Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi mi oynadik? 45 dk 10 kisi oynayan takima karsi linnesin sutu disinda bir tane pozisyonun yok. Fernando ve donkun yan paslarini iyi oynamak sayiyorsan bilemem.Böyle değildi bu forum skorlardan bağımsız sürekli artan bir Terim düşmanlığı var. Hoca da akp ye yakınım filan mı dedi ben mi kaçırdım gayet iyi oynadık. Tek pozisyonu var rakibin o da faulle oluşmuş. 10 kişi kalınca yüzde yüz ezilerek yenilir fark atılır diye kural mı var? Ayrıca hakem o eksikliği fazlasıyla kapatmışken
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam maçı rakip 10 kişi kalmamış gibi değerlendirsen böyle yazarmıydın? Rakip yani şerrolar şundan çok emindi artık hakem bunların aleyhine karar veremez bizim küçük bir hatamızda kırmızı veya penaltı çalacak. Öyle herhangi bir maç gibi 55 dk 10 kişi oynayan rakip çık yen maçı değildi. Ayrıca hurra saldırıp 1 puanı da mı riske atsaydık? Pozisyon zenginliğimiz yoktu ama maçı beraber izlediğim fenerli arkadaşım donuna etti. Bir ara aralıksız 7 dakika baskı kurduk. Hakemin çok çok bariz hataları maçı berabere bitirdi. Bugün takım gayet iyi performans gösterdi nankör olamam ben. Sadece rakibi değil psikolojiyle mücadele ediyorsun ve malesef tek pozisyonları gol oldu yine. Biraz empati yaparak eleştirin düz mantıkla değil. 10 kişi takıma yenilen üstünlük kuramayan bir dolu maç izlemişsindir üstelik deplasmandasın hakem aleni şekilde rakipten. Biraz empati lütfenGayet iyi mi oynadik? 45 dk 10 kisi oynayan takima karsi linnesin sutu disinda bir tane pozisyonun yok. Fernando ve donkun yan paslarini iyi oynamak sayiyorsan bilemem.
Böyle değildi bu forum skorlardan bağımsız sürekli artan bir Terim düşmanlığı var. Hoca da akp ye yakınım filan mı dedi ben mi kaçırdım gayet iyi oynadık. Tek pozisyonu var rakibin o da faulle oluşmuş. 10 kişi kalınca yüzde yüz ezilerek yenilir fark atılır diye kural mı var? Ayrıca hakem o eksikliği fazlasıyla kapatmışken
İnsanların aklıyla dalga grçmeyin galibiyeti kaçırdığımıza müthiş oyun yüzünden üzülmedik aksine rakibi bu kadar berbat yakalamışken saçma sapan değişiklerle ve rezalet futbolla yenemediğimiz için üzüldükBende Terim'i eleştiriyorum ama defolsun gitsin demeye gerek yok. Terim yokken ezilerek kaybediyorsun Terim varken galibiyeti kaçırdığına üzülüyorsun.
Hocam maçı rakip 10 kişi kalmamış gibi değerlendirsen böyle yazarmıydın? Rakip yani şerrolar şundan çok emindi artık hakem bunların aleyhine karar veremez bizim küçük bir hatamızda kırmızı veya penaltı çalacak. Öyle herhangi bir maç gibi 55 dk 10 kişi oynayan rakip çık yen maçı değildi. Ayrıca hurra saldırıp 1 puanı da mı riske atsaydık? Pozisyon zenginliğimiz yoktu ama maçı beraber izlediğim fenerli arkadaşım donuna etti. Bir ara aralıksız 7 dakika baskı kurduk. Hakemin çok çok bariz hataları maçı berabere bitirdi. Bugün takım gayet iyi performans gösterdi nankör olamam ben. Sadece rakibi değil psikolojiyle mücadele ediyorsun ve malesef tek pozisyonları gol oldu yine. Biraz empati yaparak eleştirin düz mantıkla değil. 10 kişi takıma yenilen üstünlük kuramayan bir dolu maç izlemişsindir üstelik deplasmandasın hakem aleni şekilde rakipten. Biraz empati lütfen
Fenerin kadrosu dan iyi degil yani?Kadromuz yetersiz açıkçası ve asla Türkiye'nin en iyi kadrosu değil bazıların idaasına göre. Kadro derinliği bir kere inanılmaz vasat seviyede olduğu gibi İlk onbir hem yetersiz kalitede hemde net kadro mühendislik hatası mevcut.
İyi de okadar fark yok. Kadro derinliği bizden net iyi açıkçası.Fenerin kadrosu dan iyi degil yani?
İyi de okadar fark yok. Kadro derinliği bizden net iyi açıkçası.
Bizde yedekte oyuncu yok ki mesela. Oyuna kimi koysan eleştiri bulursun hoca olarak.
Ha daha iyi derken de stoper tandemi bebeklerimiz farkı yaratıyor sadece bence.
Bide Muslera daha iyi diye bilirim.
Diğer tüm bölgelerde aşağı yukarı aynı çöp seviyelere sahip iki takımda
Fatih Terim'in suçu yok demedim ki zaten.Gidip 5 milyonu emre ye baymasaydi. Bunun suçu da mi Tudor?
Bu maçta Emre değişikliği hariç hiç değişiklik yapmasa daha iyiydi bence. Tek değişiklikle bitirmeliydik maçı.
Zaten kenarda doğru düzgün girecek adam yok. Neden yapmadın demezdim.
Bence değişiklikler bizi geri götürdü.
Sadece Emre değişikliğine bir şey demem çünkü Belhanda'nın kırmızı görmesi yüksek ihtimaldi. Zaten herkes aynı şeyi söyledi ilk yarı bitiminde.