Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT istemediği bir oyuncu alınırsa medya'ya bunu yansıtır. Diagne transferi FT'nin iradesi dışında gerçekleşmiş olamaz.

FT: Ben Kaka'yı istiyorum. Öbürü, neydi adı?

muhabir: Sneijder

FT: Ha, işte o. Yönetimden öyle bir talepte bulunmadık.(dünya starı Sneijder'in adını bilmiyor bu arada)

Bu minvalde açıklaması vardı. Dybala'yı getirsen istemiyorsa huzursuzluk çıkaran bir adam. Apo'nun kendi başına transfer yapması mümkün değil.
Haklisin ama yonetim mecbur birakti birazda, Alan Pato Tetteh olmayinca son gun en azindan forvet gelsin diye olur demistir Diagne'ye

Bu takimin dogru oynamasi icin, yeni bir teknik adam ve ekip

orta saha ya en az 4 kaliteli isim, 1 kanat 2 tane bek.

Galatasarayın başında hoca olmadan tt arena da çoğu takımı zaten yener.Önemli olan dışarıda ki maçlar da ne yaptığın

Fatih terim deplasman sorununu çözmediği sürece eleştirilecektir ve eleştirilmelidir de.

Tek iyi yaptığı taraftarın nazına göre şerbet vermek.Başka numarası yok.

Geçen yıl ki şampiyonlukla kendini kurtardı.Yerlere düşen adını ve gururunu geri kazanma planının bir parçasıydı.

İyi bir gazla oyuncuları iyi motive ederek kazanılmış bir şampiyonluktu ki tudorun o şampiyonlukta büyük payı var bence

Bu yıl ne kadar boş ve iş bilmez bir t.d olduğunu şl,uefa ve ligde göstermiş oldu.Akhisara kaybettiği kupayı saymıyorum üstelik.

Bilmiyorum düzelir mi ama habire transfer falan diyor da benim istediğim oyuncuları alsınlar ben de az çok başarı kazandırırım.

Fatih Terim: "Beraber yaptığımız puan hesaplamalarında zaten Başakşehir’in Fenerbahçe’ye kendi sahasında puan kaybetmesini beklemiyorduk, bu maçta üç puan yazmıştık. Başakşehir’in puan kaybedeceği haftalar şimdi geldi çattı…”

:asd:

Nerede dedi bu aciklamayi?Ufuruk gibi duruyor bulamadim

Al bak 7,5 a tamam denmiş en kötü 8 9 a gelirdi istenseydi ama yok illa o komisyon dönecek yoksa olmaz.

Tetteh'e iyi ki o paralar ödenmedi bir sezonluk performans olabilir herifin geçmişi iyi değil

Aklıma Stoch geliyor

Haklisin ama yonetim mecbur birakti birazda, Alan Pato Tetteh olmayinca son gun en azindan forvet gelsin diye olur demistir Diagne'ye
öyle olsa bile takımın hocasından şu beklenir. Bu adamın mitro'dan bir fazlası yok. Boşuna şu kadar milyon yatırım yapmayalım demesi gerekir. Sportif direktör kabul etmediğine göre yanlış transferin sorumluluğu kendisindedir.

Macdan maca göre degisiyor
Mesela gecen hafta daha kontrollü oynayip bir iki tane atip maci almayi düsündü ama sacma sapan bir hata yüzünden gol yedik ve döndüremedik...

Bugün ndiaye belhanda emre orta sahasiyla cikip evinde ilk yarida fisi cekmek istedi, sonra baktiki olmuyor ikinci yarida hatasindan dönüp maci aldirdi...

Ben bu adam taktik dehasi demiyorum ama bir sekilde basariya ulasmasini biliyor...sirf bu yüzden bile acimasizca elestirenleri anliyamiyorum...

Tudor gecen sene sonuna kadar kalsaydi biz ilk 5de bile bitiremezdik ligi
Takim hucum aksiyonu olarak hicbir uretkenlik gostermiyor, orta bile acamiyoruz hucumda bir sey denedigimiz yok. Bunun cozumune yonelik de herhangi bir sey yapmis degil.

Takim kotu degil kagit ustune nasil bir takim oldugunu goruyoruz. En azindan erzurumu yenebilecek seviyede ve ligde her takima karsi oyunu domine edebilecek seviyede bir takimimiz var. Oynanan oyun da goruyoruz, ne yaptigini bilmeyen oyuncular butunu var.

En akli basinda oyuncumuz ise acik ara feg.

Ftnin de sezonun basinda kestigi oyuncudan bahsediyoruz.

Ben terimin kafasinda bir oyun plani oldugunu dusunmuyorum.

Mac sonu aciklamalarinda genellikle oynatmaya calistigi kyunla ilgili aciklamalar yapmiyor zaten. 8leri yaklastiracagiz ve pas oranini artiracagiz disinda soyledigi bir sey hatirlamiyorum. Bugunku konusmasina bakmadim tho.

Tudor konusundaki tahminin de deneyle kontrol edilemez oldugu icin sallamaktan ibaret bir tahmin.

Takim hucum aksiyonu olarak hicbir uretkenlik gostermiyor, orta bile acamiyoruz hucumda bir sey denedigimiz yok. Bunun cozumune yonelik de herhangi bir sey yapmis degil.

Takim kotu degil kagit ustune nasil bir takim oldugunu goruyoruz. En azindan erzurumu yenebilecek seviyede ve ligde her takima karsi oyunu domine edebilecek seviyede bir takimimiz var. Oynanan oyun da goruyoruz, ne yaptigini bilmeyen oyuncular butunu var.

En akli basinda oyuncumuz ise acik ara feg.

Ftnin de sezonun basinda kestigi oyuncudan bahsediyoruz.

Ben terimin kafasinda bir oyun plani oldugunu dusunmuyorum.

Mac sonu aciklamalarinda genellikle oynatmaya calistigi kyunla ilgili aciklamalar yapmiyor zaten. 8leri yaklastiracagiz ve pas oranini artiracagiz disinda soyledigi bir sey hatirlamiyorum. Bugunku konusmasina bakmadim tho.

Tudor konusundaki tahminin de deneyle kontrol edilemez oldugu icin sallamaktan ibaret bir tahmin.
Tudor kalsaydi evimizde ne TSyi ne 8jki nede Basaki yenemezdik

Elindeki oyunculara göre oyun plani yapilir ve bugünki kadroyla anca böyle oyniyabilirdin...

Fernando dönsün isler degisir

Galatasarayın başında hoca olmadan tt arena da çoğu takımı zaten yener.Önemli olan dışarıda ki maçlar da ne yaptığın

Bilmiyorum düzelir mi ama habire transfer falan diyor da benim istediğim oyuncuları alsınlar ben de az çok başarı kazandırırım.

2016/17 sezonu iceride 6 mac kaybetti bu takim
2015/16 sezonu ise 6 beraberlik 2 maglubiyet aldi

Biraz geri "banter era" diyebilecegimiz zamana gidersek:
2010/11 - 2 beraberlik 7 maglubiyet
2008/09 & 2009/10 - 4 beraberlik 2 maglubiyet

Ikinci dedigin sacmaliga gelirsek: Tabii ki hocanin istedigi topcular alinacak. Boyle sacmalik olmaz. Hocalik istemedigin topcularin alinmasina ragmen basarili olmak midir?

Terim'i eleştirenle var, savunanlar var.

Gitsin diyenler var kalsın diyenler var.

Gitmesin dediği halde eleştirenler var vesaire.

Ama bence soruyu daha tartışılabilir yere evirmeliyiz.

Hocayı eleştirenlere karşı çıkanlar için de geçerli bu soru.

Oynadığımız oyun iyi mi? Değilse sebebi ne? Hocanın takımı değil derken neyi kastediyorlar? (11 oyuncunun 8 tanesini hoca almışken), Sürekli başarısızların hcoa dışında unsurlara, santrafor, stoper, kaleci, hakem, ortasaha vb kötü oyunu açıklar mı?

Gitsin diyenler kimi öneriyor? Cocu, Rijkaard ve hatta Tigana örnekleri ortadayken futbolu bilen hoca derken neyi kastediyorlar?

Bu hocalar neden tutmamıştı da şimdi tekrar bunlar isteniyor?

Bunları nezaketli şekilde tartışırsak hem keyifli muhabbet olur hem takımın sorunlarına çözümler buluruz.

Allah askina orta yapmayi ogretecek bir antrenor getir su takima. Kaleci haric sahadaki on adamindan hic biri orta yapmasini beceremiyor. Hep ara pas, ters top yon degistirme. Elinde hepsi ayni anca olmasi bile Diagne var, Luyindama var, Marcao var, Donk var, Fernando var, Mitrouglu var ama orta yapacak, korner kullanacak adamin yok.

Bu herif toptan da topcudan da anlamiyor

Taktik&teknik hicbir katkisi yok

Bu futbol katilinin yaptiklarini savunan da beynini kiralamistir
Sene sonunda da gelen sampiyonlugu zaten senin sayende aliyoruz hep.
Bazen harbiden modlugu birakip forumdan ayrilmak geliyor icimde. Insan böyle sacma sapan salak salak konusurmu

Hoca calıştıgın zaman dilimi içinde bu takıma kazandırdığın futbol mentalitesi , tekniği, taktiği nedir ben anlayamadım. Cahilliğime ver lutfen, açıkla da anlayalım.. Ya da geregini yap, bekliyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt