Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca hadi senin aklına gelmiyor Marco'yu çıkarmak. Yanında çanta gibi gezen heriflerin de mi aklına gelmiyor ? Kadıköy'e bambaşka bir defans göbeğiyle çık bakalım şimdi.

Komedi la resmen böyle bir hoca olamaz maçı izliyormu merak ediyorum

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

2 tane adam gibi stoperin var biri mal gibi kırmızı gördü biri de aptalca sarı gördü ve sen izle anca kulübede maç 2-0 dakika 70 olmuş.Çok mu zor oyundan çıkarmak.Linnes hala oyunda onun da kart görmesini bekliyo heralde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocamizin ve futbolcularimizin konsantresi yerinde degil. Kafalari ibra muhabbetinde herhal. Hocamiz bi sakin calisma ortami bulamadi ki.

Son 20 dakika da olsa maç 2-0 iken stoper tandemi değiştirilmez. Özellikle bizim gibi kırılgan ve orta sahası çabuk geçilen bir takım için hiç riske girilmez. Tamamen Marcao'nun dengesizliği. Onun dışında genel olarak hoca çok formsuz. Onyekuru ısrarını da hala anlayamıyorum. Burada adaletli davranmıyor.

Taktik teknik hepsi iyidi , ama 2-0 DAN SONRA NIYE CIKARMADIN o 3lüyü. Hakem pust gördün hoca be

artık dinazor takımı değil gerçek taktisyenler ile çalışmalıyız

nasılsa türk oyuncu yok

gaz ile çalışan oyuncu yok yani

biraz futbolu okuyan oyunu gören 1 alman gelmeli

terime de plaket verilip kebap dükkanları zinciri konusunda başarılar dilenmeli

Bu takım 1 yıldır duran topları hiç edip duruyor. Özellikle ligin açık ara en kötü korner kullanan takımıyız fakat buna tek bir çözüm bile bulunamadı. Çözümü bırak bu sorunun farkında olduğunu bile zannetmiyorum o ayrı.

Ya hoca Allah aşkına, maç 2-0 olmuş Marcao'yu ve Linnes'i neden çıkartmadın? Zaten rakibin gelmeye bile mecali yok?
Semih'e 20 dk bile güvenemiyorsun madem, bu adamı en başta niye transfer ettin? Nereden baksak elimizde kalıyor.

Benim basit bir taraftar olarak gördüğüm sorunları sen nasıl görmüyorsun hocam? Benim yaşım kadar TD'lük yapmışsın yahu...

Bu takım 1 yıldır duran topları hiç edip duruyor. Özellikle ligin açık ara en kötü korner kullanan takımıyız fakat buna tek bir çözüm bile bulunamadı. Çözümü bırak bu sorunun farkında olduğunu bile zannetmiyorum o ayrı.

Ya hoca Allah aşkına, maç 2-0 olmuş Marcao'yu ve Linnes'i neden çıkartmadın? Zaten rakibin gelmeye bile mecali yok?
Semih'e 20 dk bile güvenemiyorsun madem, bu adamı en başta niye transfer ettin? Nereden baksak elimizde kalıyor.

Benim basit bir taraftar olarak gördüğüm sorunları sen nasıl görmüyorsun hocam? Benim yaşım kadar TD'lük yapmışsın yahu...

duran topları kötü kullanmamız noktasında genel organizasyon eksikliği kadar duran top virtüözü bir oyuncumuzun olmaması da dezavantaj.

dağa taşa gidiyor genelde. :(

Marcao'yu almamasini anliyorum da 3-0'ken kirmiziya goz kirpan Mariano ve sinirdaki Linnes'i niye cikarmadi onu anlamadim.Hadi Mariano'nun alternatifi yedekte yoktu ama Tasdemir girebilirdi Linnes yerine.Neyse ki sari gormediler.

Takimi begendim bu arada.Umarim derbide de boyle iyi oynariz.

simdiden yerimizi alalim. yine les gibi futbol anlayisiyla 90 dakika kanserojen bir mac izlettirir. buyuk ihtimal 2 puan kaybederiz. muhtemelen 0-0 biter ve malatya gibi bir koy takimina 3 macta gol atamayarak berbat hocaligini ispatlamis olur.
724BC9AB-15BE-4915-8F96-CD4E209A5169.webp

Fatih hocaya bu maçta diyecek bi şey bulamadınız.Marcao'nun gereksiz hareketini Fatih hocaya bağladınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt