Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca'nın itici tavırları olduğu doğrudur.

Özellikle kaybettiğimizde veya son mağlubiyetten sonraki ilk galibiyette 1-2 eleştiriden dünyada herkesin kendisine karşı anlamı çıkarmış tavırlarından ben de hoşlanmıyorum.

Ama bunu hocaya indirgemek saçma çünkü bu toplumsal bir problem.

Hoca'nın yarısı kadar başarısı olmayan sessiz sedasız Şenol Güneş iki şampiyonlukla şirazeyi kaybetti.

Avcı, ki ben çok beğeniyorum taktisyenliğini, daha iki günde son derece havalı ve itici bir insan olmaya başladı.

Havasından geçilmiyor ortalarda.

Yeni yetme hocaları düşünün onlar bile yürüyen ego.

Bu kadar şeyi başarmış adamın bu atmosfer içinde egosuz olması beklenemez.

Taktik, teknik eleştiri bence bundan ayrılmalı zaten.

Bizden aldığı senelik 20 milyon lirayı, italya'da juve-madrid maçını izleyerek eziyor.

şampiyonluğu çoktan kafasında bitirmiş ve ligin bitimine 9 hafta kala yurtdışına CL maçı izlemeye gidiyor.
Hayırlı tatiller.

Işin ironik kısmı ise;yaz döneminde Gomis'i sattirmayip veya transfer parasının hepsini vitamininsiz akbaba'ya verdirmeyip forvet veya ortasaha aldirsaydi belki de bugün kendisi o saha da hocalık yapıyor olacaktı.
Biz de avrupa da rezil olmayacaktık.

___
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!

Bizden aldığı senelik 20 milyon lirayı, italya'da juve-madrid maçını izleyerek eziyor.

şampiyonluğu çoktan kafasında bitirmiş ve ligin bitimine 9 hafta kala yurtdışına CL maçı izlemeye gidiyor.
Hayırlı tatiller.

Işin ironik kısmı ise;yaz döneminde Gomis'i sattirmayip veya transfer parasının hepsini vitamininsiz akbaba'ya verdirmeyip forvet veya ortasaha aldirsaydi belki de bugün kendisi o saha da hocalık yapıyor olacaktı.
Biz de avrupa da rezil olmayacaktık.

___
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!
gitmese dünya futbolunu takip etmiyor haberi bile yoktur maçtan kesin şimdi bbg eski bölümlerini izlyorudr xd dersiniz
gitse haftaya mac var neden gitti dersiniz :asd:
ah be reis sevmiyorum nefret ediyorum gs nın basında olduğu her gün acı çekiyorum de geç işte

Hocayla Şenol Güneş'in arası bayağı iyi sanıyorum. Dün ona belki pot kırdırırız diye Şenol Güneş'le alakalı bir soru sordular, bırak Şenol hoca hakkında olumsuz konuşmayı ona bu soruyu soranı pişman etti nerdeyse hoca.

Fatih terim aklinda teknik direktörlüğü bitirmiş mac sonu aciklamalarina bakin şampiyonluk icin hicbir yorum yapmıyor üstelik zorla konusuyor. Takimda taktik anlayışı yok buraya yazıyorum önümüzdeki sezonda boyle deplasmanda mac kazanamayip ustune kötü maclar cikartirsak hoca icin çanlar calmaya başlar yine gönderilir

geçen sene şenor konusunda taraftarada atarlandı. tiyatrocu şenor tezahuratı girişimini engellemeye kalkmıstı

Arkadaşlar bazen karşınızda bir imparator olduğu gerçeğini unutarak yorum yapıyorsunuz, karşınızda jül sezar ne bileyim augustus falan olsa bu söylediklerinizi söyleyebilir miydiniz ?

Eleştirininde bir adabı olmalı zannımca.

Hocanın bence asıl yanlışı ekibi. Bence sezon sonu sonu ekibini değiştirmeli yada takviye etmeli. Duran top için- saha persalizyonu ve pres ve bence dünyaca ünlü bir kondisyoner ve rakip analistçisi eklemeli. Liverpool'da hücum ve defans antrenörleri hatta taç antrenörleri bile var. Davala, Şaşa bir işe yaradığını düşünmüyorum o yüzden ekibini geliştirmeli hoca.

Akbaba transferini bi zahmet açıklasın.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cidden artık kabak tadı vermeye başladı. Yav adamları normal zamanda forumda bir kere bile göremiyorum, ne zaman puan kaybı oluyor leş kargası gibi doluşuyorlar. Sürekli aynı şey. Yok tudormuş, yok kebapçı seloymuş, yok ahmet çakar ince görmüş. Ben bunları üst üste koyup dümdüz gidicem bir gün ondan sonra da cezayı verirsiniz

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştirirler anlarım da kebapçı demek nedir?Rakip taraftarlar gibi.Bi de çıkan haberlerin tersi çıktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt