Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam 1 puan Muslera'ya, 2 puan sana yazılır bu maç. Bu saçmalıkların ilk ve son olur umarım.

Kötüydün ama canın sağ olsun İmparator,Lütfen Belhandayı kazan Feghouli ile birlikte oynayacakları sistemi kuralım

Hocanın bu maç yapacağı bir şey yoktu. Tek eleştirileceği yer Yasin'i daha önce çıkarmaması olur.

Saha kenarında gayet sinirli ve üzgündü takım resmen sabote etti

en geç 30. dakikada tolga ve yasini tokatlayarak çıkartmalıydın hodjam.

Hocam yasin,tolga neden oynatirsin neden neyin inadi bu maci izlerken sinirden aglicaktim

Göztepe maçı sayılmaz çünkü hocanın kendisi de söyledi Tudor'un oyunuydu. Kayseri maçının ilk yarım saati ve son on dakikası iyiydik ama özellikle 45-75 arası tek kale oynattık.

Osmanlı maçı "bana göre" sezonun en kötü iç saha maçıydı. Maçın son 15-20 dakikasına kadar pek pozisyon vermesek de mahkum oynadık. Bugün Sivas maçı da tamamen rezil bir oyun.

Üzgünüm ama bahsedilen "Terim eli" henüz görülmedi. Zaman artık daralıyor. 14 maç kaldı şurada.

777fa8a79e4fe162f8f2b2634d0c0cd2.jpeg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu sene terimin maskesinin düşeceği sene olabilir

ve bu maçları kazanan tudoru arayabiliriz

umarım şampiyon yapar ama zor

dk 50 'de doldur boşalt oynatmak nedir

bu mu büyük takım hocalığı

bunun adı kaos futbolu

son 40 dk biraz yerden oynadık eren golü attı, gomis ıskaladı

Beni üzen 3 durum var. 1.si, bu adama söversem forumda ceza yiyeceğim. 2.si, bu yorumumdan dolayı puan kaybını mı bekledin diye çıkacak lüzumsuz üyeler mevcut-ki her hafta kendisine sövüyorum. 3.sü, Fatih Terim'in yobazlığı yüzünden bu sene 4. olacağız. Aleks Taşçıoğlu'nunda Allah belasını versin yeri gelmişken, dışarda ve faul olmayan pozisyona penaltı çaldırdığı için. Feghouliyi oyundan alan, Belhanda'yı oynatmayan, Donk-Tolga ikilisiyle başlayan hocanın da inşallah sene sonu bileti kesilir ve tazminat olarakta 1905 Tlsi verilir.

Sınıfta kaldı şu maçta.Donk-Tolga ikilisinden bişey olmayacağı belliydi.Bu ikiliden birini kesip Belhanda ya da Selçuk denenmeliydi.Belhanda'yı önümüzdeki hafta oynatmalı iyiydi bugün.Samet Aybaba'nın ilk maçta da bizi iyi çözdüğünü hatırlatmak gerekli.

Seni çok severim ve saygı da bulunurum ama bu maçta tudor senden bin kat iyi olurdu ki tudor için sabah akşam laf eden ben diyorum!
Hadi 2. Yari berbattı olabilir hacı 2. Yari aynı kadroyla çıkmak nedir? Yasin gibi bir öküze 64 dakika dayanmak nedir?
Son olarak da suç sende değil hoca senin iyi oyuncusu satıp sana transfer yapamayan enkaz edebiyatçı yönetimcikte suç. Sırf dursun iti gitti diye onu yaşayanlarda suç. Hadi şımdı bir köşede ağlayın...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk tercihi ile takımı yaktı bugün hoca. Selçuk oynasa uçardık diyemem ama en azından Donk'a göre daha iyi durumda. Bunca yatırımın arından yine Tolga ve Selçuk'a kalmak da trajik ama o meseleye girmeyelim.

Belhanda ve Selçuk'un performansları kötü ama şu takımda oynamalı lazım. Maalesef sıkıntıdayız ve hocanın oyuncu silmesi bizi bitirir. Özellikle Belhanda'ya o kadar yatırım yapmışken kenara atamayız.

Feghouli mevcut fiziksel durumuyla kanatta oynayabilir mi pek emin değilim ama sonuçta orijinal yeri kanat. Feg-Belh-Rodri üçlüsünü kurmalıyız Gomis'in arkasına. Rodrigues sağda daha etkili oluyor ama maç içinde yeri geldiğinde sağa geçer yine. Yasin de kenardan gelince daha etkili oluyor.

Öte yandan bugün penaltı yaptığı için demiyorum ama Denayer iyi işler yaptığı zamanlarda dahi her an hata yapmaya müsait oyun yapısıyla canımızı yakıyor. Serdar'a dönmek daha iyi olur.

Hocanın bu maç yapacağı bir şey yoktu. Tek eleştirileceği yer Yasin'i daha önce çıkarmaması olur.

Saha kenarında gayet sinirli ve üzgündü takım resmen sabote etti

nasıl yoktu pardon? Tolga-Donk ikilisi nedir? Sivas müthiş baskıyla orada top yaptırmadı bize. Badou ve Fernando yokken top yapacak oyuncun Selçuk veya Belhanda'dır. Bu ikiliden en az birisi oynaması lazımdı. Başka hoca yapsa burası küfürden geçilmezdi objektif olalım şimdi.

Bu takım kendi sahasında 90 dakika rakibi eziyodu 2. Yarı oyundan düşmüyoduk terim bunu bile başardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devrede Yasin'i çıkarması kabul edilemez. Onun dışında tercihlere bir şey diyemiyorum. Takım halinde rezildik.

Edit. Tolga'yı çıkarıp kontra kovalayan Sivas'a karşı Donk'u tutması da fahiş hata bence.

Son düzenleme:
Bu başlığa kuşlar göçmüş belli ki. Her göçmen kuş gibi, kalıcı olmayacaklar merak etmeyin ama.

Bu takım kendi sahasında 90 dakika rakibi eziyodu 2. Yarı oyundan düşmüyoduk terim bunu bile başardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet bunu tudor yapıyordu daha 5 yıllık hocalık kariyeriyle

25 yıllık hocalık kariyeri olan ileri uzun boylu forvet alıp 45 dkyı doldur-boşalt oynayarak geçiriyor

bu adama da imparator diyorlar

resmen komedi

Fatih Terim: "Ne mağlubiyeti, ne de oyun kalitemizin bu kadar düşük olmasını beklemiyordum. Beni üzen, oyun kalitemizin bu kadar düşük olması."

Hocam bu gerçekleşse Aykut, Topal-Josef ikilisi ile tarih yazardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt