Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon bize kazandirdigindan daha cok maci elinden verdi. Akbaba degisikli dogruydu. Ama orta sahayi acmak, tek Sinan gibi adami sokmak icin resmen mallik.

1:0 dan sonra Emreyi sola cekip, Mitroglouyu Henryinin yerine alip 4-4-2 ye gecip orta yapmaya baslatacakdi. Emre-Badou-Fernando-Feghouli orta sahasi mantikli olurdu.

reyz adamlar hava topundan çok gol yiyo.

biz 1-1den sonra ceza sahasına havadan çok yerden gitmeye başladık.

doldur boşalt, 4-4-2, kule forvet gibi çağ dışı tatkiklerin bu maçta işe yarayabilirdi çünkü karşımızda çağ dışı bir rakip vardı

yerden, ayağa yapılan her pasta sövdüm durdum

Biz neredeyse 15-20 dakika niye orta yapmadık gerçekten?

Feghouli'yi çıkarmaması gerekiyordu.

Belhanda değişikliği taktiksel değildi ve gerekliydi. Bu noktaya söylenecek bir şey yok. Yerine giren Emre bir şey yapamadı orası ayrı mesele.

İçeriye daha fazla top atmalıydık. Özellikle Linnes sürekli pası düşünürken biraz daha orta yapmayı zorlaması yönünde uyarmalıydı. Zaten ceza sahasına giremiyorken en azından ortalarda dövebilirdik ki gol de öyle geldi zaten.

Bunların haricinde Fener deplasmanlarında kralı gelse fark yaratamadığımız için pek de bir şey diyemiyorum. Her türlü kombinasyonu deniyoruz yıldan yıla ama yine olmuyor.

Bir insan neden 10 kisi kalmis,tribun baskisi olmayan bir macta neden neden top cevirme oyunu oynatir arkadas ey fatih terim yazik ettin sen galatasaraya belki sampiyonluktan ettin bu kadar korkaksan gitmeseydin maca

Maalesef sana yakışmadı hocam, her türlü kazanmamız gerekiyordu bu maçı gerekirse golü bulduktan sonra elimizden gelen her şeyi yapıp yine de o gole engel olmamız gerekiyordu

Bence futbolcular kadar Fatih Terim de suçlu burada

Mucize olur da şampiyon olursak bile bence istifa etmeli.
Saha içindekilerin oyun aklı yoksa belli şablonları ezberletirsin, oyuncular onu yapmaya uğraşır, ne yaptıklarını bilerek oynarlar. Takımın fizik kalitesi berbat. Saha yayılımı nedir oyuncular bilmiyor. Pozisyon bilgisi belki alt yapıda öğretiliyor ama sen oyunculara nerede durup nereye koşacaklarını belletmelisin, bu bile yok...

Kendinsinden önceki hocalar kadıköyde kazanmıyor diye gönderiliyormuş. Kendisinden önce ki hocalar şu 9 puanlık farkı rakibine verip yarışın içine eden tudor efendimi, Kendisinden önce hangi hocayla kadıköyde galibiyet aldı bu takım ?. Benim düşünceme göre çok açık ve net söylüyorum bi kaç renkdaş sene başından beri burda karalıyolar boşuna havaya girdik beşiktaş bizden 2 gömlek daha kaliteli takım iken biz o adamların üstündeyiz. Tahminen burak'ı sezon başında almış olsalar başakşehire ve bize 8 9 puan farkını çok rahat kitlemişlerdi. Bu takım kalitesiz hepimiz bunu çok iyi biliyoruz biz fenerden daha iyi bi takımda değiliz. Her maç ölüp ölüp dirile dirile kazanıyoruz bir tane rahat kazandığımız maç yok 2 senedir. Geçen sene alınan şampiyonluk herşeyin üzerini örttü. Bu adamların her birini tudor tayfası getirtti. Kıçını kaldıramayan mariano'yu izliyoruz her maç. Bi sağ bek düşünün top sürüp ortalamayıp orta sahaya geri dönsün buna hoca ne yapabilir allah aşkına ? O kadar ağır top çeviriyoruz ki fernando topu alıp 10 saniye bekleyip öyle açıyor açık ve net kalitesiz bi kadroya sahibiz taraftar ve takımın ismi bizi buralara getirdi. Bütün suçu hocaya yıkamayız.

Evet yazalim tarihin en rezil fenerini 10 kisi kalmis feneri korkusundan o cok sevdigi bam bam bam oynatmadi.
Galatasarayimizi 3 puandan etti.

Bizi basssaklarin puan kaybetmesine mahkum etti.

Kendinsinden önceki hocalar kadıköyde kazanmıyor diye gönderiliyormuş. Kendisinden önce ki hocalar şu 9 puanlık farkı rakibine verip tudor efendimi, Kendisinden önce hangi hocayla kadıköyde galibiyet aldı bu takım ?. Benim düşünceme göre çok açık ve net söylüyorum bi kaç renkdaş sene başından beri burda karalıyolar boşuna havaya girdik beşiktaş bizden 2 gömlek daha kaliteli takım iken biz o adamların üstündeyiz. Tahminen burak'ı sezon başında almış olsalar başakşehire ve bize 8 9 puan farkını çok rahat kitlemişlerdi. Bu takım kalitesiz hepimiz bunu çok iyi biliyoruz biz fenerden daha iyi bi takımda değiliz. Her maç ölüp ölüp dirile dirile kazanıyoruz bir tane rahat kazandığımız maç yok 2 senedir. Geçen sene alınan şampiyonluk herşeyin üzerini örttü. Bu adamların her birini tudor tayfası getirtti. Kıçını kaldıramayan mariano'yu izliyoruz her maç. Bi sağ bek düşünün top sürüp ortalamayıp orta sahaya geri dönsün buna hoca ne yapabilir allah aşkına ? O kadar ağır top çeviriyoruz ki fernando topu alıp 10 saniye bekleyip öyle açıyor açık ve net kalitesiz bi kadroya sahibiz taraftar ve takımın ismi bizi buralara getirdi. Bütün suçu hocaya yıkamayız.

Sahada Tudor'un aldığı 4 kişi vardı.

İkinci yarı ise sadece 3.

İdeal 11'imizde de 7-8 oyuncu genel Terim oyuncuları oluyor.

Ya bu adam futboldan mutboldan anlamıyor. Ciddi diyorum, herhangi birinizi şu takımın başına koysak fark atardık. En azından ndiaye ve fegh'i çıkaracak kadar büyük dandiklik yapmazdınız. Bıktırdı tiksindirdi. Değil Galatasaray'ı, koyun sürüsü bile emanet edilmez bu futbol fakiri Adanalı'ya.

Fahri simdi Terimsporlular damlar.. Su kadar sampiyonluk, UEFA kupasını babam mı aldırdı derler?? Futbolda dun yok, bugun var.. Bunu anlamayan insanlara ne desek boş..

Aslında Turkiye Liglerinin en pahalı kadrosu ve en buyuk taraftar gurubu bizde olması nedeniyle bugune kadar sampiyonluğu ilan etmeliydik.. Bunu sorgulayan yok.. Şimdi çıkarlar yine derler hakemler, zart , zurt...

Herif şampiyonluğumuzu kendi eliyle verdi, hala fanboyları kıçını kurtarma derdinde. Tudor'un, Mancini'nin tırnağı etmez. Keşke seçim olsa da, şunu kovacak bir yönetim gelse. Geleceğimizi karartacak bu sözde imparator.

Feghouli'yi nasıl oyundan alırsın Sinan kim ya gitsin Bayburtta oynasın Suriye'li lafını ona yedirmeyen adam değildir. Kendini bişey zanneden kekoooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt