Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi hocayı çok eleştiriyorum da şu maçta hakemler hakkında konuşmasında ne yapsın ne garip adamlarsınız

Rakibi daha nasıl kollayacak bir hakem

Durun bu daha bir şey değil.

Daha kargalar bizi yenecek ve geçecek.

Terim ise suçu yine başkasına atacak.
Ve burda ki futbol cahilleri onu yalamaya devam edecek.

Böyle değildi bu forum skorlardan bağımsız sürekli artan bir Terim düşmanlığı var. Hoca da akp ye yakınım filan mı dedi ben mi kaçırdım gayet iyi oynadık. Tek pozisyonu var rakibin o da faulle oluşmuş. 10 kişi kalınca yüzde yüz ezilerek yenilir fark atılır diye kural mı var? Ayrıca hakem o eksikliği fazlasıyla kapatmışken

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gayet iyi mi oynadik? 45 dk 10 kisi oynayan takima karsi linnesin sutu disinda bir tane pozisyonun yok. Fernando ve donkun yan paslarini iyi oynamak sayiyorsan bilemem.

Gayet iyi mi oynadik? 45 dk 10 kisi oynayan takima karsi linnesin sutu disinda bir tane pozisyonun yok. Fernando ve donkun yan paslarini iyi oynamak sayiyorsan bilemem.
Hocam maçı rakip 10 kişi kalmamış gibi değerlendirsen böyle yazarmıydın? Rakip yani şerrolar şundan çok emindi artık hakem bunların aleyhine karar veremez bizim küçük bir hatamızda kırmızı veya penaltı çalacak. Öyle herhangi bir maç gibi 55 dk 10 kişi oynayan rakip çık yen maçı değildi. Ayrıca hurra saldırıp 1 puanı da mı riske atsaydık? Pozisyon zenginliğimiz yoktu ama maçı beraber izlediğim fenerli arkadaşım donuna etti. Bir ara aralıksız 7 dakika baskı kurduk. Hakemin çok çok bariz hataları maçı berabere bitirdi. Bugün takım gayet iyi performans gösterdi nankör olamam ben. Sadece rakibi değil psikolojiyle mücadele ediyorsun ve malesef tek pozisyonları gol oldu yine. Biraz empati yaparak eleştirin düz mantıkla değil. 10 kişi takıma yenilen üstünlük kuramayan bir dolu maç izlemişsindir üstelik deplasmandasın hakem aleni şekilde rakipten. Biraz empati lütfen

Böyle değildi bu forum skorlardan bağımsız sürekli artan bir Terim düşmanlığı var. Hoca da akp ye yakınım filan mı dedi ben mi kaçırdım gayet iyi oynadık. Tek pozisyonu var rakibin o da faulle oluşmuş. 10 kişi kalınca yüzde yüz ezilerek yenilir fark atılır diye kural mı var? Ayrıca hakem o eksikliği fazlasıyla kapatmışken

"Gayet iyi oynadık" harici katılıyorum. Oyun vasattı. Ancak rakibin eksik olmasının da avantajını kullanamadık dediğin gibi zira hakem çok iyi kapattı o açığı. Vasat oyun için eleştirelim eyvallah ama kalkıp da ihaleyi hocaya bırakmak benim vicdanıma sığmıyor. Zaten böyle böyle kaybetmiyorlar bize. Kazanmak veya kaybetmemek için her şey mübah bunların dünyasında.

Bende Terim'i eleştiriyorum ama defolsun gitsin demeye gerek yok. Terim yokken ezilerek kaybediyorsun Terim varken galibiyeti kaçırdığına üzülüyorsun.
İnsanların aklıyla dalga grçmeyin galibiyeti kaçırdığımıza müthiş oyun yüzünden üzülmedik aksine rakibi bu kadar berbat yakalamışken saçma sapan değişiklerle ve rezalet futbolla yenemediğimiz için üzüldük

Hocam maçı rakip 10 kişi kalmamış gibi değerlendirsen böyle yazarmıydın? Rakip yani şerrolar şundan çok emindi artık hakem bunların aleyhine karar veremez bizim küçük bir hatamızda kırmızı veya penaltı çalacak. Öyle herhangi bir maç gibi 55 dk 10 kişi oynayan rakip çık yen maçı değildi. Ayrıca hurra saldırıp 1 puanı da mı riske atsaydık? Pozisyon zenginliğimiz yoktu ama maçı beraber izlediğim fenerli arkadaşım donuna etti. Bir ara aralıksız 7 dakika baskı kurduk. Hakemin çok çok bariz hataları maçı berabere bitirdi. Bugün takım gayet iyi performans gösterdi nankör olamam ben. Sadece rakibi değil psikolojiyle mücadele ediyorsun ve malesef tek pozisyonları gol oldu yine. Biraz empati yaparak eleştirin düz mantıkla değil. 10 kişi takıma yenilen üstünlük kuramayan bir dolu maç izlemişsindir üstelik deplasmandasın hakem aleni şekilde rakipten. Biraz empati lütfen

Ikinci yarida tamamen ceza sahasina kapanip beraberlige yatar vaziyette dan dun cikan bir fenere karsi kurulan yan pas baskini iyi oynadik diye degerlendiremem. Ayrica hurra saldirilmaz demissin de terim kendi antika kafasinca hurra saldirdi zaten. Orta sahayi bosaltip mitroglunu, sinani, emreyi sokmak hurra olmuyor mu? Su macin hic bir izahi yok rengdas.

Yani bu sezon sampiyon veya degil bitirecegiz bir sekilde ama hocanin yazin yapacagi hamleler ve kuracagi takim gelecegini belirleyecek. Eger takim hala top oynamiyor olursa kendisi emekli olmak zorunda kalacaktir

Kadromuz yetersiz açıkçası ve asla Türkiye'nin en iyi kadrosu değil bazıların idaasına göre. Kadro derinliği bir kere inanılmaz vasat seviyede olduğu gibi İlk onbir hem yetersiz kalitede hemde net kadro mühendislik hatası mevcut.

Fenerin kadrosu dan iyi degil yani?
İyi de okadar fark yok. Kadro derinliği bizden net iyi açıkçası.

Bizde yedekte oyuncu yok ki mesela. Oyuna kimi koysan eleştiri bulursun hoca olarak.

Ha daha iyi derken de stoper tandemi bebeklerimiz farkı yaratıyor sadece bence.
Bide Muslera daha iyi diye bilirim.

Diğer tüm bölgelerde aşağı yukarı aynı çöp seviyelere sahip iki takımda

İyi de okadar fark yok. Kadro derinliği bizden net iyi açıkçası.

Bizde yedekte oyuncu yok ki mesela. Oyuna kimi koysan eleştiri bulursun hoca olarak.

Ha daha iyi derken de stoper tandemi bebeklerimiz farkı yaratıyor sadece bence.
Bide Muslera daha iyi diye bilirim.

Diğer tüm bölgelerde aşağı yukarı aynı çöp seviyelere sahip iki takımda

Gidip 5 milyonu emre ye baymasaydi. Bunun suçu da mi Tudor?

Gidip 5 milyonu emre ye baymasaydi. Bunun suçu da mi Tudor?
Fatih Terim'in suçu yok demedim ki zaten.
Onunda seçimlerinde hattaları oldu ama tek suçlu da değil bence kesinlikle.

En az iki yönetim kurulu ve iki teknik heyetinin sorumluğu mevcut bu kadro mühendislik eksikliğinde.

Bu maçta Emre değişikliği hariç hiç değişiklik yapmasa daha iyiydi bence. Tek değişiklikle bitirmeliydik maçı.

Zaten kenarda doğru düzgün girecek adam yok. Neden yapmadın demezdim.

Bence değişiklikler bizi geri götürdü.

Sadece Emre değişikliğine bir şey demem çünkü Belhanda'nın kırmızı görmesi yüksek ihtimaldi. Zaten herkes aynı şeyi söyledi ilk yarı bitiminde.

Topal’in kırmızısı, Onyekuru’ya yapılan faulun atlanıp sarı verilmesi... hepsini sineye çekerim. Fakat golden hemen önce ayan beyan faul vara rağmen verilmiyorsa ne Terim’de ne başkasında suç bulmam. Adamlar açık açık operasyon yaptı. Şampiyonluğu çalan şu skandal hatayı yutan yönetim taraftar defolsun gitsin.

Beyler hakeme kızacağız tabiki sonuna kadar hakkımız da hocaya da sormamız lazım Hoca bu rezilt akıma ilk maçta 2-0'dan kötü younla 2-2 kaldın ve gereksiz yere abartılı cezalar aldın, bugün 10 kişilik berbat takıma pozisyona giremedin doğru düzgün neden?

Bu takım neden bu kadar kötü ve yavaş oynuyor 1.5 senedir?

Bu maçta Emre değişikliği hariç hiç değişiklik yapmasa daha iyiydi bence. Tek değişiklikle bitirmeliydik maçı.

Zaten kenarda doğru düzgün girecek adam yok. Neden yapmadın demezdim.

Bence değişiklikler bizi geri götürdü.

Sadece Emre değişikliğine bir şey demem çünkü Belhanda'nın kırmızı görmesi yüksek ihtimaldi. Zaten herkes aynı şeyi söyledi ilk yarı bitiminde.

Yani bunu söylediğime inanamıyorum ama Emre yerine Selçuk girse daha iyi olurmuş sanki :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt