Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıçtın hocam bugün.

Oyuna müdahalde geciktin, üstüne iyi oynayanları çıkarttın, Donk, Yasin neden oyunda halen?

Son düzenleme:
yasin ve donk yanlış tercih hoca. ve buna ısrar ediyosun hala. çıkar şu yasini allah aşkına

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kayıp net hocama yazar. Tolga - Donk çok yanlıştı çok..

Acaba haftaya Eray 'ı kalede görür müyüz diye düşünmeden edemiyorum ne yalan söyleyim :(

Donk-tolga hataydı. Ve hoca hata yaptığını kabul etmiş görünmemek için inatla donku çıkartmadı. Donk meselaesini böyle açıklayabiliyorum ama yasin denen ise yaramaz dururken feguliyi çıkartmanin mantığını bulamadım. Yasine daha çok güveniyor demek ki. Bravo hoca aynen devam.

Klasik terim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kangaaaal korktun mu? @fatihterim

30dd8eded2b19008047cb43461552b94.jpeg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Senden adam olmaz. Hatalarını kabul etmeyen bir yapı ile 2 adım ileri 3 adım geri gidersin anca. Senelerdir aynısın zaten.

Bugün saçmaladi malesef

Tolga-Donk orta sahasi, Denayer tercihleri iyi degildi

Badou Fernandosuz orta sahamiz cidden yetersiz

Daha hiç bir sey bitmedi lakin

İsteyen istedigini soylesin eger bu takimda 10 numara oynayacaksa bu adam Belhandadir...

bu maçı hoca vermiştir, net. Tolga-Donk ikilisi nedir yahu? Donk gibi 2 senedir düzgün maç yapmayan en kritik maçlardan birinde 11 başlatmak nedir? İki tane top yapamayan orta saha olursa baskıdan çıkamayız tabi ki. Belhanda gibi oyuncu olsa oynamasın derim ama yok. Yasin mümkünse bir daha 11'e falan girmesin.

Yazık,yazık. Altını hatta elması elimizle ittik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt