Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hala anlamadim bir olay var. Sen hoca olarak hemi diagne hemi kostas transferini nasil onayladin? Kafam almiyor ikiside ceza sahasi forvetleri. Ikisi ayni anda oynatiliyacak oyuncular degil. Neden misal kostasin yanina alan tarzi bir forvet gelmedi? Iddaa ediyorum takimda gomis kalmis olsaydi gollerini atardi ama genede büyük sorun yasardik. Cünkü ne kanatlardan ne orta sahadan forvetlere alda at denilecek adamlarimiz var. Hangi mantikla Diagne kostas alinir? Bizim oyun planimiza uyan tarz forvet ise alan gibi hareketli icabinda bire birde kolayca adamini gecen ceza sahasi disinda sut ceken oyuncu sartdi. Gördük iste pivot tarzi forvet ile hic birsey yapamadik. Suan bize diagne kostas ikilinin ne artisi oldu? Dogru olan kostasi kiralik getirecektik, yanina genc hareketli bir yetenek satin alacaktik. Bu sekilde 4-1-3-2 rahatca oynardik. Diagneye verilen 10milyonu daha mantikli yatirirdik. Simdi dua edelimde bu kalas sezon sonuna kadar üc bes gol daha atsinki zararsiz araplara satalim. Sen hoca olarak ikisinden birine veto edecektin. Cünkü kanatlar bu tarz forvetleri besliyemiyecegini görmen gerekirdi.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alanla patoyu istedi hoca diagne mecbur taraftar korkusundan alındı

gomis işinde yönetim suçlu

onyekuru ve akbabanın alınması,kondisyonun yerlerde olması, kornerlerdeki başarısızlık,belli bir oyun anlayışının olmaması elbet hocaya yazar

yine de hocaya devam edilmelidir hatalarını düzeltecektir

Diagneye onay vermeseydi alınmazdı onu da yönetime maletmeyelim.Bu takım kanat kanat diye bağırıyorken trzege orda dururken kasımpaşa nın gerçek yıldızı sen gider armutun sapını alırsan böyle bahanen de kalmaz.

Ne oldu 2 stoper aldık değişen bir şey yok.İki santrafor aldık yine değişen bir şey yok zor gol atıyoruz.Bu takımın problemi beceriksiz kanat oyuncuları ve terim efendi futboldan anlayamadığı için bunu göremedi zaten anlasa iki yıldır deplasman da her maç ezilmemize çare bulurdu.Düşünün ikinci lige yeni çıkmış hatay rezil etti bizi.Daha bir de benficayı eleyip uefa da ilerlemeyi hedefliyoruz bu hocayla bu takımla hiç birşey olmaz usta.Maç kaybedince transfer yapacaz yazın kazanınca iyi yoldayız diyor habire ne oldu hocam içine aykut kocaman mı kaçtı nedir bu halin.

Bütün oyuncular da form düşüklüğü var ve bunun sebebi kendisi futbolcu öğütme makinesi gibi eline kimi verseler öğütüp bırakıyor Allahtan ozan kaçtı kurtuldu.

Arenadaki rize maçında rize tdsi malum şahsiyetin ftor ve yardımcılarına futbol dersi verdiğini söylediğimde sosyal medyada linç yemiştim

deplasmandaki rize maçında madara oluruz, boynuz kulağı geçmiş :)

oynanan oyun alınan skor elbette memnun edici değil..geldiğimiz noktada hatalar mevcut..ve bu hatalarda en büyük payda fatih hocaya ait..eleştirmeliyiz elbette..ama eleştirirken içi dolu argümanlarla eleştirmek lazım...futbolcuların form durumunun istikrarsız olması,maçlarda sahada verilen görevi yerine getirmeyen futbolcular ve mücadele yönünde yer yer zaafların olması..kadro seçiminde bazen hatalı tercihler..bunlar genel manada eleştirilecek noktalar..ama kalkıp fatih hocanın oyun şablonunun olmadığını taktik bilmediğini söylemek..sözüm ona gaz futbolu oynattığını söylemek futbol cahili kişilerin argümanı olabilir ancak..bunu troll olarak söyleyenlerin zaten amacı belli..ama buna gerçekten inanarak söyleyenler varsa aşağıda linkler vereceğim bu linklerde fatih hocanın sistem ve taktik anlayışı ile ilgili çok güzel analizler mevcut..hem de maç anlarından alınan görsellerle desteklenmiş somut tezlerle yazılmış yazılar..öyle şişirme yazılar değil...fatih terim gayet iyi bir taktisyendir..bu yazılara zaman ayırıp okumanızı tavsiye ediyorum..özellikle karşı argüman sunan arkadaşlar okuyup ne diyecek merak ediyorum..

bu linklerdeki yazıları fatih hocayı;oyun şablonu yok,taktik bilmiyor,sistem belli değil diye eleştiren arkadaşlar sabırla dikkatle okusun..karşı argümanlarını bir sunsunlar..tartışırken içi dolu temeli olan şeylerle tartışmak lazım...

hocam seni çok seven birisi olarak, bir soru sormak istiyorum; hocam antremanlarda ne yapıyorsunuz? hakikaten ben çalışılmış ne bir oyun, ne bir korner organizasyonu, ne frikik, ne bir zone press , ne rakibe karşı önlem yani koskoca bir hiç görüyorum sahada. yetenekli oyuncularımız doğaçlama bişeyler yaparsa ala, yoksa yok. bu mudur hocam sana yakışan oyun?

Ne güzel hayat!

Kendi sahanda çöp takımlara puan kaybet.
Deplasmanlar da gelen geçenden tokat ye.
Oyuncular,yanindakine pas atacak organizasyonu saglayamasin.
Duran topları bile kullanama.
CL tarihininin en kolay grubunda 2 galibiyet bile Alma.

Bunca rezalate rağmen iki sahte göz yaşı dök.
Ertesi günde gidip hesabını kontrol et milyonlarim yatmış mi diye.
Furboldan anlamayan cahil Taraftarda çile cekip seni poh pohlamaya devam etsin.

___
Transfer de paraları çöpe attıran Bay Ego İSTİFA!
Teknik taktik'ten anlamayan Bay Ego İSTİFA!
Senelik 20 milyon lira alıp duran top bile kullandirtamayan Bay Ego İSTİFA!
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!

Ne güzel hayat!

___

Lütfen SUS

Ne güzel hayat!

___

İç saha mı! Bilmem kaç aydır yıldır iç sahada yenilmiyoruz. 9 haftadır berabere bile kalmıyoruz. Ahmet Bey rica ederim eleştirirken duygularınızla değil verilerle eleştirin!

İç saha mı! Bilmem kaç aydır yıldır iç sahada yenilmiyoruz. 9 haftadır berabere bile kalmıyoruz. Ahmet Bey rica ederim eleştirirken duygularınızla değil verilerle eleştirin!
9 haftadır berabere kalmıyoruz derken?

4 maç mı demek istiyorsun iç sahada?

Konya, Rize, Fener, Bursa maçlarında iç sahada puan vermek rezillikti yav.

Puan vermeyi birak saydığım 4 maç ta rezaletti konya ve bursa maçları yenilgiyi hakketmiştik fener ve rize az daha 3 u atacaktı 0 puan 4 maçta çok olasıydı.

Ne yazmışım peki ben?
Kendi sahanda çöp takimlara puan ver yazmışım.
Maçı kaybettik diye yazmadım ki.

Hemen ilk yarida ki kendi sahamizdaki verilere bakalim

Rize maçı=2-2
Fener = 2-2
Konya =1-1
Bursa =1-1

Bu 4 maçın üç tanesinde öne geçtik ve skoru tutamadık.
Deplasmanlardaki rezillige rağmen kendi sahamızda bu 4 maçı kazansaydık eğer bugün lider ile puan puan olacaktık ve favori biz olacaktık.

___

Elbette bu sezon kendi hatalarıda oldu.Ancak Sezon başından Devre arasına Eren Derdiyok'la oynayıp hala Şampiyonluk potasında olması bence bu sezon için yeterli.Zaten bu hakemlerle başakşehiri sürekli omuzlayıp bizim yolumuza sürekli taş koyanlarla şampiyon olmamız bu sene çok zordu.Bir de takımda kendine hayrı olmayan Dünya yıkılsa umrunda olmayacak Feghouli Belhanda gibi Leş oyuncular mevcutken bunların yanına Diagne de katılınca her maç 3 kişi eksik oynuyoruz.Haziranı bekleyeceğiz artık.

Kilitlenen maçlarda takımı öne taşıyacak Büyük Takımın Büyük oyuncularına ihtiyaç var.Belhanda gibilerle bu işler olmaz.Taktiğin kralını yap adamlar 11 kişi savunma yapıyorken oyunu açacak Karakterli en önemlisi Skoru Kabul Etmeyen oyuncular lazım bize.Ön tarafın komple değişmesi gerek.

gelinen süreçte payı yok degil ama
istikrarsız futbolcular
helva gibi orta saha
+ ligin 17 macını santraforsuz oynamasıda su anki konumda olmamızın sebeplerinden.

bırakın cagneyi sezon bası mıtroglu gelse su an basaksehirin pozisyonunda biz olacaktık. geriden gelmelere pek alısık degil bu camia. sezon bası adam gibi bir golcumuz olsaydı bu kadar hesap kitap yapmazdık.

Terim deviri artik bitmelidir, vazo hasan ve komple teknik ekibi gitmelidir. Sadece italyan kondisyoner kalabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt