- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Şampiyon yaparsa da saçmalamaya devam edip şampiyonluğu verirse de GS kazançlı çıkar. En azından sürekli Terim diye dolaşan taraftarlar bi süre susar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf tudora gıcıklık olsun dıye de jongu bıle affedıp oynatacaktı adam tudor keyfinden oynatmıyor gibi neyseki yonetım sutladı onuevet bunu tudor yapıyordu daha 5 yıllık hocalık kariyeriyle
25 yıllık hocalık kariyeri olan ileri uzun boylu forvet alıp 45 dkyı doldur-boşalt oynayarak geçiriyor
bu adama da imparator diyorlar
resmen komedi
Şampiyon yaparsa da saçmalamaya devam edip şampiyonluğu verirse de GS kazançlı çıkar. En azından sürekli Terim diye dolaşan taraftarlar bi süre susar.
Fatih Terim: "Ne mağlubiyeti, ne de oyun kalitemizin bu kadar düşük olmasını beklemiyordum. Beni üzen, oyun kalitemizin bu kadar düşük olması."
Hocam bu gerçekleşse Aykut, Topal-Josef ikilisi ile tarih yazardı.
Orası da doğruFatih Terim bunları hep yaptı. Ama bizim taraftar hiç susmadı. Hiçte akıllanmadı.
Tolga-Donk ile maca cikmasini pek elestiremem acikcasi. Ya böyle cikacakti ya da Tolga-Selcuk ile. Donk ile Selcuk arasinda pek bir fark göremiyorum.
Tek sabit adam Tolga'ydi, mac öncesi yaninda Donk mu olur Selcuk mu olur diye düsünüyorduk zaten baska da adam yok orasi icin.
Ama ilk yaridan sonra Yasin ve Donk'u hala oyunda tutmasinin hic bir aciklamasi yoktur. Yasin'in 72 dakika ve daha önemlisi Donk'un macin tamami boyunca sahada kalmasinin hic bir izahi olamaz.
Deplasmanda tudorda sıcıyoduda terim gelince kadro kalitesi direk düştü kendi evimizde tudor daha iyi oynatıyordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tudor aptalmıydı tolgayı ortada oynatmıyorduda hemen geldın tolgayı ortaya koydun ft
Evet hatalı idi ve evet bence müdaheleleri yanlış idi ama bizi bu durumdan çıkaracak yegane kişi yine kendisi. Tudor falan lütfen, böylesi durumları yönetemeyen birinin ismini yazmayın.