Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman kufur ederim.. Sen kimsin lan benim Galatasaray sevgimi sorguluyorsun.. Yuru git... Kendimi zor tutuyorum.. Sussss..
futbol dostluktur r'daş. kufre gerek yok. yani sende bjklısındır bunda sinirlenecek ne var.

Tabiki herkes sevebilir, destekleyebilir.

Bana göre gelecek sene takımda yenilik olacaksa kesinlikle Terimsiz olmalı.

Bu da benim görüşüm.

Hocam inşallah İtalya'dan güzel bir teklif alırsın.

Belhanda - Akbaba degisikligi dogru
Badou - Sinan degisikliginin izahi yoktu
Feghouli - Mitroglou degisikligi kazanma sansimizi yok etti

Bunun disinda kirmizidan onceki oyun lesh, kirmizidan sonraki oyun ekstra lesh idi

Ne kadar çok forvetle oynarsam gol atma ihtimalim o kadar artar kafası yaşaması ilginç.

Bir insan neden 10 kisi kalmis,tribun baskisi olmayan bir macta neden neden top cevirme oyunu oynatir arkadas ey fatih terim yazik ettin sen galatasaraya belki sampiyonluktan ettin bu kadar korkaksan gitmeseydin maca
Top çevirmeyi becerebilsek göstere göstere pas yapıyoruz

Fegoli, belhanda ve emre üçlüsüyle neden çıkmadın.
Bırak git artık , torun tombalak sev.

Fahri simdi Terimsporlular damlar.. Su kadar sampiyonluk, UEFA kupasını babam mı aldırdı derler?? Futbolda dun yok, bugun var.. Bunu anlamayan insanlara ne desek boş..

Aslında Turkiye Liglerinin en pahalı kadrosu ve en buyuk taraftar gurubu bizde olması nedeniyle bugune kadar sampiyonluğu ilan etmeliydik.. Bunu sorgulayan yok.. Şimdi çıkarlar yine derler hakemler, zart , zurt...

sadece bu maç değil. Elindeki imkanlarla şimdiye ligi çoktan garantilememiz gerekirdi. Kaç tane maçı kendi eliyle verdi. Düşününce insan kafayı yer.

hakem, tff 2. , 3. Sıradaki faktörler. Şampiyonluğu 80% FT verdi.

Bu sezon bir çok maçı hocaya yazabiliriz. Geçen hafta çıkması gereken Marcao'yu çıkarmayıp cezalı duruma düşürmesi, bu hafta oynattığı futbol, yaptığı değişiklikler... Sadece bu maç özelinde değil sezonun geneline baktığımız zaman hocanın performansı maalesef çok kötü.

Yazdığında bile meymenet yok.. Kendinle celişiyorsun.. Bana hem renkdas diyorsun, hem beni Beşiktaslı yapıyorsun.. Senin kafan iyi galiba.
aynen rengdaş bugun baya fıçılık oldum ayıptır söylemesı. ramazan gelemden ne yasarsak kar.
bu arada dunku mucadelenızden dolayı tesekkuru bir borç bilirim keşke hep böyle olsanız.

Hoca Diagne, Mitro sonra gizli forvet Sinan ve Emre ... Bir tane orta yapılmıyor, bir tane kaleye şut çekilmiyor. İyi de bu adamları niye oynatıyorsun akıl işi değil yemin ederim

Geçen hafta beynini kullanıp Marcao yu çıkarsa bugün o golü yemezdik.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Bu Sinan da ne buluyorsun hoca yav. Cok seviyorsan evlatlik al ama bizde oynatma artik yeter ya.

Defol git be.
Yeter artık.

Senin korkaklığın yüzünden 20 senelik seri bir türlü bitmedi.

Yine suçu hakemlere atmış.

10 kışilik rezil feneri yenemiyorsan kimi yeneceksin?

İstifa et artık.
Korkagin tekisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt