Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon kendisiyle alakali en rahatsiz oldugum konu her mac sonrasi yapilan elestirilere kilif uydurmasi, gozle gorulur sorunlari inkar etmesi. Bu tutumu surdurmesi halinde ne biz Galatasaraydan, ne de Terim oyuncu kadrosundan olumlu gelismeler beklemesin.

Bugun skor 1-0 iken Antalyaspor beraberligi saglayacak bircok pozisyon yakaladi, bunu basin mensubu dile getirirken neden ‘pozisyona girdigimiz muddetce pozisyon verecegiz tabii’ gibi sacma bir mudafa icine girersin? Galatasaray teknik direktoru bir ic saha maciyla alakali bunun ozelestirisini neden yapmaz, mukemmeliyetciligi neden on plana almaz?

Kendisinin pek tabii ki tukenmeyecek bir kredisi var bende, ama bu tutumunu lutfen degistirsin. Taraftari umutsuzluga iten ve son derece gereksiz bir ‘goz bayama’ tutumu.

Sinan Yılmaz : FT hocaya GS'ın son 73 kornerinde gol atamadığını ve bu yöndeki eleştirilerle ilgili düşüncesini sordum. "Haklı eleştiriler, çalışıyoruz" dedi. Bu işe özel antrenör bile düşünülebilir bence. Nasıl İtalyan kondisyoner geldiyse, duran top hocası da gelebilir çok önemli konu çünkü

Sene sonunda da gelen sampiyonlugu zaten senin sayende aliyoruz hep.
Bazen harbiden modlugu birakip forumdan ayrilmak geliyor icimde. Insan böyle sacma sapan salak salak konusurmu
Sampiyonlugu ben almiyorum tabi ki, sadece fatih terim de almiyor. Ve sampiyon olduk diye her seyin iyi gittigini soylemek de yanlis olur.

Senin dusundugumu dusundugun seyi iddia etmedigim icin modlugu birakmana gerek kalmadi.

Bir gun ne kadar cok sinirli oldugun disinda argumanlarla tartismalara katkida bulunman dilegiyle.

Iyi calismalar.

Sinan Yılmaz : FT hocaya GS'ın son 73 kornerinde gol atamadığını ve bu yöndeki eleştirilerle ilgili düşüncesini sordum. "Haklı eleştiriler, çalışıyoruz" dedi. Bu işe özel antrenör bile düşünülebilir bence. Nasıl İtalyan kondisyoner geldiyse, duran top hocası da gelebilir çok önemli konu çünkü
Allahtan çalışıyormuş, çalışmasa demek ki 300-500 kornerde bir gol atacağız

Açıkçası pek çalışmıyormuş gibi gözükmüyor.

sent via GSC

Calıştığı buysa, calışmadığı nasıl acaba??

Ben sahsen takımın duran top calışması yaptığına inanmıyorum. Bizim oyuncular rakibin kornerinde acayip boş alanlar bırakıyorlar.. Nerede duracaklarını bilmiyorlar. Ve dünkü Antalya maçında da bu tip gol tehlikeleri yasadık. Neyseki sans ve Muslera ile kurtulduk..

Rakip kaleye kullandıgımız kornerler ise tam bir komedi.. En ufak bir tehlike yaratmıyor. Bu mu calışma??

Yani simdi seyapmak gibi olmasin da topcularimiz orta kesemiyor bile bile on direge kesiyor olsalar on direge birileri kosu yapar aslinda Selcuk Belhanda Akbaba falan iyi kornercilerdir neden ilk adami asamiyor top anlamasi guc

Bu sene ne yapıp edip ligi en kötü ikinci tamamlayıp nasipse seneye inşallah lige yenilerle başlarız... Şu an için yapılabilecek tek yorum bu...

Kuşların korkulu rüyası kral. Şenoru milli takıma kaçırttı, diğer eziklerde şampiyon olmama olayımızı küme düşmelerinden önde tutuyor Başak galibiyetine çılgın gibi sevindi dingiller. Apo da Galatasaray kompleksine girmiş yok kimyaları bozulacak yok bilmem ne kopmazsak Terim'in kendisinin eline vereceğini biliyor. Bu kadar art niyetli bir senede hepsini üst üste koyup şampiyon yaparsa tekrar tarih yazar.

Yani simdi seyapmak gibi olmasin da topcularimiz orta kesemiyor bile bile on direge kesiyor olsalar on direge birileri kosu yapar aslinda Selcuk Belhanda Akbaba falan iyi kornercilerdir neden ilk adami asamiyor top anlamasi guc

Duran topla orta kesmek ayri hareketli topla orta kesmek ayri, hareketli toplarda orta kesemiyor topcularimiz dersen buna kesinlikle katilirim. Ne Onyekuru ne de Feghouli fazla orta kesmiyorlar. Onyekuru zaten hic bulasmiyor o ise, Feghouli dün oldugu gibi zaman zaman deniyor en azindan.

Korner kullanan her adamin topu neredeyse tamamen ayni kullanmalari aslinda orta kesememelerinden ziyade kornerlerin böyle kullanilmasina dair bir "planin" oldugunu gösterir bence. Ve bu plan kesinlikle ise yaramiyor.

Baska variyasyonlar denemeliyiz. Ön direge giden her korner direk atagi öldürüyor.

Duran topla orta kesmek ayri hareketli topla orta kesmek ayri, hareketli toplarda orta kesemiyor topcularimiz dersen buna kesinlikle katilirim. Ne Onyekuru ne de Feghouli fazla orta kesmiyorlar. Onyekuru zaten hic bulasmiyor o ise, Feghouli dün oldugu gibi zaman zaman deniyor en azindan.

Korner kullanan her adamin topu neredeyse tamamen ayni kullanmalari aslinda orta kesememelerinden ziyade kornerlerin böyle kullanilmasina dair bir "planin" oldugunu gösterir bence. Ve bu plan kesinlikle ise yaramiyor.

Baska variyasyonlar denemeliyiz. Ön direge giden her korner direk atagi öldürüyor.

Bile bile on direge kesmiyorlar ki. Kornercilerimiz Belhanda - Selcuk - Akbaba. Hicbiri korner kullanmayi bilmiyor.

Frikikcimiz de yok zaten. Takima duran top ustasi lazim. Luyindama Marcao Diagne Mitroglou Donk gibi adamlar oynuyor her mac bir duran top golu attirabilecek adamlar bunlar. Ozellikle Luyindama mukemmel hava toplarinda.

Savanier transferini bu yuzden cok istiyordum. Tam bir duran top ustasi.

Bu takım çalışmıyor.
Ilk yarı Antalya değil başka takım olsa berabere yada mağluptuk.

Hocam seviyoruz ama artık sende toparla kendini, nasıl antreman yaptırıyosun bilmiyorum ama varyasyon adına bişey izlemiyoruz.

Oyun olarak ne oynadığımız belli değil.

Bu takım çalışmıyor.
Ilk yarı Antalya değil başka takım olsa berabere yada mağluptuk.

Hocam seviyoruz ama artık sende toparla kendini, nasıl antreman yaptırıyosun bilmiyorum ama varyasyon adına bişey izlemiyoruz.

Oyun olarak ne oynadığımız belli değil.

Sampiyon olsa bile, gitmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt