Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon yaparsa da saçmalamaya devam edip şampiyonluğu verirse de GS kazançlı çıkar. En azından sürekli Terim diye dolaşan taraftarlar bi süre susar.

Oooooooooo iyi malzeme var buralarda.Sene sonu çok değerlenir buralar çoookkkkkkk :38573:

Hocam bize sayısız kupa sayısız başarı kazandırdın eyvallah. Büyük teknik adamsın. Yalnız hocam şu var ki bu takımda daha önce defalarca denenmiş ve olmadığı görülmüş tonla adam var. Donk-Yasin-Sinan bunlardan bi yol olmaz hocam. Belki sen egona hitap etsin diye "Gördünüz mü hoca gelince x oyuncu nasıl da uçtu " desinler diye oynatıyor olabilirsin ama bunlardan bi yol olmaz anca yedek olurlar ihtiyaç olursa 1/2 maç oynarlar.

Ayrıca belli ki Belhanda 'ya takmışsın ama bu takımda o bölgede iş yapacak nadir oyunculardan. Evet eksikleri saçmalamaları var ama alternatifi yok. Feghouli 10 numara degil kanat oyuncusu hocam. Gene de eğer bu orta sahayla şampiyon yaparsan sen yaparsın. Sana güveniyorum ama gerçekleri gör lütfen.

Allah kerim Fatih Terim... Ama eleştirmemek olmaz, çıkan 11 e lafım yok.

Bugün her zaman gösterdiğin ani reaksiyon ve değişiklikleri yapmadın/yapamadın hoca.

Geç kaldın ve yanlış değişimler oldu.

Donk -1 puan ile oynarken faydalı Tolga çıktı, Yasin -2 puan ile oynarken etkili Feghouli çıktı, Mariano şuurunu kaybetmişken Linnes'i soyundurdun-geri oturttun sonra Sinan'ı aldın, orta saha bomboş kaldı, oyuncuların istemedi bugün, hepsi kötü hepsi %20 pas yüzdesiyle sanıyorum %5 filan orta isabeti ile maçı bitirdiler.

Senin de performansın kötüydü hocam, çok kötüydü.

evet bunu tudor yapıyordu daha 5 yıllık hocalık kariyeriyle

25 yıllık hocalık kariyeri olan ileri uzun boylu forvet alıp 45 dkyı doldur-boşalt oynayarak geçiriyor

bu adama da imparator diyorlar

resmen komedi
Sırf tudora gıcıklık olsun dıye de jongu bıle affedıp oynatacaktı adam tudor keyfinden oynatmıyor gibi neyseki yonetım sutladı onu

Şampiyon yaparsa da saçmalamaya devam edip şampiyonluğu verirse de GS kazançlı çıkar. En azından sürekli Terim diye dolaşan taraftarlar bi süre susar.

Fatih Terim bunları hep yaptı. Ama bizim taraftar hiç susmadı. Hiçte akıllanmadı.

Maç başı herkes muhteşem 11, Belhanda yok falan filan diyordu. Şimdi herkes Belhandacı olmuş. Adamların kalemize isabetli şutu var mı bilmiyorum. Muslera yere bile yatmadı. İki tane saçma sapan gol yedik.

Selçuk-Tolga oynatsa yine hocaya sövülecek. Belhanda-Tolga oynatsa yok efendim Belhanda niye oynuyor. Elimizdeki malzeme bu yapacak bir şey yok. Ha hocanın maç içindeki tercihleri de çok doğru değildi onu da söylemek lazım. Fakat bir maç kaybetti diye de küsecek değiliz.

Son düzenleme:
Fatih Terim: "Ne mağlubiyeti, ne de oyun kalitemizin bu kadar düşük olmasını beklemiyordum. Beni üzen, oyun kalitemizin bu kadar düşük olması."

Hocam bu gerçekleşse Aykut, Topal-Josef ikilisi ile tarih yazardı.

bırak bunları hoca

bu takım 45 dk neden doldurboşalt oynadı

2 pas yaptık golü attık

neden müdahale etmedin

elinde garry gibi mariano gibi rahatlıkla sıfıra inen topçular varken 50 metre top şişirmek nedir

senin hocalığın bu işte

Hocama saygim sonsuz ancak Yasine 70 Donka 90 dakika katlanmasini aciklamak zorunda

Tudoru savunanlar bjk maçını izlesin tekrar.
Ezilmek nedir görürler o vakit.
Malatya deplasmanı Trabzon deplasmanı.... Say say bitmez ki bu maçda bile kötü oynadık ama ezilmedik.

Tolga-Donk ile maca cikmasini pek elestiremem acikcasi. Ya böyle cikacakti ya da Tolga-Selcuk ile. Donk ile Selcuk arasinda pek bir fark göremiyorum.

Tek sabit adam Tolga'ydi, mac öncesi yaninda Donk mu olur Selcuk mu olur diye düsünüyorduk zaten baska da adam yok orasi icin.

Ama ilk yaridan sonra Yasin ve Donk'u hala oyunda tutmasinin hic bir aciklamasi yoktur. Yasin'in 72 dakika ve daha önemlisi Donk'un macin tamami boyunca sahada kalmasinin hic bir izahi olamaz.

Tudor aptalmıydı tolgayı ortada oynatmıyorduda hemen geldın tolgayı ortaya koydun ft

Evet hatalı idi ve evet bence müdaheleleri yanlış idi ama bizi bu durumdan çıkaracak yegane kişi yine kendisi. Tudor falan lütfen, böylesi durumları yönetemeyen birinin ismini yazmayın.

tudora kötü diyemeyenler daha ilk olayda hocaya sallamaya başlamış :D böyle yüzsüzlük görmedim ben yav :D

Tolga-Donk ile maca cikmasini pek elestiremem acikcasi. Ya böyle cikacakti ya da Tolga-Selcuk ile. Donk ile Selcuk arasinda pek bir fark göremiyorum.

Tek sabit adam Tolga'ydi, mac öncesi yaninda Donk mu olur Selcuk mu olur diye düsünüyorduk zaten baska da adam yok orasi icin.

Ama ilk yaridan sonra Yasin ve Donk'u hala oyunda tutmasinin hic bir aciklamasi yoktur. Yasin'in 72 dakika ve daha önemlisi Donk'un macin tamami boyunca sahada kalmasinin hic bir izahi olamaz.

Donk bence Selçuk'tan geride. Selçuk'un da durumu belli ama yapacak bir şey yok. Selçuk-Tolga ikilisi Fernando dönene kadar en mantıklı tercih.

İkinci yarıya Yasin-Belhanda ve Donk-Selçuk değişiklikleri ile başlasa farklı olabilirdi durum.

Deplasmanda tudorda sıcıyoduda terim gelince kadro kalitesi direk düştü kendi evimizde tudor daha iyi oynatıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen o nedenle gotuboklu fenere karsi arenada 2 tane pozisyona giremedik. Taktisyen deha Tudor sagolsun

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tudor aptalmıydı tolgayı ortada oynatmıyorduda hemen geldın tolgayı ortaya koydun ft

Aptaldi.

Evet hatalı idi ve evet bence müdaheleleri yanlış idi ama bizi bu durumdan çıkaracak yegane kişi yine kendisi. Tudor falan lütfen, böylesi durumları yönetemeyen birinin ismini yazmayın.

Sende haklısın, da Fatih Terim'de yönetemiyor? Tudor'un yönettiği maçlarda aldığım keyfin gramını bu adamın yönettiği maçlarda alamadım. Sürekli ne zaman yiyecez modunda izledim maçları. Tudor en azından deniyordu elindeki malzemeyle. Fatih Terim denemiyorda, ben yaptıysam olur havasında. Allah aşkına Sinan-Tolga-Donk olmayacağı belli, neden zorluyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt