Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12be0686075884e60783f4797d4b4887.jpg

Böyle bişey yıllarca olmuş deniliyorsa, şuandada Fenerli kaynıyordur buralar.

Gidin Trabzonlu efsaneniz Ersunu yalayın

Eurovisiona katılan fblidir beklerim onu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eleştiri: bir insanı, bir konuyu, bir yapıtı, doğru ve yanlış yönlerini bulup göstermek ereğiyle inceleme işi.

Şimdi konudaki mesajları okuyun, tanıma uyan kaç tane mesaj var bulun. Bakıyorum yok.

Oyun olarak ne kattı :( Tamam şampiyon yaptı da oyun olarak ne kattı :( Kaos gibi hücum yapıyoz :( Compact oyun yok :(

Şu mesajlara eleştiri diyen de gitsin lise 1'den eğitime tekrar başlasın. Kaos ve compact'ı açıklayamayacak adam yorum yapıyor.

Eleştirilecek bişeyi yok ki eleştirelim herseyi hatali istifasını istiyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlarla konuştum konuştum, en son eleştirilecek bir şey yok ki istifa istiyoruz dediler.:D

Eleştirecek bir şey yoksa n'apıyorsunuz burada, çıkın gidin başka yere.

Adam gelir gelmez şampiyon yaptı takımı.1,5 senedir yaptığı bi şey yoksa sizin beklediğiniz hemen Şampiyonlar Ligi kupasını almasını istiyorsunuz.Forvetsiz 25-30 maça çıktı bu takım.Şampiyonluk yarışında varız.Başka takımların 4 forveti varken şampiyonluk umudunu geçtim kümede kalmama korkuları var.Bu ligde bu yıl Tff Mhk paso bizle uğraştı.Başakşehir de fırsat bilip öne geçti.
Aslında gerçek Fatih hoca hayranı bunlardır.. Hocanın hatasız olduğuna inanıyorlar, ki en ufak hatayı ve başarısızlığı hocaya yakıştıramıyorlar ve .. hoş görmek lazım : )

aslında ts maçı ve loko maçları çok iyi değildi o maçlar tıpkı öne geçip kaybettiğimiz maçlar gibiydi.
lokomotiv bizi 40 dakika cezasahamıza gömdü. Allahtan kaliteli değillerdi de gol bulamadılar. Gol bulsalar o maçı da berabere bitirecektik.

TS maçında 3-1'den sonra penaltı yaptırdık hakem gitti izledi ve vermedi. Onu verse maç 3-2'ye gelecek. hepimiz eminiz ki 3-3'e de gelirdi. Açık ve net skoru korumakta zorlanıyoruz. mesajım biraz halamın bıyığı olsa amcam olurduya döndü ama öne geçip defalarca çok maçı kaybetme noktasına gelip zor zoruna berabere bitirebildik. bu skorlar genelde 2 ya da 1 farklı olmalarıyla biliyoruz. ts ve loko maçlarında ise 3 attığımız için şansımız yaverdi.

Hanginiz demez, penaltı verilseydi ve maç 3-2'den 3-3'e gelmezdi, kimse diyemez.
Lokomotiv için de aynısı geçerli. Evet sonuç önemli ama burada bir nokta var, Skoru tutamamaya meyilli olduğumuz, her an gol yemeye eğilimli bir takım olduğumuz göz ardı edilemez.

Ne bileyim ben, maç maç nasıl sayayım?

Porto'yla oynadığımız 2 maçta iyiydik, L. Moskova maçları iyiydi, Ankaragücü maçında ve Trabzonspor maçlarında iyi oynadık, ilk devredeki Kasımpaşa maçı, Benfica maçlarında iyiydik.

Mesele zaten maç maç saymak da değil, bir yere vardırmaz. Her maçın değişkeni ve oynanması gerekeni farklıdır.

"Takıma bişey kattı mı ühühühü" yazarak eleştiri yaptığını zannediyorsun. Eleştiri değil o, bomboş sallamak.

Ilk Porto deplasmani hakklisin, evdeki mac öyle degil, zaten yenildin Porto okadar kasmamisti bile, cünkü lider olarak gruptan ciktilar.
Trabzonspor ilk maci 4 gol yedik, neresinde iyi oynadik? Benfica maclarinda genel anlamda eh diyebilirim, ama orda da kendilerini hic kasmadan, maclarini bitirip bir üst tura ciktilar.

terim 1,5 senedir bu takima ne katti, biri aciklasin.

Duran toplari en kotu dunyada biz kullaniyoruz
Kaos gibi hucum yapiyoruz
Oyuncular hucum yaparken, rast gele birseyler yapiyor
Dogru duzgun oyun sablonumuz yok
Orta saha ve hucum tarafi yaklasik 70 metre var
Deplasman oyunu yok
Press yok
Pass oyunu yok
Compact oyun yok
Defans oyunu yok
Arkaya adam kacirma yok
Arkaya top atma yok

Top class oyuncularla, Ismail kartal bile dogru oyunu ve hucum futbolu oynatir. Basarili teknik adamsan, kotu malzemeylede puanlar alabilirsin. Sen git Erzuruma ptt liginden cikmis takima 2 puan kaybet.

Ne yapti simdiye kadar?

terim 1,5 senedir bu takima ne katti, biri aciklasin.

Duran toplari en kotu dunyada biz kullaniyoruz
Kaos gibi hucum yapiyoruz
Oyuncular hucum yaparken, rast gele birseyler yapiyor
Dogru duzgun oyun sablonumuz yok
Orta saha ve hucum tarafi yaklasik 70 metre var
Deplasman oyunu yok
Press yok
Pass oyunu yok
Compact oyun yok
Defans oyunu yok
Arkaya adam kacirma yok
Arkaya top atma yok

Top class oyuncularla, Ismail kartal bile dogru oyunu ve hucum futbolu oynatir. Basarili teknik adamsan, kotu malzemeylede puanlar alabilirsin. Sen git Erzuruma ptt liginden cikmis takima 2 puan kaybet.

Ne yapti simdiye kadar?
Bilader aynı mesajı 57. Defa yazacakSıktın ama. Değilsindir diye düşünüyorum, demiyorum sana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt