Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi de Tayyipçi mi olduk? Bazı takımların kimyasına bazı hocalar uyar bunu neden anlamak istemiyorsunuz ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kimyası allah aşkına afedersin bir bok oynadığımız yok herkes kafası kopuk tavuk gibi oradan oraya koşuyor. 1 çok birşey istemedik adam gibi bir oyun planımız olsun istedik hatalar elbet olacak konsol oyunu değil ama bu hatalar düzeltilmeye çalışılmalı dedik.

Şunları diyoruz diye aylardır terim düşmanı sıfatı yapıştırıldı. Biz böyle oynayıp şansa bala maç kazandıkça bir yerde tökezleyeceğimiz kabak gibi ortada, 6 puan önde olan biz olsak hadi devam edelim 2. illa takılır derdik ama şu durumda 1 puan bile kaybetmemek zorundayız ilk kayıp şampiyonluğu bırakır demek.
Ama biz ne yapıyoruz 40. dakikada bursaspor gibi bir takıma 2-0 geriye düşüyoruz. Bunların açıklaması yok bu takım her hafta aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekliyor 1-2 maç bu tutar da tutmadığında hem şampiyonluğu verirsin hem trabzondaki gibi 4lük oluruz

10 a aldik. BIR TANE . O da son güne geldi, 6. opsiyon olarak. Istedikleri bambaskaydi bunu sende biliyorsun
Yooo cagne basindan beri isteniyordu ama fiyati yuksekti. Alternatifler olmayinca el mahkum istedikleri parayi verdiler. Olaylari lutfen duzgun takip edelim. Kimse gidip 6. opsiyona 13m euro verdirmez.

ya ne diyon olm

terim dışında şampiyon olduğumuz sezonlarda BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR diyorduk

takımın bir şekli vardı

geçen sene tudor sayesinde götürdü malı terim

bu sene ligin 20 puan farkla şampiyonu olacakken küme düşme takımları taşşak geçiyor

çıkıp savunmayın burda şu rezil takımı

Simdi ben bu takimi cikip savunmadim farkindaysan

Sen dedin ki Terim winner degil Galatasaray winner

Ben de cok basit bir soru sordum: madem winneriz 2015-16 ve 2016-17 sezonlari neyin nesiydi, 2003-2011 donemi neyin nesiydi diye

Sonra kizdin dedin ki sen gencsin bilmezsin ki olabilir, hangi takimlari sezonlari begeniyordun dedim ona da cevap yok

Beni bu takimi savunmakla sucluyorsun ama ben dikkat edersen bu takim iyi oynuyor diye bir sey demedim, demeyecegim de

Bu arada "terim dışında şampiyon olduğumuz sezonlarda BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR diyorduk" demissin

Ben 2006'dan beri izliyorum futbol, benim icin 2005-06, 2007-08 ve 2014-15 sampiyonluklari var sadece Terimsiz (galiba senin de yasin dusunulunce bunlara ek olarak sadece 2001-02 sezonu var)

Valla 2005-06 sezonu son mac mucizelerle olduk sampiyon. 2007-08 sezonu Fener yildizlar karmasiydi ligde ite kaka ilerliyor son dakika golleri atiyorduk tek farkli cok kazanmistik. 2014-15 sezonu Sneijder ve Muslera sampiyon yapti. O yuzden bu soylemine de katilamayacagim

Galiba sen bir tek 2001-02 sezonundan memnunsun ha?

Td ve formsuz olayyni zaten tek bu forumda duydum

büyük gsnin asil taraftarı şu sıradan cahil taraftara bi cevap yok mu?

renkdas haklısın terim futboldan anlamayan zamanı gecmıs bi td cidden rezil ediyor asil gs mizi. hatta senın kazanılması çok abartılıyor abartılması acınası bi durum dediğin uefa kupasında falan emeği sadece kadroya cobanlık etmek. vs. bu söylemlerimde samimiyim

merak ettiğim sey renkdas 2008 den buyana galatasarayımızın basında beğendiğin td ler kimlerdi. ve hangi baskan kalıcı olsaydı bugun hersey bambasaka olurdu içtenlikle cevaplıyacağını ümid ediyor bu kara gününde sabırlar diliyorum

Yav abi insanların akıllarıyla dalga geçmeyin Tudor'un takımı diyorsunuz Tudor varken de bu takımı anca Terim şampiyon yapar diyordunuz

Ne dediğiniz belli değil sonra geliyorlar yok efendim Terim gitsin şu bu isim sayıyorlar.Sonra o gelene de aynısı yapılıyor bu kısır döngüye sebep olan sizlersiniz farkında değilsiniz

Bilmiyorlar ki biz Tudor'u da savunduk

Tudor'un kovulmasi buyuk sacmalikti

Ufak akillariyla varsayiyorlar ancak

Insan hayret ediyor

Takım leş ne oynadığını inanın ben anlamıyorum

Hemde bunu 2-0dan 3-2 maç ceviren takım için diyoruz

Bazıları o kadar terim sevdasına bürünmüş ki galatasaray umurlarında değil yahu bu takım top oynamıyor

Tarihin en kolay 3 grubundan birinde ite kaka 3.olup elendik ligte rizeye fenere 2 farklı öndeyken maç verdik ibb gibi belediye takımıyla baş edemez olduk

Lütfen kendinize gelin galatasaray sevdalılarını kazandık işte ağlamayın diye aşağılamayı bırakın ağlayacak olsak tarihin en başarılı hocasına karşı ağlamayız bizim isyanımız bu takımın en ufak top oynamaması gelişme göstermemesine

Skorlarınız 3 puanlarınız geçici başarılarınız gün kurtarmalariniz sizin olsun bize futbol verin

alaka ???

tudorun takımıydı

tudor takımı bozmasa tarihi fark geliyordu

takımı bozduktan sonra o psikplojik travmadan terim çıkarabilirdi

geldi ve işi bitti

tekrar kadro mühendisliği ve sistemli 1 oyun için terim ile olmayacağı belliydi

dediğin 2 cümlenin birbiriyle alakası yok

Geçen sene Tudor'u savunan ender kişilerden biriyim,Terim harici kovulmaması taraftarıydım.Sen sanıyor musun ki Terim gidecek sistem hocası gelecek bu taraftar sabredecek ? Yok öyle dünya sonuçlar gelmeyince hemen istifaya davet edilecek

Kulüp efsanesine yapılanlar ortada

Simdi ben bu takimi cikip savunmadim farkindaysan

Sen dedin ki Terim winner degil Galatasaray winner

Ben de cok basit bir soru sordum: madem winneriz 2015-16 ve 2016-17 sezonlari neyin nesiydi, 2003-2011 donemi neyin nesiydi diye

Sonra kizdin dedin ki sen gencsin bilmezsin ki olabilir, hangi takimlari sezonlari begeniyordun dedim ona da cevap yok

Beni bu takimi savunmakla sucluyorsun ama ben dikkat edersen bu takim iyi oynuyor diye bir sey demedim, demeyecegim de

Bu arada "terim dışında şampiyon olduğumuz sezonlarda BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR diyorduk" demissin

Ben 2006'dan beri izliyorum futbol, benim icin 2005-06, 2007-08 ve 2014-15 sampiyonluklari var sadece Terimsiz (galiba senin de yasin dusunulunce bunlara ek olarak sadece 2001-02 sezonu var)

Valla 2005-06 sezonu son mac mucizelerle olduk sampiyon. 2007-08 sezonu Fener yildizlar karmasiydi ligde ite kaka ilerliyor son dakika golleri atiyorduk tek farkli cok kazanmistik. 2014-15 sezonu Sneijder ve Muslera sampiyon yapti. O yuzden bu soylemine de katilamayacagim

Galiba sen bir tek 2001-02 sezonundan memnunsun ha?
şamp. olduğumuz sezonların hepsinde bizim şampiyon olacağımız belliydi

en zoru 2005-2006 oldu ki o sezon fb elle götürüyordu ligi

uefa kupasından değerli 1 şampiyonluktu

yani winner olmak terim gittikten sonra da devam edecek

terim winner demek doğru değil

terim ballı

12-13, 14-15 sezonları da şampiyon olacağımız belliydi terim varken

ama şike yüzünden yerlerde sürünen 1 rakiplerimiz vardı

size göre terim winner

bana göre galatasaray winner

2 gün sonra terim gittikten sonra size göre kulüp başarısızlıklarla dolu olacak, bana göre winner olmamız devam edecek

terim aşıklarına laf anlatmayacağım artık

Yooo cagne basindan beri isteniyordu ama fiyati yuksekti. Alternatifler olmayinca el mahkum istedikleri parayi verdiler. Olaylari lutfen duzgun takip edelim. Kimse gidip 6. opsiyona 13m euro verdirmez.
terim taaa kasimdan beri Alani istedi, bunu herkes biliyor.

Alan
Tetteh
Pato

ilk 3 siradaydi. Hatta hatirlatim, tanitim videosunda adam Tetteh diye diyip, üzerini editlemislerdi. Diagne ve Mitro son opsiyonlardi

şamp. olduğumuz sezonların hepsinde bizim şampiyon olacağımız belliydi

en zoru 2005-2006 oldu ki o sezon fb elle götürüyordu ligi

uefa kupasından değerli 1 şampiyonluktu

yani winner olmak terim gittikten sonra da devam edecek

terim winner demek doğru değil

terim ballı

12-13, 14-15 sezonları da şampiyon olacağımız belliydi terim varken

ama şike yüzünden yerlerde sürünen 1 rakiplerimiz vardı

size göre terim winner

bana göre galatasaray winner

2 gün sonra terim gittikten sonra size göre kulüp başarısızlıklarla dolu olacak, bana göre winner olmamız devam edecek

terim aşıklarına laf anlatmayacağım artık

Bu sezon sampiyon olursak yine belliydi mi diyeceksin seneye

Bu sezon sampiyon olursak yine belliydi mi diyeceksin seneye
büyük sürpriz olur

ha ben geçen hafta ibb galip gelip fark 11 olduğunda takıma inancımı devam ettirdim

mesajlarıma bakabbilirsin

ama bunu takımda göremiyorum

başlarında da hoca hiç çalıştırmıyor takımı

darmadağan 1 takım

bir tek biz ve kasımpaşa böyle oynuyor ligte

onların da dinazor hocaları var

NE cahil adamlarsiniz

Takim cok iyi top oynuyor Terim o yuzden kalmali diyen var mi

Okudugunu anlama probleminiz var

Takim kotu oynayinca hemen hoca mi kovulur?

Kabuk degistiriyor takim. En son iyi oynadigimizda hoca yine Terim'di. Bu kabuk degisimini yapmaya en iyi aday da kendisidir.

Ya abi sonra sistem hocası gelsin diyorlar komedi oluyor

Gözümüzün önünde 2012'de şampiyon olan takımı herkes izledi.Geçmişe gidilecekse Uefa Kupasını oynayan takım,milli takıma bakılacaksa Avrupa şampiyonusunda ki takım ruhu vs

Sorsan Terim balları diyorlar :D

büyük sürpriz olur

ha ben geçen hafta ibb galip gelip fark 11 olduğunda takıma inancımı devam ettirdim

mesajlarıma bakabbilirsin

ama bunu takımda göremiyorum

başlarında da hoca hiç çalıştırmıyor takımı

darmadağan 1 takım

bir tek biz ve kasımpaşa böyle oynuyor ligte

onların da dinazor hocaları var

Hocaya inanalim rtas

Zaten gitmeyecek, bu yaz yapacagini yapsin

Seneye de iyi oynamiyor olursak kendi inat etmez ayrilir zaten

Sen de bilirsin koltuga yapisma huyu yoktur

Yazin zarar verme imkani da yok sattigin kadar al kurali var

Hoca bu yaz kendi istediği gibi takım kurar ondan sonra eleştirisiniz.. adam 6 ay forvetsiz kaldı ayrıyetten bu süreç en az 5-6 puana maloldu..
Ayrıca eleştirmeyi anlarım da tarator rezil herif gibi yakıştırmaları ancak gözü kibirden kör olmuş insanlar yapar.. Bu adam öyle böyle Galatasaray efsanesi biraz saygı lütfen..

terim taaa kasimdan beri Alani istedi, bunu herkes biliyor.

Alan
Tetteh
Pato

ilk 3 siradaydi. Hatta hatirlatim, tanitim videosunda adam Tetteh diye diyip, üzerini editlemislerdi. Diagne ve Mitro son opsiyonlardi

Diagne ile de ekimden beri ilgileniyoruz. Her zaman bas alternatierden biriydi ama fiyati yuksekti. Neyse uzatilacak bir konu degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt