Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim 1,5 senedir bu takima ne katti, biri aciklasin.

Duran toplari en kotu dunyada biz kullaniyoruz
Kaos gibi hucum yapiyoruz
Oyuncular hucum yaparken, rast gele birseyler yapiyor
Dogru duzgun oyun sablonumuz yok
Orta saha ve hucum tarafi yaklasik 70 metre var
Deplasman oyunu yok
Press yok
Pass oyunu yok
Compact oyun yok
Defans oyunu yok
Arkaya adam kacirma yok
Arkaya top atma yok

Top class oyuncularla, Ismail kartal bile dogru oyunu ve hucum futbolu oynatir. Basarili teknik adamsan, kotu malzemeylede puanlar alabilirsin. Sen git Erzuruma ptt liginden cikmis takima 2 puan kaybet.

Ne yapti simdiye kadar?

Deplasman oyunu yok

Bunlar hariç diğerine katılmıyorum açıkçası.

Çünkü hepsi mevcut. Ha istenilen seviyede değil dersen seninleyim.

Deplasman oyunu yok

Bunlar hariç diğerine katılmıyorum açıkçası.

Çünkü hepsi mevcut. Ha istenilen seviyede değil dersen seninleyim.

Duran toplarda bizi basarili mi buluyorsun?
Pas oyunumuz cidden cok kötü, 4 pas pespese yapamiyoruz.

Ilk Porto deplasmani hakklisin, evdeki mac öyle degil, zaten yenildin Porto okadar kasmamisti bile, cünkü lider olarak gruptan ciktilar.
Trabzonspor ilk maci 4 gol yedik, neresinde iyi oynadik? Benfica maclarinda genel anlamda eh diyebilirim, ama orda da kendilerini hic kasmadan, maclarini bitirip bir üst tura ciktilar.
Trabzonspor'la 1 tane mi maç yaptık?:D

Neyse, maç maç konuşmayı saçma buluyorum, genel olarak ortaya sunduğun bi tez yok. Boşuna tartışıyoruz, siz istifasını isteyin, dediğim gibi mail de atın ama önce su için.

terim 1,5 senedir bu takima ne katti, biri aciklasin.

Duran toplari en kotu dunyada biz kullaniyoruz
Kaos gibi hucum yapiyoruz
Oyuncular hucum yaparken, rast gele birseyler yapiyor
Deplasman oyunu yok
Press yok
Pass oyunu yok
Compact oyun yok
Defans oyunu yok
Arkaya adam kacirma yok
Arkaya top atma yok

Top class oyuncularla, Ismail kartal bile dogru oyunu ve hucum futbolu oynatir. Basarili teknik adamsan, kotu malzemeylede puanlar alabilirsin. Sen git Erzuruma ptt liginden cikmis takima 2 puan kaybet.

Ne yapti simdiye kadar?
Şampiyon yaptı geçen sene.

Orta saha ve kanatları komple değiştirip daha teknik ve zeki isimler almadıkça böyle devam ederiz.

Fatih Terim takımları arasında en pas özürlüsü bu herhalde.

Ha bir de Erzurumspor Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in hepsinden puan aldı.

Sen git Erzuruma ptt liginden cikmis takima 2 puan kaybet.

Dünyanın en saçma yorumu için bilgi vermek istedim.

Duran toplarda bizi basarili mi buluyorsun?
Pas oyunumuz cidden cok kötü, 4 pas pespese yapamiyoruz.
Duran top yetersiz buluyorum da çok da kötü değiliz.

Ama savunma anlamında duran top konusuna girersek o vakit bende çıldıra bilirim. Bu durum ve sorun ama galiba hep mevcuttu Fatih Terim'in takımlarında.

Paşa oyununda fena değiliz açıkçası ama topsuz koşularda net iyi değiliz.

Bu forumda belkide taktiksel eleştiri konusunda en doğru tanıtım langırtspor diye konudan çıkarta biliriz.

Özelikle oyunu kurarken arkadan bu bariz şekilde gözükmekte. Hemen hemen tüm futbolcular bazen donmuş gibi pozisyonlarında bekliyor. Böyle futbol olmaz kesinlikle. Bunun sorumlusu evet hocadır.

Dün biz malatya da olsak başak erzurum da belki başak erzurum a takılacak biz malatya yı yenecektik. Kötü oynuyoruz bu gerçek ama..Sezon sonuna kadar oyuncular ve teknik ekibe yapılan yıpratıcı eleştirileri mantıklı bulmuyorum..Sezon sonuna 10 hafta kaldı sabredin

12be0686075884e60783f4797d4b4887.jpg

Böyle bişey yıllarca olmuş deniliyorsa, şuandada Fenerli kaynıyordur buralar.

Gidin Trabzonlu efsaneniz Ersunu yalayın

Bu çok ciddi bir iddia.

@Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım
@Moderators

Kuş avcılarını göreve davet ediyorum.

Arif isimli biri antuda burda da arif olup eurovision kazanan varmı kine

Duran top yetersiz buluyorum da çok da kötü değiliz.

Ama savunma anlamında duran top konusuna girersek o vakit bende çıldıra bilirim. Bu durum ve sorun ama galiba hep mevcuttu Fatih Terim'in takımlarında.

Paşa oyununda fena değiliz açıkçası ama topsuz koşularda net iyi değiliz.

Bu forumda belkide taktiksel eleştiri konusunda en doğru tanıtım langırtspor diye konudan çıkarta biliriz.

Özelikle oyunu kurarken arkadan bu bariz şekilde gözükmekte. Hemen hemen tüm futbolcular bazen donmuş gibi pozisyonlarında bekliyor. Böyle futbol olmaz kesinlikle. Bunun sorumlusu evet hocadır.
Malesef bu sorun hep vardi Terimde, oyunu cok statik ediyor. Belki hatirlarsin, 3. Cü Dönem Engin, Emre ve elmander kesilince, takim birden cok statik oldu. Bireysel olarak baya yetenekli takimdi, ve o yüzden yine biseyler yapabiliyordu, ama yinede baya statik, fazla araya kacamayan bir oyun vardi. Simdi yine o statik oyuna döndük, bu sefer de okadar zeki ve yetenekli oyuncun yok, sapkadan tavsan cikarmak daha zor.

Şurada zaten anlaşmak gerekir.

Takım istenilen futboldan çok uzak. Erzurum'u geçelim bir kere.
Bu oyunun yetersiz olduğunu en son Benfica gösterdi bize.

Fatih terim ve takımdan taraftar doğal olarak çok daha iyisini bekliyor.

Sorun ama şu sanki daha çok. Abartılı ve bel altı yaklaşım yorumlara bir kesim sinirleniyor ki bende buna itirazım var.

Diğer taraftan ise bütün olumsuz tarafı yok görüp ölümüne savunanlar diğer kesimi sinirlendiriyor.

Çözüm nekadar basit olsada aslında bu tür ortamlarda uygulamanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Engellemekte çözüm değil bu tür konuda açıkçası. Sadece Terim ile fikir ayrılığı yaşanıyor diye millet birbirini engeller ise ohohoho....

Malesef bu sorun hep vardi Terimde, oyunu cok statik ediyor. Belki hatirlarsin, 3. Cü Dönem Engin, Emre ve elmander kesilince, takim birden cok statik oldu. Bireysel olarak baya yetenekli takimdi, ve o yüzden yine biseyler yapabiliyordu, ama yinede baya statik, fazla araya kacamayan bir oyun vardi. Simdi yine o statik oyuna döndük, bu sefer de okadar zeki ve yetenekli oyuncun yok, sapkadan tavsan cikarmak daha zor.
Statik oyunu çok tehlikeli katılıyorum.

Saydığın oyuncular grubu döneminde bu yoktu ama gennelikle çünkü devamlı gezen ve zeki oyuncu grubuydu.

Paşa haritasını çiziyor az çok hoca galiba ve koşuları buna göre oyuncuların kendileri ayarlanmasını bekliyor.

Zeki tercübesi yüksek oyuncular ile olur bu ama IQ seviyesi diyelim biraz düşük bir takımda böyle mum gibi kalırlar.

Eminim ki çoğu oyuncuların tam olarak hocanın ne beklediğini anlamıyor. Pass oyunu tamam şimdi şu şekilde olacak....

Hm... Şimdi ama bana bu mevki ve bölgede dumamı istedi... Nasıl olacak şimdi....

Hm...... :)

Var bir sorun yani.

Fatih Terim bizim için çok iyi bir teknik adam bu arada ve üst seviye başarı için ideal birisi bizim kulüp adına ama aynı zamanda kısıtlı birisidir net şekilde. Yani buyur kadro ayarla bir şeyler ile başarılı olabilir belki yinede(ligin babası ki ligin seviyesi ortada yani az çok) ama asla ve asla başarılı futbol izlenimi bırakmaz.

Onun beklediği oyuna göre hem oyuncular olmalı hemde özelikle savunma anlamında bilgi eksikliğini kapatacak stoperler olmalı. En azından bir tane lider gerekir.

Hoca savunma işini pek bilmiyor. Kendisi de iyi değildi zaten pek oynadığı dönemde ki Avrupa'da fark yediğimiz dönemin futbolcusu sonuçta.

Popescu ve sibra6 urfi bu konuda çok yardımcısı oldu saha içinde.

Sonra Danny ve chedjou ile başladı rezalet gol yemeleri.

Artıları da mevcut ki bu artıları için desteğimiz sürdüreceğim zaten. Ama sonsuz krediside olmamalı kesinlikle. Tudor dan ondan bundan daha fazla kredisi olması ama normal karşılanmalı

Aslında gerçek Fatih hoca hayranı bunlardır.. Hocanın hatasız olduğuna inanıyorlar, ki en ufak hatayı ve başarısızlığı hocaya yakıştıramıyorlar ve .. hoş görmek lazım : )
Profil fotondaki kupayı bile Hagi sayesinde aldı diyenler var forumda.Kuş olduklarını bu kadar belli etmeseler bari :)

Valla hocayi sevmem dogrusu, izledigim en iyi maclar kendisi hoca iken olmustur ancak genele vurdugumda ne yaptigi belirsiz bir takima cikiyor kapi o varken. Yine de seneye kalmali derim tabii bu yonetimle transfer isini becerebileceklerse yine son gun ligden birine elimizdeki tum parayi vermeyi planliyorlarsa x biri gelsin gerekirse yeni bir Ontivero alalim en azindan kucukte olsa bir umudumuz olur. Her sene sampiyon olmak zorunda degiliz bu sene olabilsek cok tatli olurdu tabii ama takim surekli sallaniyordu, neredeyse dustuk, artik ikinciligi koruyup, on elemeye hazirlanmaliyiz ama lafta degil. Bir zahmet duran top organizasyonu calisilin zibilyontane profesyonel vardir eminim sadece bu isi yapan. Biz yillardir kimseyi gondermedigimiz on direge orta acarak napmaya calisiyoruz? Bunu bile cozsek baya mesafe katederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt