Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.438
busene takımın başında tudor olsaydı bu takım lider olurdu.1 gram katkısı yok takım oyununa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol dostluktur r'daş. kufre gerek yok. yani sende bjklısındır bunda sinirlenecek ne var.Osman kufur ederim.. Sen kimsin lan benim Galatasaray sevgimi sorguluyorsun.. Yuru git... Kendimi zor tutuyorum.. Sussss..
Top çevirmeyi becerebilsek göstere göstere pas yapıyoruzBir insan neden 10 kisi kalmis,tribun baskisi olmayan bir macta neden neden top cevirme oyunu oynatir arkadas ey fatih terim yazik ettin sen galatasaraya belki sampiyonluktan ettin bu kadar korkaksan gitmeseydin maca
futbol dostluktur r'daş. kufre gerek yok. yani sende bjklısındır bunda sinirlenecek ne var.
Fahri simdi Terimsporlular damlar.. Su kadar sampiyonluk, UEFA kupasını babam mı aldırdı derler?? Futbolda dun yok, bugun var.. Bunu anlamayan insanlara ne desek boş..
Aslında Turkiye Liglerinin en pahalı kadrosu ve en buyuk taraftar gurubu bizde olması nedeniyle bugune kadar sampiyonluğu ilan etmeliydik.. Bunu sorgulayan yok.. Şimdi çıkarlar yine derler hakemler, zart , zurt...
aynen rengdaş bugun baya fıçılık oldum ayıptır söylemesı. ramazan gelemden ne yasarsak kar.Yazdığında bile meymenet yok.. Kendinle celişiyorsun.. Bana hem renkdas diyorsun, hem beni Beşiktaslı yapıyorsun.. Senin kafan iyi galiba.