Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duran topları kötü kullanmamız noktasında genel organizasyon eksikliği kadar duran top virtüözü bir oyuncumuzun olmaması da dezavantaj.

dağa taşa gidiyor genelde. :(
Duran topları iyi kullandığını hesap edebileceğimiz Selçuk bile boktan kullanıyor. Söylediğinin de etkisi elbette var fakat bu başta organizasyon eksikliğindendir. Ligin nerdeyse bütün takımların belirli bir duran top organizasyonu var. Bizim Belhanda rastgele altıpasa dolduruyor...

Fatih hocaya bu maçta diyecek bi şey bulamadınız.Marcao'nun gereksiz hareketini Fatih hocaya bağladınız :D
Gereksiz mi? Burda karttan önce 10 kişi bağırdı Marcao çıkması lazım diye. Hakemin ne halt halt olduğu belliydi. Kaldı ki, Marcao her maç böyle saçma sapan hareket yapıyor. Bunu hesap etmek için müneccim olmaya gerek yok...

Gereksiz mi? Burda karttan önce 10 kişi bağırdı Marcao çıkması lazım diye. Hakemin ne halt halt olduğu belliydi. Kaldı ki, Marcao her maç böyle saçma sapan hareket yapıyor. Bunu hesap etmek için müneccim olmaya gerek yok...
2-0 biteceğinin garantisi olmayan bir maçta marcao en son çıkacak adam Futbol Ulemalığı yapmayınız.

Terim: "2-0'ken daha fazla gol atabilelim diye değiştirmedim Marcao'yu. İyi oynuyorlardı, bozmak istemedim açıkçası. Oynamazlarsa oynamazlar, yapacak bir şey yok."

.-.

haftaya baktı maç gidiyo 5 maç yer herhalde sahaya atlayıp

bu sefer demirören de yok, bakalım nolacak

Terim: "2-0'ken daha fazla gol atabilelim diye değiştirmedim Marcao'yu. İyi oynuyorlardı, bozmak istemedim açıkçası. Oynamazlarsa oynamazlar, yapacak bir şey yok."

.-.
+ Onyekuru 3. yü atsa üçünü birden değiştirecektim dedi hoca.. Marcao çıksa ve maç 2-2 bitse bu sefer tam tersini söyleyecekti elemanlar.. o yüzden çok da kaale almayın..
B2B02299-D50E-496E-AB7B-C451C09D7A7B.webp

Bunu yapın geçin..

Bu takım TD olmadan oynuyor..

Marcao yu oyunda tutması skandaldı.. Haftaya stoper hatasından mac kaybedersek sorumlusu FT dir.
Duran top, özellikle etkisiz korner atışlarının sorumlusu antremanlarda özel çalışma yaptırmayan FT dir.

Müthiş Vizyoncu Tudorcu Tazminat Canavarı Yabancı Hoca Aşıkları Biricik Futbol Ulemalarımız Yine Fatih Terim'e akıl vermek için bir araya gelmişler.

Sana mı Soracağız Adamlığı İBİŞ.Adamlık Kendi tuttuğu takımın maç kaybetmesini istemekmidir ASLANIM?
size hayranım terimin bi nane yemediği 10 maçlık seride sesiniz çıkmaz elin gariban anadolu takımlarını arenada yenince kaplan olursunuz

yallah burdan kapı yok sana zilli seni blok

Bugun Marcao'yu cikarmadigi icin elestirenler benim gozumde mesru elestiri haklarini yitirmislerdir FT herhalde bir seyler yapmistir bu zatlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt