Atakan Sencer Giritli
Parçalı Üye
- 2 Mayıs 2011
- 4.504
- 452
- 1.343
Hoca hadi senin aklına gelmiyor Marco'yu çıkarmak. Yanında çanta gibi gezen heriflerin de mi aklına gelmiyor ? Kadıköy'e bambaşka bir defans göbeğiyle çık bakalım şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım 1 yıldır duran topları hiç edip duruyor. Özellikle ligin açık ara en kötü korner kullanan takımıyız fakat buna tek bir çözüm bile bulunamadı. Çözümü bırak bu sorunun farkında olduğunu bile zannetmiyorum o ayrı.
Ya hoca Allah aşkına, maç 2-0 olmuş Marcao'yu ve Linnes'i neden çıkartmadın? Zaten rakibin gelmeye bile mecali yok?
Semih'e 20 dk bile güvenemiyorsun madem, bu adamı en başta niye transfer ettin? Nereden baksak elimizde kalıyor.
Benim basit bir taraftar olarak gördüğüm sorunları sen nasıl görmüyorsun hocam? Benim yaşım kadar TD'lük yapmışsın yahu...
Fener ve Rize maçlarını unutmuş herkes.. 2-0 bizim takım için güvenli bir skor değil maalesef.. hocayı eleştireceğim tek nokta Selçuk’un geç girmesidir..Taktik teknik hepsi iyidi , ama 2-0 DAN SONRA NIYE CIKARMADIN o 3lüyü. Hakem pust gördün hoca be