sonuna kadar üc bes gol daha atsinki zararsiz araplara satalim. Sen hoca olarak ikisinden birine veto edecektin. Cünkü kanatlar bu tarz forvetleri besliyemiyecegini görmen gerekirdi.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi